Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>S=Харчові продукти -- Мікробіологія<.>
Загальна кількість знайдених документів : 3
Показані документи с 1 за 3
1.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 663.1(042.3)/М 11
Назва : Мікробіологія харчових продуктів : опорний конспект лекцій
Вихідні дані : Київ: [ВЦ КНТЕУ], 2002
Кільк.характеристики :77 с.: рис.
Колективи : Міністерство освіти і науки України, Київський національний торговельно-економічний університет
Примітки : Літ.: с. 77. - Уклад. зазначено на звороті тит. арк.
Ціна : 6.30 грн
УДК : 663.1(042.3)
ББК : 36-1
Предметні рубрики: Харчові продукти-- Мікробіологія
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): морфологія бактерій--морфологія дріжджів--морфологія плісеневих грибів--віруси--фаги--фізіологія мікроорганізмів--типові бродіння--процеси гниття--харчові захворювання мікробної проби--мікрофлора харчових продуктів
Анотація: [Опорний конспект лекцій складається із 5 тем, які відповідають програмі курсу "Мікробіологія харчових продуктів" і призначено для всіх студентів товарознавчого і технологічного факультетів усіх форм навчання.]
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

2.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 663.1(075)/М 89
Автор(и) : Мудрецова-Висс, Клавдия Алексеевна
Назва : Микробиология : учеб. для товаровед. и технол. фак. торг. вузов . -5-е изд., перераб. и доп.
Вихідні дані : Москва: Экономика, 1985
Кільк.характеристики :256 с.: рис., табл.
Примітки : Предм. указ.: с. 252-254
Ціна : 1.00 р.
УДК : 663.1(075)
ББК : 36-1я73
Предметні рубрики: Харчові продукти-- Мікробіологія
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): морфология микроорганизмов--морфологія мікроорганізмів--физиология микроорганизмов--фізіологія мікроорганізмів--влияние факторов на микроорганизмы--вплив факторів на мікроорганізми--анаэробные процессы--анаеробні процеси--аэробные процессы--аеробні процеси--патогенные микроорганизмы--патогенні мікроорганізми--пищевые инфекции--харчові отруєння--пищевые отравления--харчові інфекції--профилактика пищевых отравлений--профілактика харчових отруєнь--микробиология воздуха--мікробіологія повітря--микробиология почвы--мікробіологія грунту--микробиология воды--мікробіологія води--микробиология пищевых продуктов--мікробіологія харчових продуктів
Анотація: Учебник содержит сведения о роли микроорганизмов в переработке пищевого сырья и производстве продуктов питания.
Примірники : всього : АБ(1), ФОНД(2), ВВ(1)
Вільні : АБ(1), ФОНД(2), ВВ(1)
Знайти схожі

3.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 579(075.8)/Р83
Автор(и) : Рудавська, Ганна Богданівна, Голуб, Богдан Олексійович, Мандрика, Валентина Іванівна
Назва : Мікробіологія : навч. посібник
Вихідні дані : Київ: КНТЕУ, 2010
Кільк.характеристики :296 с.: рис., табл.
Колективи : Міністерство освіти і науки України, Київський національний торговельно-економічний університет
Примітки : Дод.: с. 196-287. - Предм. покажч.: с. 288. - Літ.: с. 289-295
ISBN, Ціна 978-966-629-451-0: 115.00, 10.00, грн
УДК : 579(075.8)
ББК : 28.4я73
Предметні рубрики: Мікробіологія
Харчові продукти-- Мікробіологія
Географіч. рубрики:
Анотація: Загальні методи мікробіологічних досліджень та їх застосування до споживчих товарів.
Примірники : всього : ЧЗ(1), ВВ(2)
Вільні : ЧЗ(1), ВВ(2)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)