Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
 Знайдено у інших БД:Цінні та рідкісні видання ЖОУНБ ім. О. Ольжича (2)
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>U=641.5<.>
Загальна кількість знайдених документів : 18
Показані документи с 1 за 18
1.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.5/В75
Автор(и) : Воробьева Л. И.
Назва : Готовим просто и вкусно
Вихідні дані : М.: Мир кн., 2005
Кільк.характеристики :352 с.: рис.
Серія: Хозяюшка
ISBN, Ціна 5-486-00195-9: 017.00 грн
УДК : 641.5
ББК : 36.997
Предметні рубрики: Домашня кулінарія
Географіч. рубрики:
Анотація: Рецепты быстрого приготовления домашних блюд.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

2.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.5/S55
Автор(и) : Shimizu, Kay
Назва : Sushi at Home
Вихідні дані : Tokyo: Shufunotomo, 1996
Кільк.характеристики :140 p.: il.
Примітки : ІРЦ "Вікно в Америку"
ISBN, Ціна 0-87040-930-1: 025.00 грн
УДК : 641.5
ББК : 36.997(5Я)
Предметні рубрики: Кухня японська
Географіч. рубрики:
Анотація: These sushi recipes basically serve four but yield depends upon appetites! So experiment flamboyantly and yours will become a dazzling new experience. All cooked prepared vinegared rice (shari) is required it will so state.
Примірники :ІН(1)
Вільні : ІН(1)
Знайти схожі

3.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.5/E75
Автор(и) : Esko, Wendy
Назва : Introducing Macrobiotic Cooking
Вихідні дані : Tokyo; New York: Japan Publications, 1978
Кільк.характеристики :144 p.: il.
Примітки : App.: p. 135-139. - Gloss.: p. 140-142. - Ind.: p. 143-144 . - ІРЦ "Вікно в Америку"
ISBN, Ціна 0-87040-458-X: 010.00 грн
УДК : 641.5
ББК : 36.99
Предметні рубрики: Кулінарія
Дієти-- Макробіотика
Географіч. рубрики:
Анотація: Here is a responsible and lucid introduction to the preparation of natural and organic foods by one of the nation`s most promising macrobiotic teachers.
Примірники :ІН(1)
Вільні : ІН(1)
Знайти схожі

4.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.5/Ж86
Автор(и) : Жукова, Ірина Миколаївна
Назва : 550. Чудеса домашньої випічки
Вихідні дані : Донецьк: БАО, 2006
Кільк.характеристики :285, [3] с.: іл.
Примітки : Авт. зазначено на звороті тит. арк.
ISBN, Ціна 966-338-336-4: 14.60 грн
УДК : 641.5
ББК : 36.997
Предметні рубрики: Борошняні кондитерські вироби-- Домашнє приготування
Географіч. рубрики:
Анотація: Дозволить оцінити переваги домашньї випічки: оригінальних тортів, тістечок, кексів,рулетів, печива, пудингів, пирогів та інших солодких і не солодких ласощів.
Примірники :ФОНД(1)
Вільні : ФОНД(1)
Знайти схожі

5.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 379.82/Ж86
Автор(и) : Жукова, Ірина Миколаївна
Назва : Золота енциклопедія родинних свят
Вихідні дані : Донецьк: БАО, 2007
Кільк.характеристики :304 с.: мал., сх.
Примітки : Авт. зазн. на звороті тит. арк.
ISBN, Ціна 978-966-338-807-6: 16.00 грн
ISBN, Ціна 978-966-338-662-1: Б.ц.
УДК : 379.82 + 641.5
ББК : 99.2 + 36.99
Предметні рубрики: Дозвілля
Географіч. рубрики:
Анотація: До книжки увійшов опис захопливих ігор та конкурсів для гостей різного віку, а також рецепти найсмачніших святкових страв.
Примірники :ФОНД(1)
Вільні : ФОНД(1)
Знайти схожі

6.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.5/З-41
Автор(и) : Шалимінов, Олександр Васильович, Дятченко , Тамара Павлівна, Кравченко, Людмила Олександрівна, Рачковський, Анатолій Андрійович
Назва : Збірник рецептур національних страв та кулінарних виробів : для підприємств громадського харчування всіх форм власності . -2-ге вид., допов.
Вихідні дані : Х.: Фактор, 2006
Кільк.характеристики :782, [2] с.: табл.
Примітки : Дод.: с. 555-752. - Авт.-розроб. зазначено на звороті тит. арк.
ISBN, Ціна 966-312-214-5: 73.00 грн
УДК : 641.5
ББК : 36.997
Предметні рубрики: Кухня-- Національні традиції
Географіч. рубрики:
Анотація: Збірник є нормативним документом для підприємств громадського харчування для всіх форм власності, пропонуються рецептури страв і кулінарних виробів кухонь народів різних країн.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

