Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>U=641.542<.>
Загальна кількість знайдених документів : 2
Показані документи с 1 за 2
1.

Форма документа : Багатотомне видання
Шифр видання : 641.542/О-22
Автор(и) : Елхина, Валентина Дорофеевна, Журин, Александр Александрович, Проничкина, Людмила Павловна, Богачев, Михаил Карпович
Назва : Оборудование предприятий общественного питания: учебник : в 3 т. Т. 1: Механическое оборудование . -2-е изд., перераб.
Вихідні дані : Москва: Экономика, 1987
Кільк.характеристики :447 с.: рис., табл.
Примітки : Предм. указ.: с. 442-445. - Авт. зазначено на звороті тит. арк.
Ціна : 1.10 р.
УДК : 641.542
ББК : 36.99-5я73
Предметні рубрики: Громадське харчування-- Обладнання
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): общественное питание--оборудование--обладнання--универсальные кухонные машины--універсальні кухонні машини--сортировочно-переборочные машины--сортувально-перебиральні машини--просеиватели--просіювачі--картофелеочистительные машины--картоплеочисні машини--оборудование для мытья овощей--обладнання для миття овочів--посудомоечные машины--посудомийні машини--размолочные машины--розмелювальні машини--протирочные машины--протирочні машини--хлеборезки--хліборізки--фаршемешалки--фаршозмішувачі--тестомесильные машины--тістозмішувальні машини--взбивальные машины--взбивальні машини--дозаторы--дозатори
Анотація: Рассмотрены основные типы механического оборудования на предприятиях общественного питания.
Примірники : всього : ФОНД(1), ВВ(1)
Вільні : ФОНД(1), ВВ(1)
Знайти схожі

2.

Форма документа : Багатотомне видання
Шифр видання : 641.542/О-22
Автор(и) : Черевко А. И., Попов Л. Н.
Назва : Оборудование предприятий общественного питания: учебник : в 3 т. Т. 2: Торгово-технологическое оборудование
Вихідні дані : Москва: Экономика, 1988
Кільк.характеристики :271 с.: рис., табл.
Примітки : Прил.: с. 250-265. - Лит.: с. 266. - Предм. указ.: с. 267-269
ISBN, Ціна 5-282-00568-9: 0.80 р.
УДК : 641.542
ББК : 36.99-5я73
Предметні рубрики: Громадське харчування-- Обладнання
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): общественное питание--громадське харчування--весоизмерительное оборудование--ваговимірювальне обладнання--кассовое оборудование--касове обладнання--подъемно-транспортное оборудование--піднімально-транспортне обладнання--торговые автоматы--торговельні автомати--оборудование раздачи обедов--обладнання роздавання обідів
Анотація: Учебник знакомит с устройством и принципами работы торгово-технологического оборудования.
Примірники : всього : ВВ(1), ФОНД(1)
Вільні : ВВ(1), ФОНД(1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)