Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>S=Ресторани -- Обслуговування<.>
Загальна кількість знайдених документів : 4
Показані документи с 1 за 4
1.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 640.43(075.8)/С 24
Автор(и) : Світлична, Марія Луківна
Назва : Особливості ресторанного сервісу : навч. посібник-практикум
Вихідні дані : Житомир: Полісся, 2009
Кільк.характеристики :368 с.: іл., табл.
Примітки : Дод.: с. 127-361. - Л-ра: с. 362-367
ISBN, Ціна 978-966-655-483-6: 027.00 грн
УДК : 640.43(075.8)
ББК : 65.424я73
Предметні рубрики: Ресторанна справа
Ресторани-- Обслуговування
Географіч. рубрики:
Анотація: Сучасні підходи до організації роботи обслуговуючого персоналу у закладах ресторанного господарства щодо раціональної організації обслуговування. Коротка історична довідка про культуру застілля, стиль життя та етикет громадян різних країн, звичаї, традиції побуту, харчування в легендах та переказах, національну символіку та знаменні дати різних країн. Вміщені семінарські, лабораторні та практичні заняття з кожної теми, методичні рекомендації щодо самостійного вивчення курсу.
Примірники :КР(1)
Вільні : КР(1)
Знайти схожі

2.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 663.22(075.8)/А 87
Автор(и) : Архипов, Виктор Витальевич, Крюковская В.Г.
Назва : Организация работы сомелье (все о вине в ресторане) : учеб. пособие
Вихідні дані : К.: Центр учбов. л-ри, 2009
Кільк.характеристики :304 с.: рис., табл.
Примітки : Прил.: с.296
ISBN, Ціна 978-966-364-851-4: 081.40, 96.00, грн
УДК : 663.22(075.8)
ББК : 36.995я73
Предметні рубрики: Ресторани-- Обслуговування
Географіч. рубрики:
Анотація: Технология и организация работы с алкогольными напитками на предприятиях гостиннично-ресторанного сервиса.
Примірники : всього : АБ(1), ФОНД(1)
Вільні : АБ(1), ФОНД(1)
Знайти схожі

3.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 642.5(075.8)/А 87
Автор(и) : Архіпов, Віктор Віталійович, Русавська, Валентина Андріївна
Назва : Організація обслуговування у закладах ресторанного господарства : навч. посібник . -2-ге вид.
Вихідні дані : К.: Центр учбов. л-ри, 2012
Кільк.характеристики :340, [2] с.: фото, рис.
ISBN, Ціна 978-611-01-0289-6: 67.00 грн
УДК : 642.5(075.8)
ББК : 36.99я73
Предметні рубрики: Ресторани-- Обслуговування
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): послуги ресторанного господарства--торгівельні приміщення--столовий посуд--обслуговування споживачів--організація банкетів--організація прийомів--спеціальні види послуг--прогресивні технології обслуговування--організація громадського харчування
Анотація: Сутність процесу обслуговування в закладах ресторанного господарства різних типів і класів, характеристика матеріально-технічної бази як необхідної її передумови.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

4.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 642.5(075.8)/М21
Автор(и) : Мальська М. П., Гаталяк О. М., Ганич Н. М.
Назва : Ресторанна справа: технологія та організація обслуговування туристів (теорія та практика) : підручник
Вихідні дані : К.: Центр учбов. л-ри, 2013
Кільк.характеристики :303, [1] с.: табл.
Колективи : Львівський національний університет імені Івана Франка
Примітки : Л-ра: с. 239-244. - Дод.: с. 244-303
ISBN, Ціна 978-617-673-162-7: 63.00 грн
УДК : 642.5(075.8)
ББК : 65.424.1я73
Предметні рубрики: Ресторани-- Обслуговування
Ресторанно-готельний бізнес
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): розвиток ресторанного господарства--развитие ресторанного хозяйства--управління підприємствами--управление предприятиями--виробництво продукції ресторанного господарства--производство продукции ресторанного хозяйства--структура виробництва--структура производства--технологія процесів обслуговування--технология процессов обслуживания--організація обслуговування туристів--организация обслуживания туристов--якість обслуговування--качество обслуживания--якість послуг--качество услуг--якість ресторанної продукції--качество ресторанной продукции--стандартизація--стандартизация--сертифікація--сертификация
Анотація: У підручнику розглянуто теоретичні, технологічні та організаційно-прак-тичні засади організації ресторанної справи. Висвітлено питання організації та структури виробництва підприємств ресторанного господарства, організації процесів обслуговування, а також особливості обслуговування туристів.
Примірники : всього : ВВ(1), ФОНД(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)