7.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.5/М74
Автор(и) : Могильный Н. П., Ковалев В. М.,
Назва : Этюды о питании / Н. П. Могильный, В. М. Ковалев . Скатерть-самобранка
Вихідні дані : М.: Книга, 1991
Кільк.характеристики :350, [2], 47, [1] с
Серія: Домашняя библиотека
Примітки : Авт. зазн. на звороті тит. арк. - книга-перевертень
ISBN, Ціна 5-212-00667-8: 10.00 грн
УДК : 641.5 + 398.21(100)
ББК : 36.997 + 82.3(0)-442
Предметні рубрики: Кулінарія
Казки
Географіч. рубрики:
Анотація: Сборник современных и забытых кулинарных рецептов, история и культура питания.
Примірники : всього : ВВ(2), ФОНД(1)
Вільні : ВВ(2), ФОНД(1)
Знайти схожі

8.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.5/Ц 58
Автор(и) : Циганенко, Віктор Олексійович, Здобнов, Олександр Іванович, Ратушенко, Антоніна Тарасівна
Назва : Домашні кондитерські вироби
Вихідні дані : К.: Кондор, 2011
Кільк.характеристики :249, [3] с.: табл., рис.
Примітки : Дод.: с. 246-249
ISBN, Ціна 978-966-351-336-2: 48.00 грн
УДК : 641.5
ББК : 36.991
Предметні рубрики: Кондитерські вироби
Географіч. рубрики:
Анотація: Рецепти кондитерських виробів - від найпростіших до складних, вигадливих, рекомендації щодо приготування різних видів тіста.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

9.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.5/F19
Назва : The family circle good cook's book
Вихідні дані : New York; London; Toronto: Simon and Schuster, 1993
Кільк.характеристики :440 с.: ill.
Колективи : Family Circle Magazine
Примітки : Ind.: p. 431-440
ISBN, Ціна 0-671-76933-2: 10.00 грн
УДК : 641.5
ББК : 36.997
Предметні рубрики: Кулінарія
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): кулинария--кулінарні рецепти--кулинарные рецепты--приготування їжі--приготовление еды--здорова їжа--здоровая еда--харчування--питание--вітаміни--витамины--мінерали--минералы
Анотація: In one book - all the information you need to know about cooking and enjoying food.
Примірники :ІН(1)
Вільні : ІН(1)
Знайти схожі

10.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.5/B56
Назва : The best of Sunset : recipes from the magazine of Western living
Вихідні дані : Menlo Park, Calif.: Lane publ. co., 1987
Кільк.характеристики :288 с.: ill.
Колективи : Sunset Magazine, Sunset books
Примітки : Ind.: p. 280-288
ISBN, Ціна 0-376-02653-7: 200000.00 крб
УДК : 641.5
ББК : 36.997
Предметні рубрики: Кулінарія
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): кулинария--кулінарні рецепти--кулинарные рецепты--приготування їжі--приготовление еды--меню
Анотація: The more than 500 recipes in this book represent the best of Sunset's collection over half a century - and the best of the West's exciting panorama of regional foods.
Примірники :ІН(1)
Вільні : ІН(1)
Знайти схожі

11.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.5/М16
Автор(и) : McNair, James
Назва : Custards, mousses & puddings
Вихідні дані : San Francisco: Chronicle books, 1992
Кільк.характеристики :96 с
ISBN, Ціна 0-87701-829-4: 100000.00 крб
УДК : 641.5
ББК : 36.99
Предметні рубрики: Кулінарія
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): їжа--еда--кулинария--приготування їжі--приготовление пищи--кулінарні рецепти--кулинарные рецепты--десерти--десерты--пудінги--пудинги--солодка випічка--сладкая выпечка
Анотація: Whether in the form of silken custards, frothy mousses, or luscious puddings, the desserts in this recipe collection from one of America's favorite cookbook authors are all ultimate comfort food.
Примірники :ІН(1)
Вільні : ІН(1)
Знайти схожі

12.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.5/H12
Автор(и) : Hadamuscin, John
Назва : John Hadamuscin's down home : a year of cooking, entertaining, and living easy
Вихідні дані : New York: Harmony books, 1993
Кільк.характеристики :192 с
Примітки : Текст англ. - Ind.: p. 188-191
ISBN, Ціна 0-517-58931-1: 150000.00 крб
УДК : 641.5
ББК : 36.996
Предметні рубрики: Кулінарія
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): кулинария--приготування їжі--приготовление еды--приготування страв--приготовление блюд--домашні страви--домашние блюда--кулінарні рецепти--кулинарные рецепты
Анотація: Divided by seasons, this sumptuously illustrated book features means inspired by the firsr buds of spring, the lush heat of summe, crips autumn days, and long winter nights. So come home to the best food and best times you'll ever remember as John Hadamuscin takes you through a remarcable year of cooking, entertaining, and living easy.
Примірники :ІН(1)
Вільні : ІН(1)
Знайти схожі

13.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.5/N27
Назва : Native Indian wild game, fish and wild foods cookbook : recipes from North American native cooks
Вихідні дані : Lancaster, Pa.: Fox Chapel, 1992
Кільк.характеристики :VI, 281 с.: ill.
Примітки : Текст: англ.
ISBN, Ціна 1-56523-0086: 2.00 крб
УДК : 641.5
ББК : 36.997
Предметні рубрики: Кухня-- Національні традиції --США
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): американські індіанці--американские индианцы--американська кухня--американская кухня--кулінарія--кулинария--кулінарні рецепти--кулинарные рецепты--їжа--еда
Анотація: Feast on these dishes that are simple to prepare and elegant to serve. This is the only book of it's kind - presenting the culinary heritage of the North American Native Peoples in a practical way for the modern cook.
Примірники :ІН(1)
Вільні : ІН(1)
Знайти схожі

