Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
у знайденому
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційний короткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>S=Харчова промисловість -- Україна<.>
Загальна кількість знайдених документів : 25
Показані документи с 1 за 10
 1-10    11-20   21-25 
1.

Величко М. В. Щодо економічних загроз біологічного характеру національній безпеці України на прикладі олійно-жирової галузі/М. В. Величко, Я. М. Гончарук // Формування ринкових відносин в Україні. -К.:НДЕІ, 2014,N N 6.-С.175-178
2.

Іртищева І. Управління якістю: галузевий аспект/І. Іртищева // Економіст. -К.:БЛІЦ-ІНФОРМ, 2014,N N 5.-С.33-35
3.

Заинчковский А. А. Тенденции развития кондитерского рынка Украины/А. А. Заинчковский, И. В. Новойтенко, Н. Я. Слободян // Актуальні проблеми економіки. -К.:Нац. акад. управління, 2014,N N 11.-С.91-98
4.

Сичевський М. П. Сучасний стан та перспективи наукового забезпечення харчової індустрії України/М. П. Сичевський, Л. М. Хомічак, І. О. Романчук // Вісник аграрної науки. -К.:Ред. журн. Вісник аграрної науки, 2018,N N 11.-С.186-191
5.

Скопенко Н. С. Сучасний стан і перспективи розвитку харчової промисловості України на основі формування інтегрованих структур/Н. С. Скопенко // Актуальні проблеми економіки. -К.:Нац. акад. управління, 2011,N N 4.-С.103-110
6.

Кравець К. П. Сутність та форми концентрації виробництва харчової промисловості/К. П. Кравець // Формування ринкових відносин в Україні. -К.:НДЕІ, 2011,N N 6.-С.183-189
7.

Чеботарьов В. А. Статистичний аналіз трансформаційних змін у харчовій та переробній промисловості України/В. А. Чеботарьов, Н. М. Чеботарьова // Формування ринкових відносин в Україні. -К.:НДЕІ, 2012,N N 6.-С.147-151
8.

Слободян Н. Г. Стан та перспективи олійно-жирової промисловості України/Н. Г. Слободян, М. В. Субота // Формування ринкових відносин в Україні. -К.:НДЕІ, 2013,N N 10.-С.131-133
9.

Бутко М.П. Розвиток харчової промисловості в регіональних господарських системах України/М. П. Бутко, А. Г. Ясько // Агросвіт. -К.:ДКС Центр, 2010,N N 9.-С.2-9
10.

Крисанов Д. Ресурсозабезпечення переробно-харчового виробництва/Д. Крисанов // Економіст. -К.:БЛІЦ-ІНФОРМ, 2012,N N 11.-С.21-25
 1-10    11-20   21-25 
 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)