Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>S=Хлібопекарське виробництво -- Мікробіологія -- Санітарія -- Гігієна<.>
Загальна кількість знайдених документів : 2
Показані документи с 1 за 2
1.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 663:664.6(075)/Н11
Автор(и) : Нікулін, Олександр Васильович, Малінкіна, Ніна Павлівна, Гладишко, Людмила Леонідівна
Назва : Основи мікробіології, санітарії та гігієни хлібопекарського виробництва : посібник
Вихідні дані : Житомир: Полісся, 2004
ISBN, Ціна 966-655-082-2: 12.65 грн
УДК : 663:664.6(075)
ББК : 36-1я73
Предметні рубрики: Хлібопекарське виробництво-- Мікробіологія-- Санітарія-- Гігієна
Географіч. рубрики:
Анотація: Будова, життєдіяльність та розповсюдження мікроорганізмів, їх значення в приготуванні борошняних виробів, перш за все - хліба.
Примірники : всього : ВВ(1), ФОНД(1)
Вільні : ВВ(1), ФОНД(1)
Знайти схожі

2.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 664.6:579(075)/М 28
Автор(и) : Мармузова, Людмила Викторовна
Назва : Основы микробиологии, санитарии и гигиены производства хлебобулочных и мучных кондитерских изделий : учеб. пособие
Вихідні дані : Москва: Агропромиздат, 1989
Кільк.характеристики :143 с.: рис.
Серія: Учебники и учебные пособия для кадров массовых профессий
Примітки : Лит.: с. 136. - Предм. указ.: с. 137-140
ISBN, Ціна 5-10-000198-4: 0.20 р.
УДК : 664.6:579(075)
ББК : 36.83я722
Предметні рубрики: Хлібопекарське виробництво-- Мікробіологія-- Санітарія-- Гігієна
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): микрофлора пшеничного теста--мікрофлора пшеничного тіста--микрофлора ржаного теста--мікрофлора житнього тіста--пищевые инфекции--харчові інфекції--пищевые отравления--харчові отруєння--гигиена труда--гігієна праці--санитарно-гигиенический режим хлебопекарного производства--санітарно-гігієнічний режим хлібопекарного виробництв
Анотація: Вопросы общей микробиологии, микробиологии хлебобулочных и мучных кондитерских изделий.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)