Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>U=641.55(083.12)<.>
Загальна кількість знайдених документів : 12
Показані документи с 1 за 12
1.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.55(083.12)/Б71
Назва : Блюда из овощей и фруктов
Вихідні дані : Х.: Фолио, 2005
Кільк.характеристики :318 с
Серія: Кулинарная коллекция
ISBN, Ціна 966-03-3154-1: 9.00 грн
УДК : 641.55(083.12)
ББК : 36.992
Предметні рубрики: Кулінарія-- Овочеві страви
Кулінарія-- Фруктово-ягідні страви
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): картофельные блюда--страви з картоплі--блюда с капусты--страви з капусти--блюда с кабачков--кабачкові страви--блюда с баклажан--страви з баклажан--морковные блюда--страви з моркви--блюда с перца--страви з перцю--блюда с помидор--страви з помідор--блюда с огурцов--страви з огірків--блюда из фруктов--фруктові страви
Анотація: Оригинальные рецепты, практические советы и рекомендации опытных кулинаров по приготовлению блюд из овощей и фруктов, знание которых поможет сохранить вкус, аромат и их полезные свойства.
Примірники : всього : ВВ(1), ФОНД(1)
Вільні : ВВ(1), ФОНД(1)
Знайти схожі

2.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.55(083.12)/Б71
Назва : Блюда быстрого приготовления
Вихідні дані : Х.: Фолио, 2006
Кільк.характеристики :319 с
Серія: Кулинарная коллекция
ISBN, Ціна 966-03-3251-3: 9.00 грн
УДК : 641.55(083.12)
ББК : 36.997
Предметні рубрики: Домашня кулінарія
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): домашние заготовки--домашні заготовки--первые блюда--перші страви--молочные блюда--молочні страви--мясные блюда--м'ясні страви--соусы--соуси--овощные блюда--овочеві страви--блюда из крупы--страви з крупи--мучные блюда--борошняні страви--десерты--десерти--блюда для микроволновой печи--страви для мікрохвильової печі--бутерброди--бутерброды--рибні страви--рыбные блюда--грибні страви--грибные блюда--блюда із морскьких продуктів--блюда из морских продуктов
Анотація: Изложены секреты скоростного метода приготовления пищи, представлено около 1000 рецептов, используя которые вы сможете без особых усилий приготовить обед.
Примірники : всього : ВВ(1), ФОНД(1)
Вільні : ВВ(1), ФОНД(1)
Знайти схожі

3.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.55(083.12)/Л14
Автор(и) : Лагутина, Лидия Анатольевна, Лагутина, Светлана Владимировна
Назва : Блюда праздничного стола : [cб. кулинар. рецептов]
Вихідні дані : Ростов н/Д: Проф-Пресс, 2002
Кільк.характеристики :798, [2] с.: цв. ил.
ISBN, Ціна 5-94582-043-1: 50.00 грн
УДК : 641.55(083.12)
ББК : 36.99
Предметні рубрики: Кулінарія
Географіч. рубрики:
Примірники :ФОНД(1)
Вільні : ФОНД(1)
Знайти схожі

4.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.55(083.12)/Б89
Автор(и) : Бруннек, Нинель Ивановна
Назва : Овощная кулинария : от А до Я
Вихідні дані : Москва: Экономика, 1992
Кільк.характеристики :335 с.: рис.
Примітки : Прил.: с. 334-335
ISBN, Ціна 5-282-00931-5: 55.00 грн
УДК : 641.55(083.12)
ББК : 36.992
Предметні рубрики: Кулінарія-- Овочеві страви
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): клетчатка --клітковина--пищевая ценность овощей--харчова цінність овочів--диетические свойства овощей--дієтичні властивості овочів--лечебные свойства овощей--лікарські властивості овочів--витамины --вітаміни--салаты--салати--приправы--приправи--супы--супи--фаршировка овощей--фарширування овочів
Анотація: Овощные культуры от ажгона до ялапы: приведены сведения об их пищевой ценности, диетических и лечебных свойствах, способах хранения.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

