Пошуковий запит: <.>S=Харчова промисловість -- Україна<.> |
Загальна кількість знайдених документів : 25
Показані документи с 1 за 10 |
|
>1.
| Величко М. В. Щодо економічних загроз біологічного характеру національній безпеці України на прикладі олійно-жирової галузі/М. В. Величко, Я. М. Гончарук // Формування ринкових відносин в Україні. -К.:НДЕІ, 2014,N N 6.-С.175-178
|
>2.
| Іртищева І. Управління якістю: галузевий аспект/І. Іртищева // Економіст. -К.:БЛІЦ-ІНФОРМ, 2014,N N 5.-С.33-35
|
>3.
| Заинчковский А. А. Тенденции развития кондитерского рынка Украины/А. А. Заинчковский, И. В. Новойтенко, Н. Я. Слободян // Актуальні проблеми економіки. -К.:Нац. акад. управління, 2014,N N 11.-С.91-98
|
>4.
| Сичевський М. П. Сучасний стан та перспективи наукового забезпечення харчової індустрії України/М. П. Сичевський, Л. М. Хомічак, І. О. Романчук // Вісник аграрної науки. -К.:Ред. журн. Вісник аграрної науки, 2018,N N 11.-С.186-191
|
>5.
| Скопенко Н. С. Сучасний стан і перспективи розвитку харчової промисловості України на основі формування інтегрованих структур/Н. С. Скопенко // Актуальні проблеми економіки. -К.:Нац. акад. управління, 2011,N N 4.-С.103-110
|
>6.
| Кравець К. П. Сутність та форми концентрації виробництва харчової промисловості/К. П. Кравець // Формування ринкових відносин в Україні. -К.:НДЕІ, 2011,N N 6.-С.183-189
|
>7.
| Чеботарьов В. А. Статистичний аналіз трансформаційних змін у харчовій та переробній промисловості України/В. А. Чеботарьов, Н. М. Чеботарьова // Формування ринкових відносин в Україні. -К.:НДЕІ, 2012,N N 6.-С.147-151
|
>8.
| Слободян Н. Г. Стан та перспективи олійно-жирової промисловості України/Н. Г. Слободян, М. В. Субота // Формування ринкових відносин в Україні. -К.:НДЕІ, 2013,N N 10.-С.131-133
|
>9.
| Бутко М.П. Розвиток харчової промисловості в регіональних господарських системах України/М. П. Бутко, А. Г. Ясько // Агросвіт. -К.:ДКС Центр, 2010,N N 9.-С.2-9
|
>10.
| Крисанов Д. Ресурсозабезпечення переробно-харчового виробництва/Д. Крисанов // Економіст. -К.:БЛІЦ-ІНФОРМ, 2012,N N 11.-С.21-25
|
|
|