Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
у знайденому
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>S=Раціональне харчування<.>
Загальна кількість знайдених документів : 43
Показані документи с 1 за 10
 1-10    11-20   21-30   31-40   41-43 
1.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 51.230/А 35
Автор(и) : Столмакова Г. І., Мартинюк І. О., Медчук І. К., Новікова К. П.
Назва : Азбука харчування. Раціональне харчування
Вихідні дані : К.: Світ
Кільк.характеристики :200 с
Місце публікування :
Примітки : Бібліогр.: с. 194-195. - Авт. зазначено на звороті тит. арк.
ББК : 51.230
Предметні рубрики: Раціональне харчування
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): харчування--збалансоване харчування--сбалансированное питание--продукти харчуванння--продукты питания--питание--харчування школярів--питание школьников--харчування студентів--питание студентов--харчування вагітних--питание беременных--харчування літніх людей--питание пожилых людей--харчування спортсменів--питание спортсменов
Анотація: Викладені основні принципи раціонального збалансованого харчування людини залежно від характеру діяльності та віку.
Примірники :ФОНД(1)
Вільні : ФОНД(1)
Знайти схожі

2.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 614.8:613.2/.3](0/В53-187732
Автор(и) : Вісловух, Андрій Митрофанович
Назва : Безпека харчування як основа безпечної життєдіяльності людини : навч.-практ. розроб. з курсу "Безпека життєдіяльності"
Вихідні дані : Київ: Ліра-К, 2018
Кільк.характеристики :250, [2] с.: рис., табл., схеми
Колективи : Міністерство соціальної політики України, Інститут підготовки кадрів державної служби зайнятості України
Примітки : Літ. в кінці розд. - Бібліогр. в підрядковій прим. - Дод.: с. 236-250. - Авт. зазначено на звороті тит. арк.
ISBN, Ціна 978-617-7507-65-8: 164.00 грн
УДК : 614.8:613.2/.3](076)
ББК : 51.23я7 + 20.7я7
Предметні рубрики: Раціональне харчування
Безпека життєдіяльності
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): безпечність питної води--збалансоване харчування--правила харчування--якість харчових продуктів--джерела мінеральнх речовин--безпека харчових продуктів--сумісність харчових продуктів--кулінарна обробка продуктів--культура прийому їжі--якість продовольчої сировини--радіоактивне забруднення--радіаційна безпека
Анотація: Роль харчування в життєдіяльності людини, питання раціонального та збалансованого харчування, види та класифікація забрунювачів харчових продуктів.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

3.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 613.2(075)/Б 40
Назва : Безпека харчування: сучасні проблеми : навч. посібник
Вихідні дані : Чернівці: Книги-XXI, 2005
Кільк.характеристики :456 с.: табл.
ISBN, Ціна 966-8653-25-4: 090.00, 072.00, грн
УДК : 613.2(075)
ББК : 51.23я73
Предметні рубрики:
Раціональне харчування
Діти-- Харчування
Харчові продукти-- Безпека
Географіч. рубрики:
Анотація: Раціональне, збалансоване харчування, значення окремих поживних речовин, загальні аспекти та правила безпеки харчування.
Примірники : всього : ВВ(1), ФОНД(1)
Вільні : ВВ(1), ФОНД(1)
Знайти схожі

4.

Форма документа : Багатотомне видання
Шифр видання : 613.2(075.8)/Г46
Автор(и) : Ципріян, Віктор Іванович, Матасар, Ігнат Тимофійович, Слободкін, Валерій Іванович, Козярін І. П.
Назва : Гігієна харчування з основами нутриціології: підручник : у 2 кн./ за ред. В. І. Ципріяна. Кн. 2
Вихідні дані : К.: Медицина, 2007 - 2007
Кільк.характеристики :544 с.: табл.
Примітки : Л-ра в кінці розд. - Дод.: с. 494-543
ISBN, Ціна 966-8144-03-1: 153.00 грн
УДК : 613.2(075.8)
ББК : 51.23я73
Предметні рубрики: Раціональне харчування
Харчові продукти-- Якість
Географіч. рубрики:
Анотація: Описано гігієнічні вимоги до сучасних технологічних процесів виробництва основних харчових продуктів. Грунтовно проаналізавано безпеку їжі за вмістом у ній хімічних, радіоактивних і мікробіологічних забруднювачів.
Примірники : всього : ФОНД(2)
Вільні : ФОНД(2)
Знайти схожі

5.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 613.2(075.8)/Г46
Автор(и) : Ципріян В. І., Ванханен В. Д., Ванханен В. В., Смолянський Б. Л.
Назва : Гігієна харчування з основами нутриціології : [підручник
Вихідні дані : Киъв: Здоров'я, 1999
Кільк.характеристики :566, [2] с.: схеми, табл.
Примітки : Бібліогр. в кінці глав
ISBN, Ціна 5-311-01159-9: 36.42, 23.00, 36.42, грн
УДК : 613.2(075.8)
ББК : 51.23я73
Предметні рубрики: Гігієна харчування
Раціональне харчування
Анотація: Висвітлено гігієнічні принципи раціонального харчування окремих груп населення, описано основи лікувально-профілактичного та дієтичного харчування, виходячи з сучасної теорії харчування і вчення про функції їжі та біологічну дію на організм.
Примірники : всього : ФОНД(1), ВСМЛ(2)
Вільні : ФОНД(1), ВСМЛ(2)
Знайти схожі

6.

