Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>S=Ковбасне виробництво -- Інгредієнти<.>
Загальна кількість знайдених документів : 7
Показані документи с 1 за 7
1.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Назва : Особенности химии цвета мясных продуктов
Місце публікування : Мясной бизнес: МБ : науч.-практ. журнал. - К.: Биопром, 2019. - N 3. - С. 30-31: рис. (Шифр mjab/2019/3)
Предметні рубрики: Ковбасне виробництво-- Інгредієнти
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): колбасное производство--ингредиенты--цвет вареной колбасы--колір вареної ковбаси
Знайти схожі

2.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Собец, Виктор
Назва : Избавиться от кислоты в колбасах? Мы знаем как!
Місце публікування : Мясной бизнес: МБ : науч.-практ. журнал. - К.: Биопром, 2019. - N 7. - С. 28-29: рис. (Шифр mjab/2019/7)
Предметні рубрики: Ковбасне виробництво-- Інгредієнти
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): колбасное производство--сушіння ковбаси--сушка колбас
Знайти схожі

3.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Назва : Нитрит натрия: есть ли альтернатива?
Місце публікування : Мясной бизнес: МБ : науч.-практ. журнал. - К.: Биопром, 2019. - N 7. - С. 30-31: рис. (Шифр mjab/2019/7)
Предметні рубрики: Ковбасне виробництво-- Інгредієнти
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): ковбасне виробництво--стабілізатори кольору ковбаси--стабилизаторы цвета колбасы
Знайти схожі

4.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Андриеш, Андрей
Назва : Вкусоароматические добавки для мясных продуктов
Місце публікування : Мясной бизнес: МБ : науч.-практ. журнал. - К.: Биопром, 2019. - N 8. - С. 32-33: рис. (Шифр mjab/2019/8)
Предметні рубрики: Ковбасне виробництво-- Інгредієнти
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): колбасное производство--смак ковбасних виробів--вкус колбасных изделий--аромат ковбасних виробів--аромат колбасных изделий
Знайти схожі

5.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Назва : Пельмени всех стран, объединяйтесь
Місце публікування : Мясной бизнес: МБ : науч.-практ. журнал. - К.: Биопром, 2019. - № 8. - С. 34-35: рис. (Шифр mjab/2019/8).; № 9. - С. 34-35 (Шифр mjab/2019/9)
Предметні рубрики: Ковбасне виробництво-- Інгредієнти
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): колбасное производство
Знайти схожі

6.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Мостова, Іванна
Назва : Вказування насичених жирів на етикетці: важливі деталі
Місце публікування : Мясной бизнес: МБ : науч.-практ. журнал. - К.: Биопром, 2019. - N 9. - С. 28-30: рис. (Шифр mjab/2019/9)
Предметні рубрики: Ковбасне виробництво-- Інгредієнти
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): насичені жири--маркування ковбасних виробів
Знайти схожі

7.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Мэддок, Роберт
Назва : Как сделать вкусную колбасу с уменьшением содержания натрия
Місце публікування : Мясной бизнес: МБ : науч.-практ. журнал. - Киев: Биопром, 2019. - N 10. - С. 38-42: рис. (Шифр mjab/2019/10)
Предметні рубрики: Ковбасне виробництво-- Інгредієнти
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): колбасное производство--соль в рецептуре колбас--сіль в рецептурі ковбаси
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)