Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>S=Консервування -- М'ясні продукти<.>
Загальна кількість знайдених документів : 4
Показані документи с 1 за 4
1.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.48/В 84
Назва : Все о домашнем консервировании
Вихідні дані : Донецк: БАО, 1999
Кільк.характеристики :384 с.: рис.
Примітки : Уклад. зазначено на звороті тит. арк.
ISBN, Ціна 966-548-090-1: 6.70 грн
УДК : 641.48
ББК : 36.910
Предметні рубрики: Консервування-- Овочі
Консервування-- Плодоягідні культури
Консервування-- М'ясні продукти
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): консервирование--методы консервирования--методи консервування--овощные консервы--овочеві консерви--плодово-ягодные консервы--плодово-ягідні консерви--мясные консервы--м'ясні консерви--рыбные консервы--рибні консерви
Анотація: Рекомендации и советы по всем методам домашнего консервирования плодов, овощей, ягод, способах хранения мясных и рыбных изделий, разнообразных пищевых продуктов.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

2.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 664.8/.9/Е26
Автор(и) : Евстигнеев, Геннадий Михайлович, Хенкин, Джан Иосифович
Назва : Настольная книга по домашнему консервированию
Вихідні дані : Киев: Урожай, 1989
Кільк.характеристики :176 с.: рис., табл., фот. цв.
ISBN, Ціна 5-337-00411-5: 8.00 грн
УДК : 664.8/.9
ББК : 36.91я2
Предметні рубрики: Консервування-- Овочі
Консервування-- Плодоягідні культури
Консервування-- М'ясні продукти
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): консервирование--фруктовые консервы--фруктові консерви--фруктовые консервы для диабетиков--фруктові консерви для діабетиків--овощные натуральные консервы--овочеві натуральні консерви--овощи соленые--овочі солені--овощи квашеные--овочі квашені--фрукты моченые--фрукти мочені--сушка плодов--сушіння плодів--кисломолочные консервы--кисломолочні консерви--консервирование мяса--консервування м'яса
Анотація: Описаны способы консервирования фруктов, ягод, овощей, мяса, молока, а также рецептура приготовления консервов из них в домашних условиях.
Примірники : всього : ВВ(1), ФОНД(1)
Вільні : ВВ(1), ФОНД(1)
Знайти схожі

3.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.48/К65
Назва : Консервирование
Вихідні дані : Донецк: Сталкер, 2001
Кільк.характеристики :416 с.: рис.
Серія: Вкусные рецепты
Примітки : Лит.: с. 409. - Уклад. зазначено на звороті тит. арк.
ISBN, Ціна 966-596-537-9: 7.50 грн
УДК : 641.48
ББК : 36.910
Предметні рубрики: Консервування-- Овочі
Консервування-- Плодоягідні культури
Консервування-- М'ясні продукти
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): консервирование--сиропы--сиропи--варенье--варення--повидло--джемы--джеми--цукаты--цукати--желе--лечебные свойства ягод--лікувальні властивості ягід--лечебные свойства овощей--лікувальні властивості овочів--овощные консервы--овочеві консерви--рыбные заготовки--рибні заготовки--мясные заготовки--м'ясні заготовки
Анотація: В этой книге вы найдете рецепты заготовки впрок всех без исключения продуктов, которые можно варить, мариновать, солить, коптить и вялить.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

4.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 338.439-047.44:63/Ж74-374792
Автор(и) : Житенко, Петр Васильевич
Назва : Оценка качества продуктов животноводства
Вихідні дані : Москва: Россельхозиздат
Кільк.характеристики :208 с.: рис., табл.
Місце публікування : Історичний календар: [наук.-попул. та літ. альм.]/ упоряд.: А. Денисенко, В. Туркевич. - Київ: Ген. дирекція по обслуг. інозем. представництв, 1998. - Вип. 5: 1999 (Шифр 94(477)(059)/І-90-155735)
УДК : 338.439-047.44:636
ББК : 65.41 + 36.96
Предметні рубрики: Консервування-- М'ясні продукти
Продовольчі товари-- Якість
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): качество мяса--якість м'яса--качество молока--якість молока--яйцо домашней птицы--яйця домашньої птиці--оценка качества меда--оцінка якості меду--закупка скота--закупівля худоби--транспортировка скота--транспортування худоби
Анотація: Положения о государственных закупках скота, правила транспортировки, сдачи и приема, убоя и переработки, скота, кроликов и птицы.
Примірники : всього : ФОНД(1), ВВ(1)
Вільні : ФОНД(1), ВВ(1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)