Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>S=Харчові продукти -- Якість -- Оцінка<.>
Загальна кількість знайдених документів : 2
Показані документи с 1 за 2
1.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 663/664(075)/П 63
Автор(и) : Посудін, Юрій Іванович
Назва : Методи неруйнівної оцінки якості та безпеки сільськогосподарських і харчових продуктів : навч. посіб.
Вихідні дані : Київ: Арістей, 2005
Кільк.характеристики :408 с.: кольор. іл., рис., табл.
Примітки : Бібліогр.: с. 378-396
ISBN, Ціна 966-8458-61-36: 44.00, 63.00, грн
УДК : 663/664(075) + 658.62.018.2:63
ББК : 36-9я73 + 65.32-80я73
Предметні рубрики: Харчові продукти-- Якість-- Оцінка
Анотація: Сучасні фізичні методи неруйнівної оцінки якості та безпеки сільськогосподарських та харчових продуктів.
Примірники : всього : ВВ(2), ФОНД(2)
Вільні : ВВ(2), ФОНД(2)
Знайти схожі

2.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 339(075.8)/М54
Автор(и) : Дубініна А. А., Овчиннікова І. Ф., Дубініна С. О., Летута Т. М.
Назва : Методи визначення фальсифікації товарів : підручник
Вихідні дані : К.: Професіонал; К.: Центр учбов. л-ри, 2010
Кільк.характеристики :272 с.: табл.
Примітки : Дод.: с. 219-256. - Л-ра: с. 257-271
ISBN, Ціна 978-966-364-982-5: 68.00 грн
УДК : 339(075.8)
ББК : 65.42я73
Предметні рубрики: Харчові продукти-- Якість-- Оцінка
Географіч. рубрики:
Анотація: Підручник з визначення фальсифікації харчових продуктів.
Примірники : всього : ФОНД(1), ВВ(1)
Вільні : ФОНД(1), ВВ(1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)