Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
у знайденому
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційний короткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>S=Харчова промисловість -- Україна<.>
Загальна кількість знайдених документів : 25
Показані документи с 1 за 10
 1-10    11-20   21-25 
1.

Яненкова І. Г. Оцінка можливостей експорту української продукції до США та Канади/І. Г. Яненкова, О. О. Ципліцька // Економіка і прогнозування. -К.:НАН України, 2018,N N 1.-С.111-119
2.

Сичевський М. П. Сучасний стан та перспективи наукового забезпечення харчової індустрії України/М. П. Сичевський, Л. М. Хомічак, І. О. Романчук // Вісник аграрної науки. -К.:Ред. журн. Вісник аграрної науки, 2018,N N 11.-С.186-191
3.

Роганова Г. О. Індексний метод аналізу цін продукції харчової промисловості/Г. О. Роганова // Актуальні проблеми економіки. -К.:Нац. акад. управління, 2018,N N 4.-С.73-85
4.

Тур О. Ендогенні детермінанти стратегічного розвитку підприємств харчової промисловості в контексті зміцнення їх ринкової стійкості/О. Тур // Економіст. -К.:БЛІЦ-ІНФОРМ, 2016,N N 10.-С.10-13
5.

Іртищева І. Управління якістю: галузевий аспект/І. Іртищева // Економіст. -К.:БЛІЦ-ІНФОРМ, 2014,N N 5.-С.33-35
6.

Крисанов Д. Оптимізація структури й потужностей харчової та тютюнової промисловості України/Д. Крисанов, Л. Стешенко // Економіст. -К.:БЛІЦ-ІНФОРМ, 2014,N N 3.-С.14-19
7.

Заинчковский А. А. Тенденции развития кондитерского рынка Украины/А. А. Заинчковский, И. В. Новойтенко, Н. Я. Слободян // Актуальні проблеми економіки. -К.:Нац. акад. управління, 2014,N N 11.-С.91-98
8.

Величко М. В. Щодо економічних загроз біологічного характеру національній безпеці України на прикладі олійно-жирової галузі/М. В. Величко, Я. М. Гончарук // Формування ринкових відносин в Україні. -К.:НДЕІ, 2014,N N 6.-С.175-178
9.

Волощак Т. Г. Оцінка маркетингового клімату олійно-жирового підприємства/Т. Г. Волощак // Формування ринкових відносин в Україні. -К.:НДЕІ, 2013,N N 7/8, № 8.-С.130-134
10.

Корнієнко Т. М. Комплекс заходів для вдосконалення системи стратегічного управління якістю продукції на хлібопекарських підприємствах харчової промисловості/Т. М. Корнієнко // Формування ринкових відносин в Україні. -К.:НДЕІ, 2013,N N 2.-С.170-173
 1-10    11-20   21-25 
 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)