Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>U=641.4:664.8.047<.>
Загальна кількість знайдених документів : 3
Показані документи с 1 за 3
1.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.4:664.8.047/К18
Автор(и) : Камовников, Борис Петрович, Малков, Леонид Соломонович, Воскобойников, Владимир Александрович
Назва : Вакуум-сублимационная сушка пищевых продуктов : основы теории, расчет и оптимизация
Вихідні дані : Москва: Агропромиздат, 1985
Кільк.характеристики :288 с.: рис., табл.
Примітки : Лит.: с. 275-281. - Осн. обозначения: с. 282-284. - Предм. указ.: с. 285-287
Ціна : 3.40 р.
УДК : 641.4:664.8.047
ББК : 36.814.4
Предметні рубрики: Харчові виробництва-- Продукти-- Сушка
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): сублимация--сублімація--кинетика сушки--кінетика сушки--вакуум-сублимационные установки--вакуум-сублімаційні установки--откачка пара--відкачування пару--откачка неконденсирующихся газов--відкачування неконденсованих газів--десублиматоры--десубліматори
Анотація: Книга о наиболее прогрессивном методе консервирования скоропортящихся пищевых продуктов - вакуум-сублимационной сушке.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

2.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.4:664.8.047/С91
Автор(и) : Воскобойников, Владимир Александрович, Гуляев, Валентин Николаевич, Кац, Зинаида Абрамовна, Попов, Олег Андреевич
Назва : Сушеные овощи и фрукты
Вихідні дані : Москва: Пищевая пром-сть, 1980
Кільк.характеристики :192 с.: рис., табл.
Серія: Современная технология
Примітки : Лит.: с. 184-187. - Авт. зазначено на звороті тит. арк.
Ціна : 0.65 р.
УДК : 641.4:664.8.047
ББК : 36.910
Предметні рубрики: Овочі-- Сушіння
Фрукти-- Сушіння
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): овощи--фрукты--сушение--взрывная сушка--сушіння вибухом--конвективная сушка--конвективне сушіння--кондуктивная сушка--кондуктивне сушіння--радиационно-конвективная сушка--радіаційно-конвективне сушіння--сушеный картофель--сушена картопля--сушеное картофельное пюре--сушене картопляне пюре--овощные фруктовые порошки--овочеві фруктові порошки--сублимационная сушка--сублімаційне сушіння--хранение сушеных продуктов--зберігання сушених продуктів
Анотація: Рассмотрены технологические основы процессов сушки различных пищевых продуктов.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

3.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.4:664.8.047/С89
Автор(и) : Судзиловская, Инна Иосифовна
Назва : Сушим, варим, маринуем : (сборник рецептов переработки плодов, ягод, овощей, грибов, рыбы, мяса)
Вихідні дані : Киев: Урожай, 1995
Кільк.характеристики :478 с
ISBN, Ціна 5-337-01658-Х: 370.000 крб
УДК : 641.4:664.8.047
ББК : 36.997
Предметні рубрики: Сільськогосподарська продукція-- Переробка
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): сельскохозяйственная продукция--переработка--заготока продуктов на зиму--заготівля продуктів на зиму--инвентарь для заготовки--інвентар для заготівлі--переработка грибов--переробка грибів--переработка овощей--переробка овочів--переработка ягод--переробка ягід--хранение плодов--зберігання плодів--хранение овощей--зберігання овочів--переработка рыбы--переробка риби--переработка мяса--переробка м'яса
Анотація: Приведены старинные и новейшие способы заготовок сельскохозяйственной продукции на зиму, даны способы хранения ягод, фруктов, овощей, грибов, рыбы, мяса.
Примірники : всього : ФОНД(2), ВВ(1)
Вільні : ФОНД(2), ВВ(1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)