Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційний короткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>S=Ковбасне виробництво -- Інгредієнти<.>
Загальна кількість знайдених документів : 7
Показані документи с 1 за 7
1.

Особенности химии цвета мясных продуктов // Мясной бизнес. -К.:Биопром, 2019,N N 3.-С.30-31
2.

Собец В. Избавиться от кислоты в колбасах? Мы знаем как!/В. Собец // Мясной бизнес. -К.:Биопром, 2019,N N 7.-С.28-29
3.

Нитрит натрия: есть ли альтернатива? // Мясной бизнес. -К.:Биопром, 2019,N N 7.-С.30-31
4.

Андриеш А. Вкусоароматические добавки для мясных продуктов/А. Андриеш // Мясной бизнес. -К.:Биопром, 2019,N N 8.-С.32-33
5.

Пельмени всех стран, объединяйтесь // Мясной бизнес. -К.:Биопром, 2019,N № 8.-С.34-35, 2019. № 9.-С.34-35
6.

Мостова І. Вказування насичених жирів на етикетці: важливі деталі/І. Мостова // Мясной бизнес. -К.:Биопром, 2019,N N 9.-С.28-30
7.

Мэддок Р. Как сделать вкусную колбасу с уменьшением содержания натрия/Р. Мэддок // Мясной бизнес. -Киев:Биопром, 2019,N N 10.-С.38-42
 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)