Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Пошуковий запит: <.>U=338.439:005.95](477)<.>
Загальна кількість знайдених документів : 1
1.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 338.439:005.95](4/Д27-249942
Автор(и) : Дейнеко, Людмила Вікторівна, Шелудько, Елла Ігорівна
Назва : Харчова промисловість України: ефективність використання виробничих ресурсів та кадрового потенціалу
Вихідні дані : Київ: Ін-т економіки та прогнозування НАН України, 2013
Кільк.характеристики :119, [1] с.: іл.
Колективи : Національна академія наук України, ДУ "Інститут економіки та прогнозування НАН України"
Примітки : Літ.: с. 95-98. - Дод.: с. 103-115. - Пам'яті Вчителя - П. П. Борщевського
ISBN, Ціна 978-966-02-6997-2: 20.00 грн
УДК : 338.439:005.95](477)
ББК : 65.9(4УКР)304.25
Предметні рубрики: Харчова промисловість-- Економічний потенціал-- Дослідження --Україна
Персонал-- Управління-- Дослідження --Україна
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): виробництво харчових продуктів--переробна промисловість--сировинна база харчової промисловості--експорт продовольства--імпорт продовольства--торгівля харчовими продуктами--індекси харчового виробництва--виробничі потужності--інноваційні технології--кадровий потенціал підприємства
Анотація: Проблеми ефективного використання виробничого та кадрового потенціалу харчової промисловості, тенденції та закономірності розвитку галузі в умовах сучасних трансформаційних процесів.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)