Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційний короткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>S=Хлібопекарське виробництво<.>
Загальна кількість знайдених документів : 5
Показані документи с 1 за 5
1.

Ауэрман Л. Я. Технология хлебопекарного производства/Л. Я. Ауэрман ; [под общ. ред. Л. И. Пучковой]. - 2005
2.

Зверева Л. Ф. Технология и технохимический контроль хлебопекарного производства/Л. Ф. Зверева, З. С. Немцова, Н. П. Волкова. - 1983
3.

Місевич М. А. Удосконалення якості продукції за рахунок факторів виробництва/М. А. Місевич, О. О. Залужна // Агросвіт. -Київ:ДКС Центр, 2020,N N 22.-С.78-85
4.

Методичні положення та норми продуктивності для хлібопекарського виробництва/В. В. Вітвіцький [та ін.]. - 2006
5.

Придатність вітчизняних сортів хмелю до використання їх у пивоварінні та хлібопеченні/Нац. акад. аграр. наук України, Ін-т сіл. госп-ва Полісся НААН. - 2019
 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)