Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
у знайденому
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>S=Економіка харчової промисловості<.>
Загальна кількість знайдених документів : 18
Показані документи с 1 за 10
 1-10    11-18 
1.

Форма документа :
Шифр видання :
Автор(и) : Петруха С.В., Колотуша М.М.
Назва : Методологія аналізу фінансових результатів роботи хлібопекарської підгалузі харчової промисловості України
Місце публікування : Актуальні проблеми економіки: Науковий економічний журнал. - К.: ВНЗ " Національна академія управління", 2007. - N 4. - С. 118-137 (Шифр apek/2007/4)
Примітки : Бібліогр. в кінці ст.
Предметні рубрики: Економіка харчової промисловості
Географіч. рубрики:
Знайти схожі

2.

Форма документа :
Шифр видання :
Автор(и) : Петруха С., Колотуша М.
Назва : Методологія комплексного аналізу інноваційної активності вітчизняної харчової індустрії
Місце публікування : Економіст: літопис подій, особистості, ідеї, аналітика й дослідження. - К.: Філії ЗАТ Холдингова компанія "БЛІЦ-ІНФОРМ", 2007. - N 4. - С. 50-56. - (Шифр ekst/2007/4)
Примітки : Бібліогр. в кінці ст.
Предметні рубрики: Економіка харчової промисловості
Географіч. рубрики: Україна
Знайти схожі

3.

Форма документа :
Шифр видання :
Назва : Україна. Кабінет Міністрів. Постанова. Про затвердження Порядку видачі екслуатаційного дозволу для потужностей (об'єктів) з виробництва, переробки і реалізації харчових продуктів: Постанова Кабінету Міністрів України від 12 трав. 2007 р. № 712
Місце публікування : Офіційний вісник України: Збірник нормативно-правових актів. - К.: Головне державне об'єднання правової інформації, 2007. - N 37. - С. 99-103. (Шифр ovuk/2007/37)
Предметні рубрики: Економіка харчової промисловості
Географіч. рубрики:
Знайти схожі

4.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Шумейко В.
Назва : Тенденції у формуванні маркетингової товарної політики олійно- жирових підприємств
Місце публікування : Маркетинг в Україні: видання Української Асоціації Маркетингу. - К.: Київський нац. економ. ун-т, 2007. - N 1. - С. 36-39. - ISSN 1606-3732 (Шифр mvuk/2007/1). - ISSN 1606-3732
Примітки : Бібліогр. в кінці ст.
Предметні рубрики: Економіка харчової промисловості
Географіч. рубрики:
Знайти схожі

5.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Кощій О.
Назва : Проблеми виготовлення екологічно чистих продуктів харчування в Україні
Місце публікування : Маркетинг в Україні: видання Української Асоціації Маркетингу. - К.: Київський нац. економ. ун-т, 2007. - N 3. - С. 40-44. - ISSN 1606-3732 (Шифр mvuk/2007/3). - ISSN 1606-3732
Предметні рубрики: Економіка харчової промисловості
Географіч. рубрики:
Знайти схожі

6.

Форма документа :
Шифр видання :
Автор(и) : Шевченко О.О.
Назва : Принципи регулювання продовольчої безпеки на національному рівні
Місце публікування : Економіка та держава: Міжнародний науково- практичний журнал. - 2007. - N 12. - С. 82-84 (Шифр etde/2007/12)
Примітки : Бібліогр. в кінці ст.
Предметні рубрики: Економіка харчової промисловості
Географіч. рубрики:
Знайти схожі

7.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Мороз Л., Савченко ю.
Назва : Стратегії та джерела формування конкурентних переваг на українському ринку пива
Місце публікування : Маркетинг в Україні: видання Української Асоціації Маркетингу. - К.: Київський нац. економ. ун-т, 2007. - N 6. - С. 18-23. - ISSN 1606-3732 (Шифр mvuk/2007/6). - ISSN 1606-3732
Примітки : Бібліогр. в кінці ст.
Предметні рубрики: Економіка харчової промисловості
Географіч. рубрики:
Знайти схожі

8.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 338.439(477)/М80
Автор(и) : Мороз О.В., Шварц І.В.
Назва : Інституціональні особливості превентивного антикризового управління підприємством
Вихідні дані : Вінниця: УНІВЕРСУМ, 2006
Кільк.характеристики :137 с.: табл.
Примітки : Бібліогр.: с. 119-127
ISBN, Ціна 966-641-197-0: 006.00 грн
УДК : 338.439(477)
ББК : 65.9(4УКР)306.7-2
Предметні рубрики: Економіка підприємств
Економіка харчової промисловості
Антикризове управління-- М'ясопереробна промисловість
Географіч. рубрики:
Анотація: Аналіз особливостей превентивного антикризового управління підприємством.
Примірники :ЧЗ(1)
Вільні : ЧЗ(1)
Знайти схожі

9.

Форма документа :
Шифр видання :
Автор(и) : Пляскіна А.І.
Назва : Впровадження механізму гнучкого ціноутворення в харчової галузі
Місце публікування : Актуальні проблеми економіки: Науковий економічний журнал. - К.: ВНЗ " Національна академія управління", 2008. - N 2. - С. 31-35 (Шифр apek/2008/2)
Примітки : Бібліогр. в кінці ст.
Предметні рубрики: Економіка харчової промисловості
Географіч. рубрики:
Знайти схожі

10.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Савченко О.
Назва : Проблеми та перспективи регіонального розвитку продовольчого комплексу України
Місце публікування : Економіка України: політико-економічний. - К., 2008. - №4. - С. 91-93. - ISSN 0131-775Х (Шифр Е2/2008/4). - ISSN 0131-775Х
Предметні рубрики: економіка регіональна
економіка харчової промисловості
Географіч. рубрики:
Знайти схожі

 1-10    11-18 
 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)