Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>S=Хлібопекарське виробництво<.>
Загальна кількість знайдених документів : 5
Показані документи с 1 за 5
1.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 36.83я72/З-43
Автор(и) : Зверева, Лидия Федоровна, Немцова, Зинаида Сергеевна, Волкова, Нина Петровна
Назва : Технология и технохимический контроль хлебопекарного производства . -3-е изд., перераб. и доп.
Вихідні дані : Москва: Легкая и пищевая пром-сть, 1983
Кільк.характеристики :416 с.: рис., табл.
Примітки : Прил.: с. 400-411. - Лит.: с. 412
Ціна : 0.95 р.
ББК : 36.83я72
Предметні рубрики: Хлібопекарське виробництво
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): хлебопекарное производство--сырье хлебопекарного производства--сировина хлібопекарського виробництва--технология производства хлеба--технологія виробництва хліба--качество хлебных изделий--якість хлібних виробів--пищевая ценность хлебных изделий--харчова цінність хлібних виробів--ассортимент хлебных изделий--асортимент хлібних виробів--хранение хлеба--зберігання хліба--хранение кондитерских изделий--зберігання кондитерських виробів--технохимический контроль--технохімічний контроль
Анотація: Состав и технологические свойства сырья, замеса теста, выпечки изделий, хранения хлеба.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

2.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 664.6(075)/А 93
Автор(и) : Ауэрман, Лев Янович
Назва : Технология хлебопекарного производства : учебник для студ. вузов . -9-е изд., переработ. и доп.
Вихідні дані : С.Пб.: Профессия, 2005
Кільк.характеристики :414, [2] с.: табл.
Серія: Учебник для вузов
Примітки : Лит.: с. 406-410
ISBN, Ціна 5-93913-032-1: 80.00 грн
УДК : 664.6(075)
ББК : 36.83я73
Предметні рубрики: Хлібопекарське виробництво
Географіч. рубрики:
Анотація: Процесс производства хлеба, обобщены достижения отечественной и зарубежной науки, передовой производственный опыт.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

3.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 338.439(477)/М 54
Автор(и) : Вітвіцький В.В., Ковальчук В.І., Ковальчук І.С., Полонська О.М.
Назва : Методичні положення та норми продуктивності для хлібопекарського виробництва
Вихідні дані : К.: НДІ "Украгропромпродуктивність", 2006
Кільк.характеристики :328 с.: табл.
Серія: Бібліотека спеціаліста АПК "Економічні нормативи"
ISBN, Ціна 966-8785-27-4: 027.00 грн
УДК : 338.439(477)
ББК : 65.9(4УКР)306.7н2
Предметні рубрики: Економіка харчової промисловості
Хлібопекарське виробництво
Географіч. рубрики:
Анотація: Норми продуктивності і часу на виробництво хлібобулочних виробів.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

4.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 663.423:663.44:63/П75-247076
Назва : Придатність вітчизняних сортів хмелю до використання їх у пивоварінні та хлібопеченні : (наук.-метод. рек.)
Вихідні дані : Житомир: Рута, 2019
Кільк.характеристики :48 с.: рис., табл.
Колективи : Національна академія аграрних наук України, Інститут сільського господарства Полісся НААН
Примітки : Літ.: с. 46-48
ISBN, Ціна 978-617-581-405-5: 60.00 грн
УДК : 663.423:663.44:631.52
ББК : 36.83 + 36.876
Предметні рубрики: Пивоварне виробництво
Хлібопекарське виробництво
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): місцеві видання--хмелярство--харчова промисловість--біологічноактивні сполуки--сорти хмелю--пивоварні--хлібопечення
Анотація: Рекомендації розроблені на основі узагальнення результатів наукових досліджень біохімічної оцінки та технологічних випробувань хмелю найбільш поширених вітчизняних сортів, виробленого в хмелепідприємствах України. Обґрунтовано вибір сорту хмелю для пивоваріння, хлібопечення та фармакології з наданням смако-ароматичних властивостей та характеристик, сформованих на основі хіміко-технологічних критеріїв даних сортів.
Примірники :КР(1)
Вільні : КР(1)
Знайти схожі

5.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Місевич М. А., Залужна О. О.
Назва : Удосконалення якості продукції за рахунок факторів виробництва
Місце публікування : Агросвіт: наук.-практ. журнал. - Київ: ДКС Центр, 2020. - N 22. - С. 78-85: рис., табл. (Шифр agsv/2020/22)
Примітки : Бібліогр. в кінці ст.
Предметні рубрики: Хлібопекарське виробництво
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): конкурентоспроможність хлібної продукції--якість хлібної продукції--стандартизація хлібної продукції--сертифікація хлібної продукції
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)