Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>S=Харчові продукти<.>
Загальна кількість знайдених документів : 6
Показані документи с 1 за 6
1.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 338.439(477.42)/В 52
Назва : Виробники продуктів харчування на Житомирщині : інформ. довідник
Вихідні дані : Житомир: Голов. упр. статистики у Житомир. обл., 2008
Кільк.характеристики :57 с.: табл.
Колективи : Голов. упр. статистики у Житомир. обл.
Ціна : 043.20 грн
УДК : 338.439(477.42)
ББК : 65.9(4УКР-4Ж)306.7
Предметні рубрики: Харчові продукти
Харчова промисловість-- Продукція, 2007 р.
Харчові підприємства --Житомирська область
Географіч. рубрики: Житомирська область-- Харчові підприємства
Житомирська область-- Харчова промисловість-- Продукція-- Економічна статистика, 2007 р.
Анотація: Назви, адреси, телефоним, факси підприэмств і організацій Житомирщини, що займаються виробництвом харчових продуктів та виробництво окремих видів продукції харчової промисловості області в 2007 році.
Примірники :ФОНД(1)
Вільні : ФОНД(1)
Знайти схожі

2.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.1(075.8)/Н90
Автор(и) : Дуденко, Ніна Василівна, Павлоцька, Лариса Федірівна, Цихановська, Ірина Василівна, Лазарєва , Тетяна АнатоліЇвна
Назва : Нутриціологія : навч. посібник для студ. вищ. навч. закл.
Вихідні дані : Х.: Світ Книг, 2013
Кільк.характеристики :560 с.: рис., табл.
Колективи : Міністерство освіти і науки, молоді та спорту України
Примітки : Бібліогр.: с. 433-559
ISBN, Ціна 978-966-2678-13-0: 160.00 грн
УДК : 641.1(075.8)
ББК : 36-1я73
Предметні рубрики: Харчові продукти
Нутриціологія
Географіч. рубрики:
Анотація: Викладено теоретичні основи та роль харчування в забезпеченні процесів життєдіяльності людини, значення білків, ліпідів, вуглеводів, вітамінів та мінеральних речовин у харчуванні людини, харчова та біологічна цінність продуктів, роль генетико-модифікованих продуктів.
Примірники :ФОНД(1)
Вільні : ФОНД(1)
Знайти схожі

3.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 637.514.7/Ф17
Автор(и) : Файвышевский, Михаил Львович
Назва : Переработка пищевой кости
Вихідні дані : Москва: Агропромиздат, 1986
Кільк.характеристики :176 с.: рис., табл.
Примітки : Лит.: с. 174
Ціна : 0.65 р.
УДК : 637.514.7
ББК : 36.929
Предметні рубрики: Харчові продукти
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): пищевые продукты--мясокостные полуфабрикаты--м'ясокісткові напіфабрикати--костный пищевой жир--кістковий харчовий жир--пищевые костные бульоны--харчові кісткові бульйони--пищевые костные добавки--харчові кісткові добавки--безотходная переработка кости--безвідходна технологія переробки кісток
Анотація: Приведены различные методы получения полуфабрикатов, мясной массы, пищевого жира, пищевых добавок их костного сырья убойных животных.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

4.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 392.8:616.33-008./Р76-491477
Автор(и) : Россі, Паоло
Назва : Їсти : потреба, бажання, одержимість
Паралельн. назви :Mangiare
Вихідні дані : Львів: Вид-во Анетти Антоненко, 2018
Кільк.характеристики :151, [1] с
Примітки : Бібліогр. в підрядковій прим. - Ім. покажч.: с. 147-150
ISBN, Ціна 978-617-7192-92-2: 78.75 грн
УДК : 392.8:616.33-008.4
ББК : 63.5 + 54.132
Предметні рубрики: Харчові продукти
Хвороби органів травлення
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): їжа--харчування--міфи масової культури--анорексія--голодування--піст--канібали--вампіри--прогнози глобалізації--правильне харчування
Анотація: Автор шукає і знаходить відповіді на безліч питань і розвінчує небезпечні міфи масової культури, адже він десятиліттями досліджував історію ідей та культур, тож його надзвичайно цікаві й неординарні міркування на (для когось) буденну тему споживання їжі - голод та ожиріння, піст і святість, їжа як манія, глобалізація й апокаліпсис, "натуральна" та "ненатуральна" їжа, анорексія, фобії, мода - дадуть змогу подивитися на історію цивілізації під іншим кутом, стануть одкровенням і справжнім відкриттям для великого кола читачів.
Примірники : всього : ЧЗ(3), ФОНД(1)
Вільні : ЧЗ(3), ФОНД(1)
Знайти схожі

5.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641-053.5/С81
Автор(и) : Бер, Сем, Фірт, Рейчел, Голл, Роуз, Джеймс, Еліс
Назва : 100 фактів про їжу
Вихідні дані : Київ: Книголав, 2020
Кільк.характеристики :127, [1] с.: іл.
Серія: Дитяча полиця
Примітки : Слов.: с. 118-121. - Алф. покажч.: с. 122-126
ISBN, Ціна 978-617-7820-39-9: 187.50 грн
УДК : 641-053.5
ББК : 36.99
Предметні рубрики: Харчові продукти
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): державна програма 2020--продукти харчування
Анотація: «100 фактів про їжу» — дитяча енциклопедія про їжу, її технології виробництва, а також неочікувані відкриття. Всередині не лише цікаві факти про продукти, які ми вживаємо у їжу, історію страв чи дивні смакові вподобання історичних особистостей, а й потрібна базова інформація про поживні речовини, вітаміни, особливості тих чи інших продуктів. Із книжкою «100 фактів про їжу» читачі зможуть дізнатися про свій організм, про корисну та шкідливу їжу, а також про те, як їжа може змінити світ. Видання дасть змогу читачу дізнатись, чому зробити желе з ківі неможливо, скільки мільярдів чашок напоїв щодня випивають люди, а також, які прянощі дорожчі за срібло і золото.
Примірники :ІЧЗ(1)
Вільні : ІЧЗ(1)
Знайти схожі

6.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Ільченко Н.
Назва : Сезонні застереження: підтримайте свій організм узимку
Місце публікування : Безпека життєдіяльності. - К.: Міжнар. акад. безпеки життєдіяльності, 2021. - N 2. - С. 11 (Шифр bzzt/2021/2)
Предметні рубрики: Охорона здоров’я
Харчові продукти
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)