Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>S=Харчова промисловість -- Економіка -- Україна<.>
Загальна кількість знайдених документів : 3
Показані документи с 1 за 3
1.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 338.45:664](477.4/Т19-325315
Автор(и) : Тарасюк, Галина Миколаївна
Назва : Потенціал підприємств харчової промисловості Житомирської області: основні тенденції та планування розвитку : монографія
Вихідні дані : Житомир: ЖДТУ, 2008
Кільк.характеристики :277, [3] с.: табл., рис.
Колективи : Міністерство освіти і науки України, Житомирський державний технологічний університет
Примітки : Бібліогр. в кінці розд. - Дод.: с. 180-274
ISBN, Ціна 978-966-683-148-7: 51.00, 41.00, грн
УДК : 338.45:664](477.42)
ББК : 65.9(4УКР-4ЖИТ)304.25
Предметні рубрики: Харчова промисловість-- Економіка --Житомирська область
Харчова промисловість-- Економіка --Україна
Географіч. рубрики: Житомирська область-- Харчова промисловість-- Економіка
Анотація: Дослідження сутності планування діяльності підприємства, потенціалу підприємства, положення його планування в умовах ринку, основні проблеми та перспективи розвитку потенціалу підприємств харчової промисловості України та Житомирської області.
Примірники : всього : ФОНД(1), КР(1), ВВ(1)
Вільні : ФОНД(1), КР(1), ВВ(1)
Знайти схожі

2.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 338.439:658.5](47/В15-527007
Автор(и) : Валінкевич, Наталія Василівна
Назва : Організаційно-економічна модернізація підприємств харчової промисловості в умовах інноваційної економіки: проблеми теорії та практики : монографія
Вихідні дані : Житомир: ЖДТУ, 2014
Кільк.характеристики :437, [3] с.: табл., рис.
Колективи : Міністерство освіти і науки України, Житомирський державний технологічний університет
Примітки : Дод.: с. 403-437. - Бібліогр. в кінці розд. - Бібліогр. в підрядковій прим.
ISBN, Ціна 978-966-683-397-9: 35.00 грн
УДК : 338.439:658.5](477)*М
ББК : 65.9(4УКР)306.7
Предметні рубрики: Харчова промисловість-- Економіка --Україна
Харчова промисловість-- Організація виробництва --Житомирська область
Географіч. рубрики: Житомирська область-- Харчова промисловість-- Організація виробництва
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): місцеві видання--местные издания--модернізація підриємств--модернизация предприятия--харчова промисловість житомирщины--пищевая промышленность житомирщины--цукрова промисловість житомирщини--сахарная промышленность житомирщины
Зміст : Проблеми та сучасний стан розвитку підприємств харчової промисловості Житомирської області ; Модель прогнозування модернізаційних зрушень у виробництві продукції підприємств (на прикладі підприємств цукрової промисловості Житомирської області)
Анотація: [У монографії досліджено генезис змісту модернізації підприємств, проблеми, необхідність та можливості впровадження організаційно-економічної модернізації на підприємствах харчової промисловості. Ряд розділів присвячено розвитку харчової промисловості в Житомирській області].
Примірники : всього : КР(1), ВВ(1)
Вільні : КР(1), ВВ(1)
Знайти схожі

3.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 338.439(477)*М/Х22
Автор(и) : Харчишина, Олена Володимирівна
Назва : Формування організаційної культури в системі менеджменту підприємств харчової промисловості : монографія
Вихідні дані : Житомир: Вид-во ЖДУ ім. І. Франка, 2011
Кільк.характеристики :289, [1] с.: рис., табл., портр.
Колективи : Національний університет харчових технологій
Примітки : Літ.: с. 257-269. - Дод.: с. 270-289
ISBN, Ціна 978-966-485-095-4: 35.00 грн
УДК : 338.439(477)*М
ББК : 65.9(4УКР)304.25
Предметні рубрики: Харчова промисловість-- Економіка --Україна
Харчові підприємства-- Управління --Україна
Харчова промисловість --Житомирська область
Географіч. рубрики: Житомирська область-- Харчова промисловість
Зміст : Особливості сучасного стану та тенденції розвитку галузі харчової промисловості Житомирської області
Анотація: Дослідження теоретичних засад організаційної культури в контексті сучасної парадигми менеджменту, аналіз сучасного стану галузі харчової промисловості України та Житомирської області, проблеми і перспективи формування організаційної культури в системі управління підприємствами харчової промисловості України.
Примірники :КР(1)
Вільні : КР(1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)