Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>S=Кулінарія -- Домашнє приготування<.>
Загальна кількість знайдених документів : 7
Показані документи с 1 за 7
1.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 36.997/С50
Назва : Смачные рецепты для вашей компании
Вихідні дані : Донецк: БАО, 1997
Кільк.характеристики :384 с.: рис.
Примітки : Уклад. зазначено на звороті тит. арк.
ISBN, Ціна 966-548-055-3: 4.00 грн
ББК : 36.997
Предметні рубрики: Кулінарія-- Домашнє приготування
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): холодные закуски--холодні закуски--первые блюда--перші страви--соусы--соуси--мясные блюда--м'ясні страви--рыбные блюда--рибні страви--овощные блюда--овочеві страви--блюда из круп--страви з крупи--сладкие блюда--солодкі страви--напитки--напої
Анотація: Рецепты по приготовлению разнообразных блюд из овощей, плодов, мяса. рыбы, птицы.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

2.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.55/Ф 39
Автор(и) : Фельдман, Исай Аврамович
Назва : Советы кулинара
Вихідні дані : Киев: Преста, 1993
Кільк.характеристики :120 с.: рис., табл.
Примітки : Прил.: с. 149
ISBN, Ціна 5-7707-4652-1: 6000.00 крб
УДК : 641.55
ББК : 36.997
Предметні рубрики: Кулінарія-- Домашнє приготування
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): кулинария--домашнее приготовление--супы--супи--борщи--борщі--рыбные блюда--рибні страви--мясные блюда--м'ясні страви--молочные блюда--молочні страви--овощные блюда--овочеві страви--рациональное питание--раціональне харчування--подача блюд--подача страв--старинные меры веса--старовинні міри ваги
Анотація: Книга дает основы знаний о рациональном питании и приготовлении пищи, учит правильно использовать кулинарные рецепты.
Примірники : всього : ВВ(1), ФОНД(1)
Вільні : ВВ(1), ФОНД(1)
Знайти схожі

3.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.55(083.12)/Ф39
Автор(и) : Фельдман, Исай Аврамович
Назва : Любимые блюда
Вихідні дані : Киев: Преста, 1995
Кільк.характеристики :286 с.: рис.
ISBN, Ціна 5-7707-5025-1: 350000.00 крб
УДК : 641.55(083.12)
ББК : 36.997
Предметні рубрики: Кулінарія-- Домашнє приготування
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): кулинария--борщи--борщі--щи--щі--рассольники--розсольники--солянки--уха--юшка--котлеты--котлети--шашлыки--шашлики--плов--голубцы--голубці--студни--холодець--винегрет--вінегрет--вареники--пельмени--пельмені--блины--млинці--пиріжки--пирожки
Анотація: Приведено около 1700 рецептов, позволяющих при рациональном расхождении пищевых продуктов приготовить наиболее популярные блюда.
Примірники : всього : ВВ(3), ФОНД(1)
Вільні : ВВ(3), ФОНД(1)
Знайти схожі

4.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.55(=161.2)/Ф 83
Автор(и) : Франко, Ольга Федорівна
Назва : Практична кухня
Вихідні дані : Львів: Каменяр, 1990
Кільк.характеристики :238 с.: фот. кол.
ISBN, Ціна 5-7745-0301-1: 3.50 р.
УДК : 641.55(=161.2)
ББК : 36.997(2)
Предметні рубрики: Кулінарія-- Домашнє приготування
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): закуски--грінки--супи--холодники--росоли--борщі--юшки--м'ясні страви--ковбаси--паштети--рибні страви--овочеві страви--грибна кулінарія--солодке тісто--торти--морозиво--печиво--напої--варення
Анотація: В книзі читачі знайдуть широкий діапазон страв традиційної української кухні: від різних закусок, супів, борщів, риби, м'яса до печива і варення.
Примірники : всього : ВВ(1), АБ(2), ФОНД(1)
Вільні : ВВ(1), АБ(2), ФОНД(1)
Знайти схожі

5.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.56/Е84
Автор(и) : Петрушевский, Вячеслав Витальевич, Зубар, Надежда Николаевна, Табунщиков, Николай Петрович, Тимощук И. И.
Назва : Если в вашем доме праздник
Вихідні дані : Киев: Урожай, 1990
Кільк.характеристики :270, [2] с.: цв. ил.
Примітки : Библиогр.: с. 269
ISBN, Ціна 5-337-00546-4: 25.00 грн
УДК : 641.56
ББК : 36.997
Предметні рубрики: Кулінарія-- Домашнє приготування
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): кулинария --домашнее приготовление--традиционные праздники--традиційні свята--культура общения--культура спілкування--праздничный стол--святковий стіл--блюда праздничного стола--блюда святкового столу--меню праздничного стола--меню святкового столу
Анотація: Как организовать и провести праздник в домашних условиях, определить состав гостей, оформить помещение, подготовить и осуществить праздничную программу.
Примірники : всього : ВВ(1), ФОНД(1)
Вільні : ВВ(1), ФОНД(1)
Знайти схожі

6.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641/642/Т93
Назва : 1000 восхитительных рецептов от салатов до десертов для вашего торжества : готовим по-домашнему, тонкости сервировки, украшение блюд
Вихідні дані : Белгород; Харьков: Клуб семейн. досуга, 2013
Кільк.характеристики :382, [2] с.: ил.
Примітки : Указ. имен: с. 376-380
ISBN, Ціна 978-966-14-5690-6: 70.00 грн
ISBN, Ціна 978-5-9910-2585-0: Б.ц.
УДК : 641/642
ББК : 36.991
Предметні рубрики: Кулінарія-- Домашнє приготування
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): кулинария--домашнее приготовление--закуски--салаты--салати--первые блюда--перші страви--вторые блюда--другі страви--соусы--соуси--подливы--підливи--десерты--десерти --выпечка--випічка--напитки--напої--украшение блюд--прикрашання страв
Анотація: Книга составлена из рецептов читателей, поможет вам организовать праздничный прием: аппетитные закуски и салаты, питательные мясные, рыбные и овощные блюда, пикантные соусы, и десерты.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

7.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 36.997/К 85
Автор(и) : Крылов А. А., Крылова А. И., Авдеева Л. А.
Назва : Блюда из субпродуктов в калориях
Вихідні дані : Тольятти: Современник, 1994
Кільк.характеристики :192 с.: рис.
Ціна : 3.00 грн
ББК : 36.997
Предметні рубрики: Кулінарія-- Домашнє приготування
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): кулинария--домашняя кухня--субпродукты животных--первые блюда из субпродуктов--перші страви із субпродуктів--вторые блюда из субпродуктов--другі страви із субпродуктів--студень--холодець--блюда холодной кухни--страви холодної кухні--гарниры--гарніри--фаршированные овощи--фаршировані овочі
Анотація: Приведены рецепты блюд из субпродуктов животных, указана энергоценность продуктов.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)