Пошуковий запит: <.>S=Ресторанно-готельний бізнес<.> |
Загальна кількість знайдених документів : 11
Показані документи с 1 за 11 |
>1.
| Франчайзинг у готельно-ресторанному бізнесі/Г. Б. Мунін [та ін.] ; за ред.: Л. С. Трофименко, О. О. Гоца. - 2008
|
>2.
| Байлик С. И. Гостиничное хозяйство: проблемы, перспективы, сертификация/С. И. Байлик. - 2001
|
>3.
| Мальська М. П. Ресторанна справа: технологія та організація обслуговування туристів (теорія та практика)/М. П. Мальська, О. М. Гаталяк, Н. М. Ганич. - 2013
|
>4.
| Машир Н. П. Ресторанний сервіс та секрети гостинності/Н. П. Машир, А. П. Пасюк. - 2015
|
>5.
| Бойко М. Суб'єктивні технології у готельному бізнесі/М. Бойко // Вісник Київського національного торговельно-економічного університету. -К.:КНТЕУ, 2016,N N 4.-С.104-113
|
>6.
| Мостова Л. М. Організація обслуговування на підприємствах рестораннного господарства/Л. М. Мостова, О. В. Новікова. - 2016
|
>7.
| Ковешніков В. С. Організація готельно-ресторанного господарства/Ковешніков В. С., Матвієнко А. Т., Разметова О. Г.. - 2018
|
>8.
| Особливості ресторанного сервісу. Обслуговування іноземних туристів/Л. О. Радченко [та ін.]. - 2018
|
>9.
| Брич В. Я. Методологічні підходи до оцінки якості туристичних та готельно-ресторанних послуг/В. Я. Брич, В. І. Охота // Інвестиціі: практика та досвід. -К.:ДКС Центр, 2018,N N 18.-С.22-25
|
>10.
| "Туризм: міжнародний досвід та національні пріоритети", міжнародна науково-практична інтернет конференція(2;2020;Житомир). Матеріали II Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції "Туризм: міжнародний досвід та національні пріоритети", 22 травня 2020 р./М-во освіти і науки України, Житомир. облдержадмін., Житомир. нац. агроекол. ун-т, Uniwersytet Papieski Jana Pawla II w Krakowie [та ін.. - 2020
|
>11.
| Організація готельно-ресторанної справи/[В. Я. Брич та ін.] ; за заг. ред. В. Я. Брича. - 2020
|
|