Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>S=М'ясне виробництво -- Холодильна техніка<.>
Загальна кількість знайдених документів : 3
Показані документи с 1 за 3
1.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 637.1.023/Л32
Автор(и) : Лашутина, Надежда Григорьевна
Назва : Холодильная техника в мясной и молочной промышленности : учебник . -2-е изд., перераб. и доп.
Вихідні дані : Москва: Агропромиздат, 1989
Кільк.характеристики :176 с.: рис., табл.
Серія: Учебники и учебные пособия для учащихся техникумов
Примітки : Прил.: с. 173-175. - Лит.: с. 176
ISBN, Ціна 5-10-000952-7: 0.35 р.
УДК : 637.1.023
ББК : 36.92-5я723 + 36.95-5я723
Предметні рубрики: М'ясне виробництво-- Холодильна техніка
Молочне виробництво-- Холодильна техніка
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): мясное производство--молочное производство--холодильные машины--холодильні машини--компрессоры холодильных машин--компресори холодильних машин--холодильные установки--холодильні установки--холодильное оборудование транспорта--холодильне обладнання транспорту--холодильное оборудование торговой сети--холодильне обладнання торгівельної мережі--схемы холодильных установок--схеми холодильних установок
Анотація: Изложены рабочие процессы холодильных машин, приведены конструкции холодильного оборудования, применяемого на предприятиях мясной и молочной промышленности.
Примірники : всього : ФОНД(1), ВВ(1)
Вільні : ФОНД(1), ВВ(1)
Знайти схожі

2.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 637.5.037:637.133/Х73-241770
Автор(и) : Чумак, Игорь Григорьевич, Вайнштейн, Марк Самуилович, Трубников, Юрий Анатольевич, Гольцман, Абрам Аронович
Назва : Холодоснабжение предприятий мясной и молочной промышленности : справ. пособие
Вихідні дані : Киев: Вища шк. Голов. изд-во, 1979
Кільк.характеристики :192 с.: рис., табл.
Примітки : Лит.: с. 190
Ціна : 1.20 р.
УДК : 637.5.037:637.133.1
ББК : 36.920.5я2
Предметні рубрики: М'ясне виробництво-- Холодильна техніка
Молочне виробництво-- Холодильна техніка
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): мясное производство--молочное производство--холодильная технология--холодильна технологія--термообработка продуктов--термічна обробка продуктів--искусственный холод--штучний холод--холодильное оборудование--холодильне обладнання--холодильные установки--холодильні установки
Анотація: Освещены вопросы холодильной технологии, переработки и хранения пищевых продуктов, подбор машин и аппаратов холодильных установок.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

3.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Тихомиров, Леонид
Назва : Повышение эффективности аммиачной холодильной системы. Ключевые подходы в хладоснабжении на пищевых перерабатывающих предприятиях
Місце публікування : Мясной бизнес: МБ : науч.-практ. журнал. - К.: Биопром, 2019. - N 4. - С. 49: ил. (Шифр mjab/2019/4)
Предметні рубрики: М'ясне виробництво-- Холодильна техніка
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): мясное производство--холодильная техника--аммиачная холодильная система--аміачна холодильна система
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)