Форма документа : Багатотомне видання
Шифр видання : 613.2(075.8)/Г46
Автор(и) : Аністратенко Т. І., Білко Т. М., Благодарова О. В., Бутильська Н. О.
Назва : Гігієна харчування з основами нутриціології: підручник : у 2 кн./ за ред. В. І. Ципріяна. Кн. 1
Вихідні дані : К.: Медицина, 2007 - 2007
Кільк.характеристики :528 с.: табл.
Примітки : Л-ра в кінці глав
ISBN, Ціна 966-8144-52-X: 148.80 грн
УДК : 613.2(075.8)
ББК : 51.23я73
Предметні рубрики: Раціональне харчування
Географіч. рубрики:
Анотація: Грунтуючись на сучасній теорії харчування і вчення про функції їжі та її біологічну дію на організм, автори висвітлюють гігієнічні принципи раціонального харчування окремих груп населення, основи профілактики аліментарних та аліментарно зумовлених захворювань, дають гігієнічну і нутриціологічну характеристику харчових продуктів.
Примірники : всього : ФОНД(2)
Вільні : ФОНД(2)
Знайти схожі

7.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.563:615.874](/Д44-797140
Автор(и) : Черевко, Олександр Іванович, Дуденко, Ніна Василівна, Павлоцька, Лариса Федорівна, Димитрієвич, Любов Радоївна, Скуріхіна, Людмила Андрониківна
Назва : Дієтичне харчування : підручник . -2-ге вид., стер.
Вихідні дані : Харків: ХДУХТ; Харків: Світ книг, 2019
Кільк.характеристики :359, [1] с.: рис., табл.
Колективи : Міністерство освіти і науки України, Харківський державний університет харчування та торгівлі
Примітки : Літ.: с. 358-359
ISBN, Ціна 978-966-2678-42-0: 198.00 грн
УДК : 641.563:615.874](075.8)
ББК : 36.996я73 + 53.51я73
Предметні рубрики: Раціональне харчування
Дієти
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): дієтичне харчування--базисні дієти--номерна система дієт--раціональне харчування--харчування вагітних жінок--кулінарна дієтична продукція--дієтична продукція
Анотація: Підходи до дієтичного харчування, базисні дієти, особливості дієтичного харчування при різних захворюваннях органів та систем, та технології.
Примірники : всього : ФОНД(1), ВВ(1)
Вільні : ФОНД(1), ВВ(1)
Знайти схожі

8.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 51.230/Г 95
Автор(и) : Гурвич, Михаил Меерович
Назва : Диетология для всех
Вихідні дані : М.: Медицина, 1992
Кільк.характеристики :160 с.: ил.
Серія: Научно-популярная медицинская литература
ISBN, Ціна 5-225-00414-8: 14.50 крб
ББК : 51.230
Предметні рубрики: Раціональне харчування
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): дієтологія--травлення--пищеварение--продукты питания--продукти харчування--несовместимые продукты--несумісні продукти--вегетарианство--вегетаріанство--лечебное голодание--лікувальне голодування--лечебное питание--лікувальне харчування--режим питания--режим харчування
Анотація: Освещены вопросы питания здорового и больного человека.
Примірники :ФОНД(1)
Вільні : ФОНД(1)
Знайти схожі

9.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 51.230/Е86
Назва : Есть, чтобы жить, а не жить, чтобы есть
Вихідні дані : Киев: Колаж, 1992
Кільк.характеристики :199 с
ISBN, Ціна 5-11-003933-X: 45.00, 5.00 грн, крб
ББК : 51.230
Предметні рубрики: Раціональне харчування
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): рациональное питание--раціональне харчування--гигиена питания--гігієна харчування--совместимость пищевых продуктов--сумісність харчових продуктів--лечебное голодание--лікувальне голодування--сырые соки--сирі соки--мед
Зміст : Правильное сочетание пищевых продуктов/ Г. М. Шелтон. Мед и другие естественные продукты/ Д. К. Джарвис. Сырые овощные соки/ Н. В. Уокер. Чудо голодания/ П. Брэгг.
Анотація: Сколько и когда нужно есть, как соблюдать совместимость пищевых продуктов, что такое лечение сырыми овощными соками, почему голодание - это чудо, как наше питание влияет на здоровье и продолжительность жизни - об этом и многом другом вы узнаете из этой книги.
Примірники : всього : ФОНД(2)
Вільні : ФОНД(2)
Знайти схожі

10.


    (Вільних примірників немає)
Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 51.23/В75
Автор(и) : Воробьев, Василий Иванович, Воробьев, Рудольф Ильич
Назва : Живая химия : (обмен веществ - основа жизни)
Вихідні дані : Москва: Знание, 1985
Кільк.характеристики :96 с
Серія: Народный университет. Факультет здоровья; № 2, 1985 г.
Примітки : Прил.: с. 95
Ціна : 0.15 р.
ББК : 51.23
Предметні рубрики: Раціональне харчування
Обмін речовин
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): обмен веществ--обмін речовин--рациональное питание--раціональне харчування--жировой обмен--жировий обмін--углеводный обмен--вуглеводний обмін--витамины--вітаміни--минеральные вещества--мінеральні речовини--ожирение--ожиріння--диеты--дієти--профилактика заболеваний--профілактика захворювань
Анотація: Рассказывается о фундаментальном значении для жизни обмена веществ, роли ингредиентов пищи - белков, жиров, углеводов и других в обменных процессах, о связи возникновения ряда заболеваний с нарушением питания.
Примірники :
Знайти схожі

 1-10    11-20   21-30   31-40   41-43 
 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)