Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>S=Кондитерська промисловість<.>
Загальна кількість знайдених документів : 2
Показані документи с 1 за 2
1.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 36.86-5/О-22
Автор(и) : Бурляй, Юрий Васильевич, Дагаев, Юрий Александрович, Кобинек, Юлиан Давидович, Сидорченко, Евгений Борисович
Назва : Оборудование для кондитерской промышленности
Вихідні дані : Киев: Техніка, 1981
Кільк.характеристики :175 с.: рис., табл.
Примітки : Авт. зазначено на звороті тит. арк.
Ціна : 1.00 р.
ББК : 36.86-5
Предметні рубрики: Кондитерська промисловість
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): кондитерская промышленность--производство карамели--виробництво карамелі--производство ириса--виробництво ірису--производство конфет--виробництво цукерок--производство мармелада--виробництво мармеладу--производство печенья--виробництво печива--упаковочное оборудование--пакувальне обладнання
Анотація: Конструкции и принцип действия оборудования для производства конфет, пастильно-мармеладных и мучных кондитерских изделий.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

2.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 664.6(477.42)(075/С 34-774900
Автор(и) : Сичевська І.А.
Назва : Фірмові борошняні кондитерські вироби Житомирщини : посібник для проф.-тех. навч. закл.
Вихідні дані : Житомир: Полісся, 2008
Кільк.характеристики :120 с.: табл., фото
Примітки : Бібліогр.: с.120
ISBN, Ціна 978-966-655-349-5: 008.50 грн
УДК : 664.6(477.42)(075)
ББК : 36.86(4УКР-4Ж)я73
Предметні рубрики: Кондитерська промисловість
Географіч. рубрики: Житомирська область-- Борошняні кондитерські вироби-- Технологія виготовлення
Анотація: Посібник складено у відповідності до програми курсу " Технологія виготовлення борошняних кондитерських виробів" і призначений для учнів професійного ліцею харчових технологій.
Примірники :КР(1)
Вільні : КР(1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)