Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>S=Харчове виробництво<.>
Загальна кількість знайдених документів : 4
Показані документи с 1 за 4
1.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 636/А 35
Автор(и) : Бурлака В.А., Кривий М.М., Шевчук В.Ф., Давидов Є.А., Борщенко В.В., Павлюк Н.В., Сукненко Т.М., Хом'як І.В.
Назва : Аз-Буки-Веді тваринника : навч. посібник
Вихідні дані : Житомир: Рута, 2007
Кільк.характеристики :436 с.: мал., табл.
Примітки : Бібліогр.: с. 432. - Дод.: с. 430-431
ISBN, Ціна 966-8059-91-3: 025.00 грн
УДК : 636 + 637.6
ББК : 45.3 + 45.4 + 36
Предметні рубрики: Підсобне господарство-- Тваринництво-- Розведення і племінна справа-- Годівля і утримання тварин
Харчове виробництво
Географіч. рубрики:
Анотація: Організація підсобного господарства, утримання, годівля, запобігання захворюванням тварин, безвідходне виробництво продуктів тваринництва, рецепти страв
Примірники : всього : ФОНД(5), ВВ(1)
Вільні : ФОНД(5), ВВ(1)
Знайти схожі

2.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 664(03)/М 69
Автор(и) : Михальські Торстен, Ліліє Франк, Досін Анжеліка
Назва : Управління якістю у харчовій промисловості із врахуванням Європейського харчового кодексу і міжнародно визнаних стандартів
Вихідні дані : Л.: ПАІС, 2006
Кільк.характеристики :336 с.: рис., табл.
Примітки : Перелік ключ. слів.: с. 321-326
ISBN, Ціна 966-7651-44-4: 200.00 грн
УДК : 664(03) + 341.951:664(03)
ББК : 36-9я2 + 67.301.147я2
Предметні рубрики: Харчове виробництво
Якість продукції
Географіч. рубрики:
Анотація: Європейське законодавство стосовно продуктів харчування, практичні рекомендації зі створення систем управління якістю.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

3.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 338.439(075.8)/С 40
Автор(и) : Сирохман, Іван Васильович, Задорожний, Іван Михайлович, Пономарьов, Петро Хомович
Назва : Товарознавство продовольчих товарів : підруч. . -4-те вид., переробл. і допов.
Вихідні дані : Київ: Лібра, 2007
Кільк.характеристики :600 с.: рис., табл.
Примітки : Бібліогр.: с. 595-599
ISBN, Ціна 978-966-7035-86-0: 78.00, 84.50, грн
УДК : 338.439(075.8)
ББК : 36-9я73
Предметні рубрики: Харчове виробництво
Продовольчі товари-- Товарознавство
Географіч. рубрики:
Анотація: Споживні властивості, асортимент, вимоги до якості, пакування, маркування, транспортування і зберігання основних груп продовольчих товарів.
Примірники : всього : ВВ(2), ФОНД(1)
Вільні : ВВ(2), ФОНД(1)
Знайти схожі

4.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 663/664(075)/З-41
Назва : Зберігання та переробка сільськогосподарської продукції : підручник
Вихідні дані : Х.: Еспада, 2008
Кільк.характеристики :544 с.: рис., табл.
Примітки : Л-ра: с. 539-542
ISBN, Ціна 978-966-456-023-5: 075.40 грн
УДК : 663/664(075)
ББК : 36-1я73
Предметні рубрики: Харчове виробництво
Сільськогосподарська продукція
Географіч. рубрики:
Анотація: Технологічні стадії переробки продукції продовольчого призначення, особливості її зберігання, використання побічних продуктів та відходів виробництва.
Примірники : всього : ВВ(1), ФОНД(1)
Вільні : ВВ(1), ФОНД(1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)