Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Пошуковий запит: <.>S=Харчові виробництва -- Інгредієнти<.>
Загальна кількість знайдених документів : 1
1.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 664.1/К 84
Автор(и) : Крутошикова А., Угер М.
Назва : Подслащивающие вещества в пищевой промышленности
Паралельн. назви :Prirodne a synteticke latky sladkej chuti
Вихідні дані : Москва: Агропромиздат, 1988
Кільк.характеристики :158 с.: рис., табл.
Примітки : Библиогр. в конце разд. - Предм. указ.: с. 150-155
ISBN, Ціна 5-10-001261-7: 1.70 р.
УДК : 664.1
ББК : 36.98
Предметні рубрики: Харчові виробництва-- Інгредієнти
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): пищевое производство--ингредиенты--природные подслащивающие вещества--природні підсолоджуючі речовини--синтетические подслащивающие вещества--синтетичні підсолоджуючі речовини--сахарин--цикламаты--цикламати--сахариды--сахариди--моносахариды--моносахариди--дисахариды--дисахариди--оксатиацинондиоксиды--оксатіацінондіоксиди--аспартам--смешанные подслащивающие вещества--змішані підсолоджуючі речовини
Анотація: Систематизированы данные по природным и синтетическим веществам, рассматриваются свойства и способы получения подслащивающих веществ, их энергетическая ценность.
Примірники : всього : АБ(1), ВВ(1)
Вільні : АБ(1), ВВ(1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)