Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційний короткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>S=Ковбасне виробництво -- Упаковування<.>
Загальна кількість знайдених документів : 5
Показані документи с 1 за 5
1.

Шмальфельд Р. Калибры оболочек - классификация и технологические особенности/Р. Шмальфельд ; пер. с нем. А. Прокопенко // Мясной бизнес. -К.:Биопром, 2019,N N 2.-С.42-44
2.

Шубина Г. Упаковочные тенденции/Г. Шубина // Мясной бизнес. -К.:Биопром, 2019,N N 3.-С.18-22
3.

Технологичность и увеличенный срок хранения/Ф. Шнайдер [и др.] // Мясной бизнес. -К.:Биопром, 2019,N N 3.-С.44-46
4.

Дефекты упаковки колбасных изделий, которые могут возникать при использовании модифицированной газовой среды (МАП) // Мясной бизнес. -Киев:Биопром, 2019,N N 10.-С.44-45
5.

Ящук С. ПВХ или ПЭ?/С. Ящук // Мясной бизнес. -Киев:Биопром, 2019,N N 10.-С.46-47
 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)