Пошуковий запит: <.>S=Здоров'я населення -- Україна<.> |
Загальна кількість знайдених документів : 7
Показані документи с 1 за 7 |
>1.
| Чорна Н. П. Якість продуктів харчування - запорука здоров'я нації/Н. П. Чорна // Економіка та держава, 2016,N N 2.-С.23-28
|
>2.
| Шушпанов Д. Г. Соціально-економічні особливості споживання продуктів харчування та їх вплив на стан здоров'я населення України/Д. Г. Шушпанов // Актуальні проблеми економіки. -К.:Нац. акад. управління, 2016,N N 7.-С.344-356
|
>3.
| Князевич В. М. Перспективи розвитку публічного управління у сфері громадського здоров'я України в умовах системних змін/В. М. Князевич, Т. П. Авраменко, В. В. Короленко // Вісник Національної академії державного управління при Президентові України. -К.:НАДУ при президентові України, 2016,N N 1.-С.56-65
|
>4.
| Панорама охорони здоров'я населення України/[А. В. Підаєв та ін.] ; за заг. ред. А. В. Підаєва, О. Ф. Возіанова, В. Ф. Москаленка. - 2003
|
>5.
| Кланца А. І. Корелятивні індикатори громадського здоров'я як умова національної безпеки сучасної держави/А. І. Кланца // Вісник Національної академії державного управління при Президентові України. -К.:НАДУ при президентові України, 2017,N N 3.-С.103-112
|
>6.
| Левчук Н. М. Здоров'я і тривалість життя в Україні у контексті формування передумов інноваційної зайнятості/Н. М. Левчук // Демографія та соціальна економика. -К.:НАН України, 2017,N N 1.-С.54-65
|
>7.
| Громадське здоров'я і громадське медсестринство/М. Б. Шегедин [та ін.] ; за ред.: Є. Я. Склярова, М. Б. Шегедин, Б. Б. Лемішка. - 2008
|
|