Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>S=Харчове виробництво<.>
Загальна кількість знайдених документів : 2
Показані документи с 1 за 2
1.
664(03)
М 69


    Михальські, Торстен
    Управління якістю у харчовій промисловості із врахуванням Європейського харчового кодексу і міжнародно визнаних стандартів [] / Торстен Михальські, Франк Ліліє, Анжеліка Досін. - Л. : ПАІС, 2006. - 336 с. : рис., табл. - Перелік ключ. слів.: с. 321-326 . - ISBN 966-7651-44-4 : 200.00 грн
УДК
ББК 36-9я2 + 67.301.147я2
Рубрики: Харчове виробництво
   Якість продукції

   
Кл.слова (ненормовані):
критерії якості -- Європейський харчовий кодекс -- стандарти на продукти харчування -- системи управління якістю -- система якості НАССР -- верифікація
Анотація: Європейське законодавство стосовно продуктів харчування, практичні рекомендації зі створення систем управління якістю.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ

Дод.точки доступу:
Ліліє, Франк; Досін, Анжеліка
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

2.
636
А 35


   
    Аз-Буки-Веді тваринника [] : навч. посібник / В. А. Бурлака [та ін.] ; ЖДУ ім. І. Франка. - Житомир : Рута, 2007. - 436 с. : мал., табл. - Бібліогр.: с. 432. - Дод.: с. 430-431. - ISBN 966-8059-91-3 : 025.00 грн
УДК
ББК 45.3 + 45.4 + 36
Рубрики: Підсобне господарство--Тваринництво--Розведення і племінна справа--Годівля і утримання тварин
   Харчове виробництво

   
Кл.слова (ненормовані):
Свійські тварини -- Дрібне тваринництво -- Виробництво молока -- Домашня птиця -- Харчові страви з продуктів тваринництва -- Радіонукліди в організмі тварин -- Використання відходів фермерського господарства -- МІСЦЕВІ ВИДАННЯ
Анотація: Організація підсобного господарства, утримання, годівля, запобігання захворюванням тварин, безвідходне виробництво продуктів тваринництва, рецепти страв

Утримувачі документа:
ЖОУНБ

Дод.точки доступу:
Бурлака, В.А.; Кривий, М.М.; Шевчук, В.Ф.; Давидов, Є.А.; Борщенко, В.В.; Павлюк, Н.В.; Сукненко, Т.М.; Хом'як, І.В.; Бурлака, В.А. \загал. ред.\
Примірників всього: 6
ФОНД (5), ВВ (1)
Свободны: ФОНД (5), ВВ (1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)