Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>S=Ресторанна справа<.>
Загальна кількість знайдених документів : 4
Показані документи с 1 за 4
1.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 613(075.8)/І-21
Автор(и) : Іванова, Олена Василівна, Капліна Т. В.
Назва : Санітарія та гігієна закладів ресторанного господарства : підручник для студ. вищ. навч. закл.
Вихідні дані : Суми: Унів. кн., 2010
Кільк.характеристики :400 с
Примітки : Скор.: с. 382. - Термін. слов.: с. 383-388. - Дод.: с. 389-395. - Л-ра: с. 396-398
ISBN, Ціна 978-966-680-482-5: 87.00, 84.00, 120.00, грн
УДК : 613(075.8)
ББК : 51.239я73
Предметні рубрики: Санітарія-- Гігієна
Ресторанна справа
Географіч. рубрики:
Анотація: Організація раціонального санітарного режиму та технологічного процесу виробництва кулінарної продукції в закладах ресторанного господарства.
Примірники : всього : ВСМЛ(1), ВВ(1), ФОНД(1)
Вільні : ВСМЛ(1), ВВ(1), ФОНД(1)
Знайти схожі

2.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 640.43/Д 30
Автор(и) : Дементьева Е.П.
Назва : Ресторанный бизнес. Секреты успеха
Вихідні дані : Ростов н/Д: Феникс, 2006
Кільк.характеристики :256 с.: табл.
Серія: Вершина успеха
ISBN, Ціна 5-222-09686-6: 019.00 грн
УДК : 640.43
ББК : 65.424.14
Предметні рубрики: Економіка громадського харчування
Ресторанна справа
Географіч. рубрики:
Анотація: Организационная и технологическая структура работы ресторанов, пректические советы по увеличению прибыльности заведения.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

3.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 640.43(03)/С 16
Автор(и) : Сало Я.М.
Назва : Організація обслуговування населення на підприємствах ресторанного сервісу . -3-є вид. випр. і доп.
Вихідні дані : Л.: Афіша, 2008
Кільк.характеристики :301 с
Примітки : Бібліогр.: с. 291
ISBN, Ціна 978-966-325-082-3: 038.00 грн
УДК : 640.43(03)
ББК : 36.995я2
Предметні рубрики: Ресторанна справа
Географіч. рубрики:
Анотація: Основні відомості для офіціантів, метрдотелів та керівників ресторанів і кафе щодо раціональної організації обслуговування.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

4.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 640.43(075.8)/С 24
Автор(и) : Світлична, Марія Луківна
Назва : Особливості ресторанного сервісу : навч. посібник-практикум
Вихідні дані : Житомир: Полісся, 2009
Кільк.характеристики :368 с.: іл., табл.
Примітки : Дод.: с. 127-361. - Л-ра: с. 362-367
ISBN, Ціна 978-966-655-483-6: 027.00 грн
УДК : 640.43(075.8)
ББК : 65.424я73
Предметні рубрики: Ресторанна справа
Ресторани-- Обслуговування
Географіч. рубрики:
Анотація: Сучасні підходи до організації роботи обслуговуючого персоналу у закладах ресторанного господарства щодо раціональної організації обслуговування. Коротка історична довідка про культуру застілля, стиль життя та етикет громадян різних країн, звичаї, традиції побуту, харчування в легендах та переказах, національну символіку та знаменні дати різних країн. Вміщені семінарські, лабораторні та практичні заняття з кожної теми, методичні рекомендації щодо самостійного вивчення курсу.
Примірники :КР(1)
Вільні : КР(1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)