Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>U=637.1(075)<.>
Загальна кількість знайдених документів : 4
Показані документи с 1 за 4
1.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 637.1(075)/К88
Автор(и) : Кугенєв, Петро Венедктович
Назва : Молочна справа : підручник . -3-е вид., перероб. і доп.
Вихідні дані : К.: Вища шк., 1977
Кільк.характеристики :312 с.: рис., табл.
Примітки : Дод.: с. 308
Ціна : 0.82 р.
УДК : 637.1(075)
ББК : 36.95я723
Предметні рубрики: Молочна продукція-- Виробництво
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): хімічний склад молока--химический состав молока--біохімічні властивості молока--биохимические свойства молока--фізичні властивості молока--физические свойства молока--мікробіологія молока--микробиология молока--обробка молока--обработка молока--зберігання молока--хранение молока--транспортування молока--транспортировка молока--кисломолочні продукти--кисломолочные продукты--маслоробство--маслоделие--сироварство--сыроварение--молочні консерви--молочные консервы--прифермерські молочарні--околофермерские молочни
Анотація: Склад та властивості молока, технологія виробництва різних молочних продуктів.
Примірники : всього : ВВ(1), ФОНД(1)
Вільні : ВВ(1), ФОНД(1)
Знайти схожі

2.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 637.1(075)/Т 38
Автор(и) : Крусь, Галина Николаевна, Чекулаева, Лидия Васильевна, Шалыгина, Галина Александровна, Ткаль, Таисия Константиновна
Назва : Технология молочных продуктов : учеб. пособие
Вихідні дані : М.: Агропромиздат, 1988
Кільк.характеристики :367 с.: рис., табл.
Серія: Учебники и учебные пособия для техникумов
Примітки : Лит.: с. 360. - Предм. указ.: с. 361-363. - Аквт. указ. на оборот. тит. л.
ISBN, Ціна 5-10-000215-8: 1.10 р.
УДК : 637.1(075)
ББК : 36.95я723
Предметні рубрики: Молочні продукти -- Технологія
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): первинна обробка молока--первичная обработка молока--приймання молока--приемка молока--сепарування молока--сепарирование молока--стирилізоване молоко--стирилизованное молоко--пастеризоване молоко--пастеризированное молоко--кисломолочні напої--кисломолочные напитки--технологія сметани--технология сметаны--технологія сиру--технология сыра--сирні вироби--творожные изделия--морозиво--мороженое--молочні консерви--молочные консервы--молочні продукти дитячого харчування--молочные продукты детского питания--сухі молочні суміші--сухие молочные смеси--рідкі молочні продукти--жидкие молочные продукты--кисломолочні продукти--кисломолочные продукты--пастоподібні продукти--пастообразные продукты--сироваріння--сыроварение--плавлений сир--плавленый сыр--вершкове масло--сливочное масло--казеїн--казеин--пахта--молочна сироватка--молочная сыроватка--молочний сахар--молочный сахар
Анотація: Технологические процессы производства цельномолочных продуктов, масла, сыра и др.
Примірники : всього : ВВ(1), ФОНД(1)
Вільні : ВВ(1), ФОНД(1)
Знайти схожі

3.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 637.1(075)/Р78
Автор(и) : Ростроса, Николай Константинович, Мордвинцева, Прасковья Васильевна
Назва : Курсовое и дипломное проектирование предприятий молочной промышленности : учеб. пособие . -2-е изд., перераб. и доп.
Вихідні дані : М.: Агропромиздат, 1989
Кільк.характеристики :303 с.: рис., табл.
Примітки : Прил.: с. 271-299. - Лит.: с. 300. - Предм. указ.: с. 301
ISBN, Ціна 5-10-000218-2: 0.95 р.
УДК : 637.1(075)
ББК : 36.95я723
Предметні рубрики: Молочне виробництво -- Підприємства-- Дипломне проектування
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): молочное производство--продуктовые расчеты--продуктові розрахунки--помещения основного производства--приміщення основного виробництва--складские помещения--складські приміщення--вспомогательные помещения--допоміжні приміщення--компоновка помещений--компоновка приміщень--компоновка технологического оборудования--компоновка технологічного обладнання--архитектурно-строительная часть--архітектурно-будівельна частина--технико-экономическое обоснование проекта--техніко-економічне обгрунтування проекту--техническая часть проекта--технічна частина проекту
Анотація: Курсовое и дипломное проектирование: приведены продуктовые расчеты, проектирование технологических процессов, расчет и подбор оборудования, архитектурно-строительная часть.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

4.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 637.1(075)/Ш13
Автор(и) : Шаблій, Любов Матвіївна
Назва : Технологія переробки молока : навч. посіб.
Вихідні дані : Київ: Кондор, 2019
Кільк.характеристики :305, [3] с.: табл., рис.
Колективи : Міністерство освіти і науки України, Національний педагогічний університет імені М. П. Драгоманова
Примітки : Літ.: с. 265-268. - Дод.: с. 269-305
ISBN, Ціна 978-617-7729-62-3: 309.00 грн
УДК : 637.1(075)
ББК : 36.95
Предметні рубрики: Молочне виробництво -- Технологія-- Обладнання
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): розвиток молочної промисловості--молочні продукти в харчуванні людини--молочна сировина--санітарно-гігієнічні показники--механічне обробляння молочної сировини--молочні продукти--теплове обробляння молочної сировини--вакуумне обробляння молочної сировини--питні види молока--питні види вершків--кисломолочні продукти--морозиво--молочні консерви--натуральні сири--пакування молока--пакування молочних продуктів--санітарна обробка молока--санітарна обробка тари--санітарна обробка обладнання
Анотація: Історія розвитку молочної промисловості, вимоги до молочної сировини, механічне та теплове обробляння, санітарна обробка обладнання і тари.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)