Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>S=Зберігання -- Овочі -- Плодоягідні<.>
Загальна кількість знайдених документів : 2
Показані документи с 1 за 2
1.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 631.56(075)/Ш94
Автор(и) : Широков, Евгений Петрович
Назва : Технология хранения и переработки плодов и овощей с основами стандартизации : учебник для студ. высш. учеб. заведений
Вихідні дані : М.: Агропромиздат, 1988
Кільк.характеристики :319 с.: рис., табл.
Серія: Учебники и учебные пособия для студентов высших учебных заведений
Примітки : Лит.: с. 311. - Предм. указ.: с. 316-317. - Прил.: с. 312-315.
ISBN, Ціна 5-10-000410-Х: 1.10 руб.
УДК : 631.56(075) + 635.1/8(075)
ББК : 36.91я73 + 41.48я73
Предметні рубрики: Зберігання-- Овочі-- Плодоягідні
Переробка-- Овочі-- Плодоягідні
Географіч. рубрики:
Анотація: Характеристики методов и технологии хранения и переработки плодоовощной продукции.
Примірники : всього : ВВ(1), ФОНД(1)
Вільні : ВВ(1), ФОНД(1)
Знайти схожі

2.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 635/П49
Автор(и) : Полегаев, Владимир Ильич
Назва : Хранение плодов и овощей
Вихідні дані : М.: Россельхозиздат, 1982
Кільк.характеристики :254 с.: рис., табл.
Ціна : 0.60 р.
УДК : 635
ББК : 42.3
Предметні рубрики: Зберігання-- Овочі-- Плодоягідні
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): биологические основы хранения плодоовощной продукции--біологічні основи зберігання плодоовочевої продукції--условия хранения плодоовощной продукции--умови зберігання плодоовочевої продукції--способы хранения плодоовощной продукции --способи зберігання плодоовочевої продукції--продолжительность периода хранения--тривалість періоду зберігання--технология хранения картофеля--технологія зберігання картоплі--технология хранения овощей--технологія зберігання овочів--технология хранения плодов--технологія зберігання плодів--потери продукции при хранении--втрати продукції при зберіганні
Анотація: Биологические основы лежкости плодов и овощей и факторы, определяющие их качество. Подробно изложены способы и технологии хранения с учетом особенностей каждого вида продукции.
Примірники : всього : ВВ(1), ФОНД(1)
Вільні : ВВ(1), ФОНД(1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)