Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційний короткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>U=613.2(075.8)<.>
Загальна кількість знайдених документів : 10
Показані документи с 1 за 10
1.

Гігієна харчування з основами нутриціології/В. І. Ципріян та ін.] ; за ред. В. І. Ципріяна. - 1999
2.

Павлоцька Л.Ф. Основи фізіології, гігієни харчування та проблеми безпеки харчових продуктів/Л. Ф. Павлоцька, Н. В. Дуденко, Л. Р. Димитрієвич. - 2007
3.

Пономарьов П.Х. Генетично модифікована продовольча сировина і харчові продукти, вироблені з її використанням/П. Х. Пономарьов, І. В. Донцова. - 2009
4.

Основи фізіології та гігієни харчування/Н. В. Дуденко [та ін.]. - 2009
5.

Гігієна харчування з основами нутриціології. Кн. 1/[Т. І. Аністратенко та ін.]
6.

Гігієна харчування з основами нутриціології. Кн. 2/[В. І. Ципріян та ін.]
7.

Зубар Н. М. Основи фізіології та гігієни харчування/Н. М. Зубар. - 2010
8.

Димань Т. М. Безпека продовольчої сировини і харчових продуктів/Т. М. Димань, Т. Г. Мазур. - 2011
9.

Зубар Н. М. Фізіологія харчування: практикум/Н. М. Зубар, Ю. В. Руль, М. К. Булгакова. - 2013
10.

Зубар Н. М. Основи фізіології та гігієни харчування/Н. М. Зубар. - 2018
 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)