Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>S=Товарознавство -- Харчові продукти<.>
Загальна кількість знайдених документів : 3
Показані документи с 1 за 3
1.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 36-9я723/Г65
Автор(и) : Гончарова, Валентина Николаевна, Голощапова, Екатерина Яковлевна
Назва : Товароведение пищевых продуктов : учебник . -2-е изд., перераб.
Вихідні дані : Москва: Экономика, 1990
Кільк.характеристики :271 с.: рис., табл.
Серія: Техникум. Государственная торговля
ISBN, Ціна 5-282-00718-5: 0.50 р.
ББК : 36-9я723
Предметні рубрики: Товарознавство-- Харчові продукти
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): товароведение--пищевые продукты--овощи--овочі--рыба--риба--мясо--м'ясо--молоко--кондитерские изделия--кондитерські вироби--вкусовые товары--смакові товари--пищевые концентраты--харчові концентрати
Анотація: Химический состав, товароведная характеристика всех групп товаров.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

2.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 36-9я73/Т50
Автор(и) : Бровко, Ольга Гавриловна, Гордиенко, Анна Степановна, Дмитриева, Ангелина Борисовна, Донцов В. А.
Назва : Товароведение пищевых продуктов : учебник . -4-е изд., перераб.
Вихідні дані : Москва: Экономика, 1989
Кільк.характеристики :424 с.: рис., табл.
Серія: ВУЗ. Государственная торговля
Примітки : Алф.-предм. указ.: с. 417-421. - Авт. зазначено на звороті тит. арк.
ISBN, Ціна 5-282-00049-0: 1.30 р.
ББК : 36-9я73
Предметні рубрики: Товарознавство-- Харчові продукти
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): товароведение--пищевые продукты--зерномучные продукты--зерноборошняні продукти--овощные продукты--овочеві продукти--кондитерские продукты--кондитерські продукти--вкусовые товары--смакові товари--мясные продукты--м'ясні ппродукти--молочные продукты--молочні продукти--рыбные продукты--рибні продукти--пищевые жиры--харчові жири
Анотація: Химический состав, пищевая ценность и требования к качеству пищевых продуктов для приготовления пищи на предприятиях общественного питания.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

3.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 36-9я73/М35
Автор(и) : Матюхина, Зинаида Петровна, Королькова, Эльвира Павловна, Ащеулова, Светлана Петровна
Назва : Пищевые продукты. Товароведение : учебник . -2-е изд., перераб.
Вихідні дані : Москва: Экономика, 1982
Кільк.характеристики :232 с.: рис., табл.
Ціна : 0.65 р.
ББК : 36-9я73
Предметні рубрики: Товарознавство-- Харчові продукти
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): товароведение--пищевые продукты--овощные продукты--овочеві продукти--рыбные продукты--рибні продукти--мясные продукты--м'ясні продукти--молочные продукты--молочні продукти--зерновые продукты--зернові продукти--кондитерские продукты--кондитерські продукти--вкусовые продукты--смакові продукти
Анотація: Пищевые продукты, используемые в качестве сырья для приготовления блюд на предприятиях общественного питания.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)