Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>U=637.5(075)<.>
Загальна кількість знайдених документів : 2
Показані документи с 1 за 2
1.

Форма документа : Багатотомне видання
Шифр видання : 637.5(075)/И 24
Автор(и) : Ивашов, Валентин Иванович, Ивашов, Валентин Иванович
Назва : Технологическое оборудование предприятий мясной промышленности: учеб. пособие для вузов/ В. И. Ивашов. Ч. 1: Оборудование для убоя и первичной обработки
Вихідні дані : М.: Колос, 2001 - 2001
Кільк.характеристики :552 с.: рис., табл.
Примітки : Прил.: с. 547-548. - Лит.: с. 549-550
ISBN, Ціна 5-10-003567-6: 134.00 грн
УДК : 637.5(075)
ББК : 36.92-2я73
Предметні рубрики: М'ясне виробництво-- Обладнання
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): оборудование для транспортировки животных--обладнання для транспортування тварин--оборудование для оглушения животных--обладнання для глушіння тварин--оборудование для съемки шкур--обладнання для зняття шкіри--оборудование для шпарки--обладнання для ошпарювання--аппарты для опалки--апарати для обпалення--обработка субпродуктов--обробка супродуктів--оборудование для обработки кишек--обладнання для обробки кишів--ветеринарный контроль--ветеринарний контроль
Анотація: Сведения об устройстве оборудования для убоя животных и птицы, обработки шкур, субпродуктов, производства кормовой и технической продукции.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

2.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 637.5(075)/С40
Автор(и) : Сирохман, Іван Васильович, Лозова Т.М.
Назва : Товарознавство м'яса і м'ясних товарів : підручник . -2-е вид. переробл. і допов.
Вихідні дані : К.: Центр учбов. л-ри, 2009
Кільк.характеристики :378 с.: рис., табл.
Примітки : Л-ра: с.373
ISBN, Ціна 978-966-364-787-6: 071.50, 69.00, 81.00, грн
УДК : 637.5(075)
ББК : 36.92я73
Предметні рубрики: Товарознавство-- М'яснІ продукти
Географіч. рубрики:
Анотація: Узагальнено товарну характеристику, класифікацію, склад м'яса, формування споживчих властивостей і асортименту м'ясних продуктів, тенденції розробки нових виробів, поліпшення їх харчової цінності.
Примірники : всього : ВВ(1), ФОНД(2)
Вільні : ВВ(1), ФОНД(2)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)