Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>S=Продовольчі товари -- Якість<.>
Загальна кількість знайдених документів : 2
Показані документи с 1 за 2
1.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 338.439-047.44:63/Ж74-374792
Автор(и) : Житенко, Петр Васильевич
Назва : Оценка качества продуктов животноводства
Вихідні дані : Москва: Россельхозиздат
Кільк.характеристики :208 с.: рис., табл.
Місце публікування : Історичний календар: [наук.-попул. та літ. альм.]/ упоряд.: А. Денисенко, В. Туркевич. - Київ: Ген. дирекція по обслуг. інозем. представництв, 1998. - Вип. 5: 1999 (Шифр 94(477)(059)/І-90-155735)
УДК : 338.439-047.44:636
ББК : 65.41 + 36.96
Предметні рубрики: Консервування-- М'ясні продукти
Продовольчі товари-- Якість
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): качество мяса--якість м'яса--качество молока--якість молока--яйцо домашней птицы--яйця домашньої птиці--оценка качества меда--оцінка якості меду--закупка скота--закупівля худоби--транспортировка скота--транспортування худоби
Анотація: Положения о государственных закупках скота, правила транспортировки, сдачи и приема, убоя и переработки, скота, кроликов и птицы.
Примірники : всього : ФОНД(1), ВВ(1)
Вільні : ФОНД(1), ВВ(1)
Знайти схожі

2.

Форма документа : Багатотомне видання
Шифр видання : 664(075.8)/Н19
Автор(и) : Назаренко, Валентина Олексіївна
Назва : Формування якості товарів: навч. посібник/ В. О. Назаренко, А. П. Кайнаш. Ч. 2
Вихідні дані : К.: Центр учбов. л-ри, 2013
Кільк.характеристики :296 с.: табл.
Примітки : Л-ра: с. 268-271. - Дод.: с. 272
ISBN, Ціна 978-617-673-215-0: 86.00 грн
УДК : 664(075.8)
ББК : 36-9я73
Предметні рубрики: Продовольчі товари-- Якість
Товарознавство
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): якість харчових жирів--якість молочних товарів--якість ковбасних виробів--якість м'ясних копченостей--якість м'ясних консервів--якість м'ясних напівфабрикатів
Анотація: Наведено чинники, що впливають на якість продовольчих товарів тваринного походження та харчових жирів, вимоги до сировини, що використовується переробними підприємствами.
Примірники : всього : ВВ(1), ФОНД(1)
Вільні : ВВ(1), ФОНД(1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)