Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
у знайденому
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>S=Економіка харчової промисловості<.>
Загальна кількість знайдених документів : 18
Показані документи с 1 за 10
 1-10    11-18 
1.
338.439(477)
М80


    Мороз, О. В.
    Інституціональні особливості превентивного антикризового управління підприємством [] / О. В. Мороз, І. В. Шварц. - Вінниця : УНІВЕРСУМ, 2006. - 137 с. : табл. - Бібліогр.: с. 119-127. - ISBN 966-641-197-0 : 006.00 грн
УДК
ББК 65.9(4УКР)306.7-2
Рубрики: Економіка підприємств
   Економіка харчової промисловості

   Антикризове управління--М'ясопереробна промисловість

   
Кл.слова (ненормовані):
м'ясна промисловість -- інституціональний аналіз -- институциональний анализ -- превентивне антикризове управління -- превентивне антикризовое управление
Анотація: Аналіз особливостей превентивного антикризового управління підприємством.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ

Дод.точки доступу:
Шварц, І.В.
Примірників всього: 1
ЧЗ (1)
Свободны: ЧЗ (1)
Знайти схожі

2.


    Малофєєв, Т. Р.
    Визначення індикаторів регіональної ефективності розвитку харчової промисловості [] / Т. Р. Малофєєв // Економіка та держава. - 2009. - N 4. - С. 111-114. - Л-ра в кінці ст.
Рубрики: Регіональна економіка
   Економіка харчової промисловості



Є примірники у відділах: всього 1 : ФП (1)
Вільні: ФП (1)

Знайти схожі

3.


    Пляскіна, А. І.
    Впровадження механізму гнучкого ціноутворення в харчової галузі [Текст] / А. І. Пляскіна // Актуальні проблеми економіки : Науковий економічний журнал. - К. : ВНЗ " Національна академія управління", 2008. - N 2. - С. 31-35. - Бібліогр. в кінці ст.
Рубрики: Економіка харчової промисловості
   

Утримувачі документа:
ЖОУНБ

Є примірники у відділах: всього 1 : ПЧЗ (1)
Вільні: ПЧЗ (1)

Знайти схожі

4.


    Бутко, М. П.
    Диверсифікація і інноваційї як апріорні чинники адаптації харчової промисловості до вимог СОТ [] / М. П. Бутко, О. О. Зеленська, А. Г. Ясько // Економіка та держава. - 2008. - N 9. - С. 22-25. - Л-ра: с. 25
Рубрики: Економіка харчової промисловості
   

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Зеленська, О.О.; Ясько, А.Г.

Є примірники у відділах: всього 1 : ФП (1)
Вільні: ФП (1)

Знайти схожі

5.


    Олійник, Д.
    До питання використання генетично модіфікованих організмів в Україні [] / Д. Олійник // Економіка України. - 2009. - N 6. - С. 85-93 . - ISSN 0131-775Х
Рубрики: Економіка харчової промисловості
   Генетика

   Споживча політика--Харчова промисловість

Кл.слова (ненормовані):
безпека харчових продуктів

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Є примірники у відділах: всього 1 : ФП (1)
Вільні: ФП (1)

Знайти схожі

6.
338.439(477)
М 54


   
    Методичні положення та норми продуктивності для хлібопекарського виробництва [] / В. В. Вітвіцький [та ін.]. - К. : НДІ "Украгропромпродуктивність", 2006. - 328 с. : табл. - (Бібліотека спеціаліста АПК "Економічні нормативи"). - ISBN 966-8785-27-4 : 027.00 грн
УДК
ББК 65.9(4УКР)306.7н2
Рубрики: Економіка харчової промисловості--Наукові видання
   Хлібопекарське виробництво--Наукові видання

   
Кл.слова (ненормовані):
трудовий процесс -- трудовой процесс -- норми продуктивності -- нормы продуктивности -- випікання хліба -- хлебопечение
Анотація: Норми продуктивності і часу на виробництво хлібобулочних виробів.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ

Дод.точки доступу:
Вітвіцький, В.В.; Ковальчук, В.І.; Ковальчук, І.С.; Полонська, О.М.
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

7.


    Петруха, С. В.
    Методологія аналізу фінансових результатів роботи хлібопекарської підгалузі харчової промисловості України [Текст] / С. В. Петруха, М. М. Колотуша // Актуальні проблеми економіки : Науковий економічний журнал. - К. : ВНЗ " Національна академія управління", 2007. - N 4. - С. 118-137. - Бібліогр. в кінці ст.
Рубрики: Економіка харчової промисловості
   
Кл.слова (ненормовані):
Харчова промисловість -- Хлібопекарська підгалузь -- Прибуток, збиток

Утримувачі документа:
ЖОУНБ

Дод.точки доступу:
Колотуша, М.М.

Є примірники у відділах: всього 1 : ПЧЗ (1)
Вільні: ПЧЗ (1)

Знайти схожі

8.


    Петруха, С.
    Методологія комплексного аналізу інноваційної активності вітчизняної харчової індустрії [Текст] / С. Петруха, М. Колотуша // Економіст : літопис подій, особистості, ідеї, аналітика й дослідження. - К. : Філії ЗАТ Холдингова компанія "БЛІЦ-ІНФОРМ", 2007. - N 4. - С. 50-56. - Бібліогр. в кінці ст.
Рубрики: Економіка харчової промисловості
   Україна
Кл.слова (ненормовані):
інноваційна активність

Утримувачі документа:
ЖОУНБ

Дод.точки доступу:
Колотуша, М.

Є примірники у відділах: всього 2 : ФП (1), ВВ (1)
Вільні: ФП (1), ВВ (1)

Знайти схожі

9.


    Товста, Т. Л.
    Обгрунтування і вибір критерію оптимальності та економіко- математична модель задачі оптимального поєднання галузей харчової промисловості [] / Т. Л. Товста // Економіка та держава. - 2008. - N 6. - С. 62-63
Рубрики: Економіка харчової промисловості
   

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Є примірники у відділах: всього 1 : ФП (1)
Вільні: ФП (1)

Знайти схожі

10.


    Чибіскова, Г. С.
    Оцінка впливу міжнародного ринку біопалива на ринок зерна та олії в Україні [] / Г. С. Чибіскова // Актуальні проблеми економіки. - 2008. - N 11. - С. 83-94. - Библиогр. в конце ст.
Рубрики: Енергетика
   Економіка харчової промисловості

   Економіка сільського господарства

   Міжнародна торгівля--експорт біопалива


Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Є примірники у відділах: всього 1 : ПЧЗ (1)
Вільні: ПЧЗ (1)

Знайти схожі

 1-10    11-18 
 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)