Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>S=Харчові виробництва -- Процеси -- Апарати<.>
Загальна кількість знайдених документів : 3
Показані документи с 1 за 3
1.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 664-9(075)/Л61
Автор(и) : Липатов, Николай Никитович
Назва : Процессы и аппараты пищевых производств : учебник
Вихідні дані : Москва: Экономика, 1987
Кільк.характеристики :272 с.: рис., табл.
Примітки : Лит.: с. 270
Ціна : 0.90 р.
УДК : 664-9(075)
ББК : 36.81я73
Предметні рубрики: Харчові виробництва-- Процеси-- Апарати
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): гидравлические машины--гідравлічні машини--фильтрование--фільтрування--измельчение материалов--подрібнення матеріалів--прессование продуктов--пресування продуків--теплообменные аппараты--теплообмінні процеси--охлаждение продуктов--охолодження продуктів--замораживание продуктов--заморожування продуктів--размораживание продуктов--розморожування продуктів--сорбционные процессы--сорбційні процеси--электродиализ продуктов--електродіаліз продуктів
Анотація: Рассмотрены гидромеханические, механические, тепловые, масообменные и другие процессы в производстве продукции общественного питания.
Примірники : всього : ВВ(1), ФОНД(1), АБ(2)
Вільні : ВВ(1), ФОНД(1), АБ(2)
Знайти схожі

2.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 664.02(075)/К12
Автор(и) : Кавецкий, Георгий Дмитриевич, Королев, Александр Валентинович
Назва : Процессы и аппараты пищевых производств : учебник
Вихідні дані : Москва: Агропромиздат, 1991
Кільк.характеристики :432 с.: рис., табл.
Серія: [Учебники и учебные пособия для студентов высших учебных заведений]
Примітки : Прил.: с. 422-426. - Лит.: с. 427-428
ISBN, Ціна 5-10-000868-7: 1.70 р.
УДК : 664.02(075)
ББК : 36.81я73
Предметні рубрики: Харчові виробництва-- Процеси-- Апарати
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): осаждение--осадження --фильтрование--фільтрування--гравитационная очистка газов--гравітаційне очищення газів--псевдоосаждение--псевдоосадження--перемешивание--змішування--теплообменные процессы--теплообмінні процеси--абсорбция--абсорбція--экстракция--екстракція--адсорбция--адсорбція--сушка продуктов--сушка продуктів--кристаллизация--кристалізація--измельчение--подрібнення--прессование--пресування
Анотація: Сведения, принципы анализа, расчета и моделирования основных процессов пищевых производств.
Примірники : всього : ФОНД(2), ВВ(1)
Вільні : ФОНД(2), ВВ(1)
Знайти схожі

3.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 663.03(075)/С 76
Автор(и) : Стабников, Всеволод Николаевич, Лысянский, Виктор Маркович, Попов, Владимир Дмитриевич
Назва : Процессы и аппараты пищевых производств : учеб. пособие для вузов . -4-е изд., перераб. и доп.
Вихідні дані : Москва: Агропромиздат, 1985
Кільк.характеристики :503 с.: рис., табл.
Примітки : Лит.: с. 495-499. - Предм. указ.: с. 500-506
Ціна : 1.40 р.
УДК : 663.03(075)
ББК : 36.81я73
Предметні рубрики: Харчові виробництва-- Процеси-- Апарати
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): дробилки--дробарки--мельницы--млини--разделение неоднородных систем--розділення неоднорідних систем--осаждение--осадження--фильтрование--фільтрування--выпаривание--випарювання--сушка--сушіння--сорбционные процессы--сорбційні процеси--кристаллизация--кристалізація--экстрагирование--екстрагування
Анотація: Рассмотрены физико-химические свойства пищевых продуктов, основы рационального построения аппаратов, механические, гидравлические, тепловые и массообменные процессы.
Примірники : всього : ФОНД(2), ВВ(1)
Вільні : ФОНД(2), ВВ(1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)