Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>S=Раціональне харчування -- Лікувальна кулінарія -- Дієтологія<.>
Загальна кількість знайдених документів : 2
Показані документи с 1 за 2
1.

Форма документа : Багатотомне видання
Шифр видання : 641.56(075.8)/Д44
Автор(и) : Черевко А. И., Дуденко Н. В., Павлоцкая Л. Ф., Димитриевич Л. Р.
Назва : Диетическое питание: в 2 т. : пособие-справочник. Т. 1: Физиологические основы диетического питания
Вихідні дані : Сумы: Унив. кн., 2013
Кільк.характеристики :430, [2] с.: рис., табл.
Примітки : Лит.: с. 431
ISBN, Ціна 978-966-680-580-8: 125.00 грн
УДК : 641.56(075.8) + 613.2.03(075.8)
ББК : 36.996я73 + 28.073я73
Предметні рубрики: Раціональне харчування-- Лікувальна кулінарія-- Дієтологія
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): процессы переваривания пищи--процеси перетравлення їжі--виды питания--види харчування--питание здорового человека--харчування здорової людини--питание больного человека--харчування хворої людини--биологически активные вещества--біологічно активні речовини--лечебное питание при заболеваниях--лікувальне харчування при захворюваннях--функциональные продукты--функціональні продукти--энпиты--енпіти--заменители сахара--замінники цукру--диетические продукты--дієтичні продукти--блюда лечебного питания--страви лікувального харчування--использование специй--використання спецій--использование овощей--використання овочів--использование плодов--використання плодів--диетические рационы--дієтичні раціони--базисные диеты--базисні дієти--номерная система диет--номерна система дієт
Анотація: Дана характеристика разных групп продуктов, их использования в диетическом питании, раскрыты особенности диетотерапии некоторых заболеваний в условиях санаторно-курортных учреждений.
Примірники : всього : ВВ(1), ЧЗ(1)
Вільні : ВВ(1), ЧЗ(1)
Знайти схожі

2.

Форма документа : Багатотомне видання
Шифр видання : 641.56(075.8)/Д44
Автор(и) : Черевко А. И., Димитриевич Л. Р., Скурихина Л. А., Дуденко Н. В., Павлоцкая Н. Ф.
Назва : Диетическое питание: в 2 т. : пособие-справочник. Т. 2: Основы технологии производства и организации потребления продукции диетического питания
Вихідні дані : Сумы: Унив. кн., 2013
Кільк.характеристики :493, [1] с.: табл., рис.
Примітки : Лит.: с. 410-412. - Прил.: с. 413-493
ISBN, Ціна 978-966-680-627-0: 125.00 грн
УДК : 641.56(075.8)
ББК : 36.996я73
Предметні рубрики: Раціональне харчування-- Лікувальна кулінарія-- Дієтологія
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): продовольственное сырье--продовольча сировина--хранение пищевых продуктов--зберігання харчових продуктів--механическая кулинария--механічна кулінарія--физические свойства сырья--фізичні властивості сировини--химический состав продуктов питания--хімічний склад продуктів харчування--производство продуктов питания--виробництво продуктів харчування--производство диетической продукции--виробництво дієтичної продукції--оборудование предприятий ресторанного хозяйства--устаткування підприємств ресторанного господарства--организация диетического питания--організація дієтичного харчування--гигиена пищеблока--гігієна харчоблоку--личная гигиена персонала--особиста гігієна персоналу--сервірування столу--сервировка стола--нові форми обслуговування в ресторанах--новые формы обслуживания в ресторанах
Анотація: Особенности технологии производства продукции диетического питания на предприятиях ресторанного хозяйства, в том числе в оздоровительных санаторно-курортных учреждениях.
Примірники : всього : ВВ(1), ЧЗ(1)
Вільні : ВВ(1), ЧЗ(1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)