Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>S=Молочні продукти -- Технології<.>
Загальна кількість знайдених документів : 2
Показані документи с 1 за 2
1.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 637.1/К 59
Автор(и) : Козлов, Владимир Николаевич, Затирка, Анатолий Федорович
Назва : Технология молочно-белковых продуктов
Вихідні дані : Киев: Урожай, 1988
Кільк.характеристики :162, [2] с.: рис., табл.
Примітки : Лит.: с. 162-163
ISBN, Ціна 5-337-00070-5: 0.55 р.
УДК : 637.1
ББК : 36.950
Предметні рубрики: Молочні продукти-- Технології
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): молочные продукты--классификация белков молока--класифікація білків молока--биологическая ценность белков молока--біологічна цінність білків молока--методы выделения белков молока--методи віділення білків молока--молочно-белковые продукты--молочно-білкові продукти--творог--сир--творожные изделия--сирні вироби--творожные полуфабрикаты--сирні напівфабрикати--твердые сыры--тверді сири--молочно-белковые концентраты--молочно-білкові концентрати--добавка молочно-белковая--добавка молочно-білкова
Анотація: Описаны технологические процессы производства молочно-белковых продуктов, основанные на коагуляции белковых веществ.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

2.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 637.146/Т 26
Автор(и) : Твердохлеб, Галина Васильевна
Назва : Производство сметаны : прил. к журн.-прил. "Молочная и мясная пром-сть"
Вихідні дані : Москва: Агропромиздат, 1988
Кільк.характеристики :127 с.: рис., табл.
Серія: Продукции высокое качество
Примітки : Лит.: с. 123-126
ISBN, Ціна 5-10-000208-5: 0.70 р.
УДК : 637.146
ББК : 36.954
Предметні рубрики: Молочні продукти-- Технології
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): молочные продукты--пищевая ценность сметаны--харчова цінність сметани--заквашивание сливок--заквашування вершків--созревание сметаны--дозрівання сметани--виды сметаны--види сметани--сметана из восстановленных сливок--сметана із відновлених вершків--качество сметаны--якість сметани
Анотація: Рассмотрена технология производства сметаны различных видов.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)