Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>U=637.12.04<.>
Загальна кількість знайдених документів : 2
Показані документи с 1 за 2
1.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 637.12.04/С89
Автор(и) : Сунцова, Ольга Васильевна
Назва : Основы молочного дела : учеб. пособие
Вихідні дані : Москва: Агропромиздат, 1986
Кільк.характеристики :144 с.: рис., табл.
Серія: Учебники и учебные пособия для подготовки кадров массовых профессий
Примітки : Прил.: с. 141-142
Ціна : 0.20 р.
УДК : 637.12.04
ББК : 36.95я7
Предметні рубрики: Молочна продукція-- Виробництво
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): состав молока--склад молока--свойства молока--властивості молока--доение коров--доїння корів--санитария получения молока--санітарія отримання молока--молочное оборудование--молочне обладнання--первичная обработка молока--первинна обробка молока--фильтрация молока--фільтрація молока--хранение молока--зберігання молока--транспортировка молока--транспортування молока--молочная лаборатория--молочна лабораторія--анализ молока--аналіз молока--пастеризация молока--пастеризація молока--сепарирование молока--сепарування молока--учет молока--облік молока
Анотація: Состав молока, первичная обработка, организация молочных лабораторий.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

2.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 637.12.04/З-56
Автор(и) : Зеньков, Александр Семенович
Назва : Тайны молока
Вихідні дані : Минск: Ураджай, 1987
Кільк.характеристики :205, [3] с.: ил.
Примітки : Лит.: с. 205-206
Ціна : 10.00 грн
УДК : 637.12.04
ББК : 36.95
Предметні рубрики: Молоко-- Властивості-- Застосування
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): состав молока--склад молока--свойства молока--властивості молока--молочные продукты--молочні продукти--молочно-кислое брожение--молочно-кисле бродіння--мороженое--морозиво--сливки--вершки--сливочное масло--вершкове масло--твердые сыры--тверді сири
Анотація: Биохимические и физиологические процессы превращения организмом животного растительного сырья в основные компоненты молока - белки, жиры, и сахара, состав и свойства молока различных животных.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)