Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>U=637.13<.>
Загальна кількість знайдених документів : 2
Показані документи с 1 за 2
1.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 637.13/Б 23
Автор(и) : Банникова, Людмила Александровна, Королева, Наталья Сергеевна, Семенихина, Вера Филатовна
Назва : Микробиологические основы молочного производства : справочник
Вихідні дані : Москва: Агропромиздат, 1987
Кільк.характеристики :400 с.: рис., табл.
Примітки : Лит.: с. 392. - Предм. указ.: с. 393-396
Ціна : 1.60 р.
УДК : 637.13
ББК : 36.95я2
Предметні рубрики: Молочне виробництво-- Мікробіологія
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): молочное производство--микрофлора молока--мікрофлора молока--патогенные микроорганизмы--патогенні мікроорганізми--молочнокислые бактерии--молочнокислі бактерії--жидкие закваски--рідка запара--сухие закваски--суха запара--кефирные бактерии--кефірні бактерії--микробиология сырого молока--мікробіологія сирого молока--микробиология питьевого молока--мікробіологія питного молока--микробиология сливок--мікробіологія вершків--микробиология молочных консервов--мікробіологія молочних консервів--микробиологический контроль--мікробіологічний контроль--бифидобактерии--біфідобактерії--санитарно-гигиенический контроль молока--санітарно-гігієнічний контроль молока
Анотація: Дана характеристика микроорганизмов, рассмотрены факторы, влияющие на их жизнедеятельность в молоке и молочных продуктах.
Примірники : всього : ВВ(1), ФОНД(1)
Вільні : ВВ(1), ФОНД(1)
Знайти схожі

2.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 637.13/Х89
Автор(и) : Храмцов, Андрей Георгиевич, Нестеренко, Павел Григорьевич
Назва : Безотходная технология в молочной промышленности
Вихідні дані : Москва: Агропромиздат, 1989
Кільк.характеристики :279 с.: рис., табл.
Примітки : Лит.: с. 270-277
ISBN, Ціна 5-10-000211-5: 3.40 р.
УДК : 637.13
ББК : 36.95
Предметні рубрики: Молочна промисловість-- Технології-- Відходи
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): молочная промышленность--переработка молока--переробка молока--молочные напитки--молочні напої--молочные консервы--молочні консерви--сливочное масло--вершкове масло--сыры--сири--обезжиренное молоко--знежирене молоко--пахта--молочная сыворотка--молочна сироватка--мороженое--морозиво--кормовые добавки--кормові добавки--отходы переработки молока--відходи переробки молока
Анотація: Использование молока по безотходной технологии с полным использованием сухого остатка или раздельным извлечением отдельных компонентов.
Примірники : всього : ВВ(1), ФОНД(1)
Вільні : ВВ(1), ФОНД(1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)