Пошуковий запит: <.>S=Економіка харчової промисловості<.> |
Загальна кількість знайдених документів : 18
Показані документи с 1 за 18 |
>1.
| Петруха С.В. Методологія аналізу фінансових результатів роботи хлібопекарської підгалузі харчової промисловості України/С. В. Петруха, М. М. Колотуша // Актуальні проблеми економіки. -К.:ВНЗ " Національна академія управління", 2007,N N 4.-С.118-137
|
>2.
| Петруха С. Методологія комплексного аналізу інноваційної активності вітчизняної харчової індустрії/С. Петруха, М. Колотуша // Економіст. -К.:Філії ЗАТ Холдингова компанія "БЛІЦ-ІНФОРМ", 2007,N N 4.-С.50-56
|
>3.
| Україна. Кабінет Міністрів. Постанова. Про затвердження Порядку видачі екслуатаційного дозволу для потужностей (об'єктів) з виробництва, переробки і реалізації харчових продуктів: Постанова Кабінету Міністрів України від 12 трав. 2007 р. № 712 // Офіційний вісник України. -К.:Головне державне об'єднання правової інформації, 2007,N N 37.-С.99-103.
|
>4.
| Шумейко В. Тенденції у формуванні маркетингової товарної політики олійно- жирових підприємств/В. Шумейко // Маркетинг в Україні. -К.:Київський нац. економ. ун-т, 2007,N N 1.-С.36-39
|
>5.
| Кощій О. Проблеми виготовлення екологічно чистих продуктів харчування в Україні/О. Кощій // Маркетинг в Україні. -К.:Київський нац. економ. ун-т, 2007,N N 3.-С.40-44
|
>6.
| Шевченко О.О. Принципи регулювання продовольчої безпеки на національному рівні /О. О. Шевченко // Економіка та держава, 2007,N N 12.-С.82-84
|
>7.
| Мороз Л. Стратегії та джерела формування конкурентних переваг на українському ринку пива/Л. Мороз, ю. Савченко // Маркетинг в Україні. -К.:Київський нац. економ. ун-т, 2007,N N 6.-С.18-23
|
>8.
| Мороз О.В. Інституціональні особливості превентивного антикризового управління підприємством/О. В. Мороз, І. В. Шварц. - 2006
|
>9.
| Пляскіна А.І. Впровадження механізму гнучкого ціноутворення в харчової галузі/А. І. Пляскіна // Актуальні проблеми економіки. -К.:ВНЗ " Національна академія управління", 2008,N N 2.-С.31-35
|
>10.
| Савченко О. Проблеми та перспективи регіонального розвитку продовольчого комплексу України/О. Савченко // Економіка України. -К., 2008,N №4.-С.91-93
|
>11.
| Шевченко О.О. Ступінь забезпечення продовольчої безпеки/О. О. Шевченко // Економіка та держава, 2008,N N 3.-С.65-67
|
>12.
| Методичні положення та норми продуктивності для хлібопекарського виробництва/В. В. Вітвіцький [та ін.]. - 2006
|
>13.
| Кочетков О. Сучасний стан функціонування регіонального ринку молока та молокопродуктів/О. Кочетков, С. Вольвак // Економіст. -К.:БЛІЦ-ІНФОРМ, 2008,N N 9.-С.36-39
|
>14.
| Товста Т.Л. Обгрунтування і вибір критерію оптимальності та економіко- математична модель задачі оптимального поєднання галузей харчової промисловості/Т. Л. Товста // Економіка та держава, 2008,N N 6.-С.62-63
|
>15.
| Бутко М.П. Диверсифікація і інноваційї як апріорні чинники адаптації харчової промисловості до вимог СОТ/М. П. Бутко, О. О. Зеленська, А. Г. Ясько // Економіка та держава, 2008,N N 9.-С.22-25
|
>16.
| Чибіскова Г.С. Оцінка впливу міжнародного ринку біопалива на ринок зерна та олії в Україні/Г. С. Чибіскова // Актуальні проблеми економіки. -К.:ВНЗ " Національна академія управління", 2008,N N 11.-С.83-94
|
>17.
| Малофєєв Т.Р. Визначення індикаторів регіональної ефективності розвитку харчової промисловості/Т. Р. Малофєєв // Економіка та держава, 2009,N N 4.-С.111-114
|
>18.
| Олійник Д. До питання використання генетично модіфікованих організмів в Україні/Д. Олійник // Економіка України. -К.:Преса України, 2009,N N 6.-С.85-93
|
|