Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>U=338.439<.>
Загальна кількість знайдених документів : 5
Показані документи с 1 за 5
1.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 338.439/С64
Автор(и) : Сопко, Василий Васильевич, Герасимович А. М., Игнатенко М. С.
Назва : Нормативный метод планирования и учета в пищевой промышленности
Вихідні дані : К.: Урожай, 1990
Кільк.характеристики :161 с.: табл.
ISBN, Ціна 5-337-00412-3: 0.55 р.
УДК : 338.439
ББК : 65.306.75
Предметні рубрики: Харчова промисловість-- Методи-- Планування-- Облік
Анотація: Описываются методика и техника нормативного метода планирования, учёта и калькулирования себестоимости продукции в отраслях пищевой промышленности.
Примірники :ФОНД(1)
Вільні : ФОНД(1)
Знайти схожі

2.

Форма документа :
Шифр видання : 338.439/П 19
Автор(и) : Пасхавер Б.
Назва : Ціни виробництва і споживання продовольчого ринку
Місце публікування : Економіка України: Політико-економічний журнал Мін-ства економіки України, Мін-ства фінансів України та Нац. Академії Наук України. - К.: Преса України, 2007. - N 12. - С. 51-60. - (Шифр ekuk/2007/12)
УДК : 338.439
Предметні рубрики: Питання розвитку АПК
Географіч. рубрики:
Знайти схожі

3.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 338.439/Ч-46
Автор(и) : Череп А. В., Погота Г. Д., Брутян К. С.
Назва : Діяльність підприємств промислово-фінансових груп харчової промисловості в ринкових умовах господарювання : монографія
Вихідні дані : Київ: Кондор, 2009
Кільк.характеристики :304 с.: рис., табл.
Примітки : Літ.: с.286-303
ISBN, Ціна 978-966-351-225-9: 55.00, 75.00, грн
УДК : 338.439
ББК : 65.306.7
Предметні рубрики: Харчові підприємства-- Економіка
Географіч. рубрики:
Анотація: Створення, функціонування та аналіз організаційно-економічної діяльності промислово-фінансових груп.
Примірники : всього : ВВ(2), ФОНД(1)
Вільні : ВВ(2), ФОНД(1)
Знайти схожі

4.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 338.439/З-41
Автор(и) : Федулова І. В., Драган О. І., Кундєєва Г. О., Лисенко О. А.
Назва : Збалансування продовольчого ринку в контексті забезпечення продовольчої безпеки : монографія
Вихідні дані : К.: Кондор, 2015
Кільк.характеристики :396, [2] с.: рис., табл.
Колективи : Національний університет харчових технологій
Примітки : Бібліогр. в кінці розд.
ISBN, Ціна 978-617-7278-44-2: 170.00 грн
УДК : 338.439
ББК : 65.421.51
Предметні рубрики: Продовольча безпека-- Ринок-- Дослідження
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): формування продовольчого ринку--формирование продовольственного рынка--прогнозування продовольчого ринку--прогнозирование продовольственного рынка--системи управління якістю--системы управления качеством--розвиток продовольчого ринку--развитие продовольственного рынка--ринок м'ясної продукції--рынок мясной продукции--ринок молочної продукції--рынок молочной продукции--ринок хліба--рынок хлеба--ринок цукру--рынок сахара--овочева галузь--овощная отрасль--олійно-жирова галузь--масложировая отрасль--розвиток харчової промисловості--развитие пищевой промышленности--моделювання ефективності--моделирование эффективности--якість екологічного менеджменту--качество экологического менеджмента
Анотація: Результати досліджень методичних і практичних засад стратегічного розвитку продовольчого ринку.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

5.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 330.131.7/Т33
Автор(и) : Скопенко Н. С.
Назва : Теоретико-методичні основи аналізу та оцінки господарського ризику підприємств харчової промисловості : монографія
Вихідні дані : К.: Кондор, 2016
Кільк.характеристики :477, [1] с.: рис., табл.
Колективи : Міністерство освіти і науки України, Національний університет харчових технологій
Примітки : Бібліогр. в кінці глав. - Дод.: с. 454-477
ISBN, Ціна 978-617-7278-43-5: 200.00 грн
УДК : 330.131.7 + 338.439
ББК : 65.053
Предметні рубрики: Підприємницькі ризики-- Економічна оцінка-- Дослідження
Харчова промисловість-- Економіка-- Дослідження --Україна
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): система ризиків--система рисков--управління ризиками--управление рисками--технологічні ризики--технологические риски--фінансові ризики--финансовые риски--ризик-менеджменту--риск-менеджмент--управління ризиком підприємств--управление рисками предприятий--факторний аналіз ризику підприємств--факторный анализ рисков предприятий--оцінки ризику--оценки рисков--зовнішній ризик підприємств--внешний риск предприятий--глобальні ризики--глобальные риски--країнові ризики--страновые риски--ризики формування продовольчої системи--риски формирования продовольственной системы--аналіз молочної галузі--анализ молочной отрасли--ринок морозива--рынок мороженого--аналіз чинників ризику--анализ факторов риска--м'ясна галузь --мясная отрасль--ринок продуктів дитячого харчування--рынок продуктов детского питания--діагностика ризиків--диагностика рисков--ризики хлібопекарської галузі--риски хлебопекарной отрасли--маркетингові ризики--маркетинговые риски--ризики виробників яєць--риски производителей яиц--управління агропромисловими формуваннями--управление агропромышленными формированиями
Анотація: Дослідження теоретичних, методичних та практичних основ аналізу та оцінки ризику підприємств харчової промисловості.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)