14.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.5/M67
Назва : Mrs Beeton's book of cookery and household managment
Вихідні дані : London: Ward Lock, 1994
Кільк.характеристики :1401 с.: col. pict.
Примітки : Текст: англ.
ISBN, Ціна 0-7063-7320-0: 6.00 грн
УДК : 641.5
ББК : 36.997
Предметні рубрики: Кулінарія
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): кулінарні рецети--кулинарные рецепты--кулинария--їжа--еда--домоводство--домоведение--ведення домашнього господарства--ведение домашнего хозяйства--вина
Анотація: The most comprehensive cookery book of its type, with over 2000 recipes tried and tested for the modern cook, this new edition preserves all the qualities of Mrs Beeton's original work yet brings it thoroughly up to date. Essential information is given on selection of ingredients together with sound advice on diet and menu planning. All basic methods and techniques are clearly described with the aid of step-by-step illustrations, and Mrs Beeton's invaluable hints and tips throughout will ensure success every time. Beautifully presented, with superb colour photographs of fininshed dishes, the wealth of recipes will provide ideas for all occasions.
Примірники :ІН(1)
Вільні : ІН(1)
Знайти схожі

15.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.5/П99
Назва : 500 видов домашнего печенья : из венгер. кухни : печенье, пироги, торты, кремы, напитки, бутерброды и т. д.
Вихідні дані : Ужгород: Карпати, 1987
Кільк.характеристики :213, [3] с.: ил., фот.
Ціна : 10.00 грн
УДК : 641.5
ББК : 36.997
Предметні рубрики: Кулінарія
Домашнє приготування-- Рецептура
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): изделия из дрожжевого теста--вироби із дріжджового тіста--изделия из слоеного теста--вироби із листкового тіста--торты--торти--пончики--блины--млинці--мороженое--морозиво--джемы--джеми--напитки--напої--бутерброды--бутерброди
Анотація: В книге содержатся рецепты из венгерской кухни для приготовления разнообразных изделий из муки, а также бутербродов, кремов, мороженого, повидла, кофе и т. д.
Примірники : всього : ФОНД(2)
Вільні : ФОНД(2)
Знайти схожі

16.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.5/Д67
Автор(и) : Донцова, Дарья Аркадьевна
Назва : Кулинарная книга лентяйки
Вихідні дані : Москва: Экcмо, 2004
Кільк.характеристики :302, [2] с.: ил.
Примітки : На обл. "Приятного аппетита!"
ISBN, Ціна 5-699-02224-4: 18.00 грн
УДК : 641.5
ББК : 36.99
Предметні рубрики: Домашня кулінарія
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): кулинарные рецепты--кулінарні рецепти--супы--супи--мясные блюда--м'ясні страви--рыбные блюда--рибні страви--соусы--соуси--салаты--салати--изделия из теста--вироби з тіста--напитки--напої
Анотація: В своей книге автор собрала множество замечательных и одновременно простых рецептов, не требующих значительных трудовых и временных затрат от хозяйки.
Примірники :ЧЗ(1)
Вільні : ЧЗ(1)
Знайти схожі

17.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.5/K76
Назва : Kochkunst. Lukullisches von A bis Z . -2. Aufl.
Вихідні дані : Leipzig: Verl. fuer die Frau, 1986
Кільк.характеристики :575 S., [60] Bl. Ill.
Примітки : Текст: нім.
ISBN, Ціна 3-7304-0001-0: 10.21 р.
УДК : 641.5
ББК : 36.99
Предметні рубрики: Кулінарія-- Рецептура
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): німецька кухня--кулінарні рецепти
Анотація: [Kochkunst].
Примірники :ІН(1)
Вільні : ІН(1)
Знайти схожі

18.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.5/И86
Назва : Искусная хозяйка. 365 меню на каждый день . -3-е изд., доп.
Вихідні дані : Москва: Махаон, 2005
Кільк.характеристики :784 с.: фот. цв.
Примітки : Алф.-предм. указ.: с. 770-784
ISBN, Ціна 5-18-000601-5: 50.00 грн
УДК : 641.5
ББК : 36.997
Предметні рубрики: Кулінарія-- Домашнє приготування-- Рецептура
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): диетическое питание--дієтичне харчування--завтраки--сніданки--обеды--обіди--ужины--вечері--фрукты--фрукти--овощные блюда--овочеві блюда--мясні страви--мясные блюда--рыбные блюда--рибні страви--страви з яєць--блюда из яиц--сезонные продукты--сезонні продукти--кулинарное мастерство
Анотація: Ежедневные завтраки, обеды, ужины: рецепты вкусных блюд на каждый день года с учетом времени года, праздничных и выходных дней.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)