Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>S=Кулінарія -- Рецепти<.>
Загальна кількість знайдених документів : 6
Показані документи с 1 за 6
1.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.55/Г74
Назва : Готовим всей семьей
Вихідні дані : Днепропетровск: Пороги, 1992
Кільк.характеристики :147 с.: рис.
ISBN, Ціна 5-7707-2807-8: 36.00 крб
УДК : 641.55
ББК : 36.997
Предметні рубрики: Кулінарія-- Рецепти
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): кулинария--первые блюда--перші страви--вторые блюда--другі страви--соусы--соуси--тесто--тісто--напитки--напої--пряничные изделия--пряникові вироби--салаты--салати--детская кулинария--дитяча кулінарія--сырые блюда--сирі блюда--вегетарианская кухня--вегетаріанська кухня--сладкие блюда--солодкі блюда
Анотація: Экономные рецепты для каждого дня и старинная вегетарианская кухня, блюда для самых маленьких и любителей сыроедения.
Примірники : всього : ВВ(3), ФОНД(2)
Вільні : ВВ(3), ФОНД(2)
Знайти схожі

2.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.55/З-12
Назва : Забытые рецепты
Вихідні дані : Киев: Тэхника, 1991
Кільк.характеристики :72 с.: рис.
ISBN, Ціна 5-335-01091-6: 30.00 крб.
УДК : 641.55
ББК : 36.997
Предметні рубрики: Кулінарія-- Рецепти
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): кулинария--рецепты--закуски--супы--супи--рыбные блюда--рибні страви--картофельные блюда--картопляні страви--овощные блюда--овочеві страви--блюда из яиц--страви з яєць--сладкие блюда--солодкі страви--изделия из теста--вироби з тіста
Анотація: Приведены как малоизвестные, так и забытые старинные рецепты блюд, которые могут украсить современный стол и внести приятное разнообразие в семейное меню.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

3.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.5(031)/Г 93
Автор(и) : Губа, Николай Иванович, Лазарев, Борис Георгиевич
Назва : Кулинария : справ. пособие . -2-е изд., стереотип.
Вихідні дані : Киев: Вища шк., Голов. изд-во, 1987
Кільк.характеристики :263 с.: рис.
Примітки : Прил.: с. 261-262. - Лит.: с. 263
Ціна : 3.30 р.
УДК : 641.5(031)
ББК : 36.99я2
Предметні рубрики: Кулінарія-- Рецепти
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): кулинария--рецепты--обработка продуктов--обробка продуктів--организация работы на кухне--організація роботи на кухні--супы--супи--соусы--соуси--блюда из круп--страви із крупи--овощные блюда--овочеві страви--грибные блюда--грибні страви--блюда из рыбы--страви із риби--блюда из мяса--м'ясні страви--блюда из яиц--страви із яєць--блюда из творога--страви із сиру--холодные блюда--холодні страви--горячие закуски--гарячі страви--изделия из теста--вироби із тіста--сладкие блюда--солодкі страви--напитки--напої--питание детей--харчування дітей--питание подростков--харчування підлітків--национальные блюда--національні страви--этикет за столом--етикет за столом
Анотація: Рассмотрены процессы первичной обработки продуктов, даны полезные советы по приготовлению блюд, в том числе блюд национальных кухонь.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

4.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.55/Г 85
Автор(и) : Гришин, Петр Дмитриевич
Назва : Приготовление пищи
Вихідні дані : Москва: Логос, 1993
Кільк.характеристики :448 с.: рис., табл.
Примітки : Алф. указ. блюд: с. 432-448
ISBN, Ціна 5-900668-01-0: 49000.00 крб
УДК : 641.55
ББК : 36.991
Предметні рубрики: Кулінарія-- Рецепти
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): кулинария--рецепты--состав пищи--склад їжі--бульоны--супи--супи--пища и питание--їжа і харчування--вторые блюда--другі страви--холодные блюда--холодні страви--сладкие блюда--солодкі страви--напитки--напої--изделия из теста--вироби із тіста--квасы--квас--варенье--варення--соусы--соуси
Анотація: [Излагаются способы первичной обработки сырья и технология приготовления разнообразных блюд и кулинарных изделий.]
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

5.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 36.999/К 56
Автор(и) : Ковалев, Николай Иванович
Назва : Тайны кулинарии
Вихідні дані : Ленинград: Агропромиздат. Ленингр. отд-ние, 1991
Кільк.характеристики :311 с.: рис., табл.
ISBN, Ціна 5-10-001089-4: 10.00 крб
ББК : 36.999
Предметні рубрики: Кулінарія-- Рецепти
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): кулинария--рецепты--пищевая ценность продуктов--харчова цінність продуктів--холодные закуски--холодні закуски--горячие закуски--гарячі закуски--супы--супи--блюда из круп--страви із крупи--овощные блюда--овочеві страви--рыбные блюда--рибні страви--блюда из мяса--страви із м'яса--мучные блюда--борошняні страви--молочные блюда--молочні страви--сладкие блюда--солодкі страви--напитки--напої
Анотація: Приведены краткие сведения о продуктах, их пищевой ценности, приемах кулинарной обработки, рецептура и способы приготовления блюд.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

6.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.55/Г 22
Автор(и) : Гасик, Анна
Назва : У меня на кухне ничего не пропадает
Вихідні дані : Москва: Волюр, 1992
Кільк.характеристики :208 с.: табл.
Серія: Польские хозяйки советуют
ISBN, Ціна 5-87966-002-8: 4.00 грн
УДК : 641.55
ББК : 36.997
Предметні рубрики: Кулінарія-- Рецепти
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): кулинария--хранение продуктов--зберігання продуктів--блюда из черствого хлеба--страви із черствого хліба--блюда из капустного рассола--страви із капустяного розсолу--блюда из огуречного рассола--страви із огіркового розсолу--блюда из свернувшегося молока--страви із скіпілого молока
Анотація: Книга дает практические советы, как научиться полностью использовать все продукты, что существенно сократит расходы на питание и сэкономит семейный бюджет.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)