5.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.55(083.12)/М 21
Автор(и) : Малявко, Алла Андреевна
Назва : Технология приготовления первых, вторых и сладких блюд
Вихідні дані : Киев: Вища шк., Голов. изд-во, 1987
Кільк.характеристики :183 с.: рис., фот. цв.
Ціна : 1.90 р.
УДК : 641.55(083.12)
ББК : 36.991
Предметні рубрики: Кулінарія-- Рецептура
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): кулинария--рецептура--супы--супи--борщи--борщі--соусы--соуси--гарниры--гарніри--блюда из круп--страви з круп--блюда из макаронов--страви з макаронів--картофельные блюда--картопляні страви--овощные блюда--овочеві страви--грибные блюда--грибні страви--рыбные блюда--рибні страви--мясные блюда--м'ясні страви
Анотація: В книге приведены рецептура и технология приготовления блюд.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

6.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.55(083.12)/М 69
Автор(и) : Михайлов, Владимир Сергеевич, Аношин, Анатолий Васильевич
Назва : Кулинарный калейдоскоп
Вихідні дані : Москва: Агропромиздат, 1991
Кільк.характеристики :352 с.: рис.
ISBN, Ціна 5-10-002476-3: 10.00 р.
УДК : 641.55(083.12)
ББК : 36.997
Предметні рубрики: Кулінарія-- Рецептура
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): кулинария--рецептура--оригинальные кулинарные рецепты--оригінальні кулінарні рецепти--религия и питание--релігія і харчування--монастырская кухня--монастирська кухня--лечебное голодание--лікувальне голодування--психология вкуса--психологія смаку--мясные блюда--м'ясні страви--молочные блюда--молочні страви--овощные блюда--овочеві страви--каши--каші--мучные изделия--борошняні вироби--напитки--напої--нетрадиционная кухня--нетрадиційна кухня
Анотація: Книга предлагает новые способы рационального приготовления домашней пищи на основе рецептов старой, традиционной кухни и кухни новой, нетрадиционной, альтернативной.
Примірники : всього : ВВ(1), ФОНД(2)
Вільні : ВВ(1), ФОНД(2)
Знайти схожі

7.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.55(083.12)/С 77
Автор(и) : Старовойт, Лідія Яківна, Косовенко, Марія Савелівна, Смирнова, Жанна Миколаївна
Назва : Кулінарія : підручник . -2-ге вид., стереотип.
Вихідні дані : Київ: Вища шк., 1992
Кільк.характеристики :270 с.: рис., табл.
Примітки : Дод.: с. 266-269
ISBN, Ціна 5-11-004159-8: 50.00 крб.
УДК : 641.55(083.12)
ББК : 36.99я722
Предметні рубрики: Кулінарія-- Страви-- Рецептура
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): обробка овочів--обробка грибів--обробка риби--обробка м'яса--супи--соуси--страви з круп--страви з макаронів--страви з риби--м'ясні гарячі страви--страви з яєць--страви з сиру--холодні страви--солодкі страви--напої--дієтичні страви
Анотація: Описано раціональні способи механічної кулінарної обробки продуктів для приготування страв і кулінарних виробів в умовах масового виробництва.
Примірники : всього : ВВ(1), АБ(1)
Вільні : ВВ(1), АБ(1)
Знайти схожі

8.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.55(083.12)/Ф39
Автор(и) : Фельдман, Исай Аврамович
Назва : Любимые блюда
Вихідні дані : Киев: Преста, 1995
Кільк.характеристики :286 с.: рис.
ISBN, Ціна 5-7707-5025-1: 350000.00 крб
УДК : 641.55(083.12)
ББК : 36.997
Предметні рубрики: Кулінарія-- Домашнє приготування
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): кулинария--борщи--борщі--щи--щі--рассольники--розсольники--солянки--уха--юшка--котлеты--котлети--шашлыки--шашлики--плов--голубцы--голубці--студни--холодець--винегрет--вінегрет--вареники--пельмени--пельмені--блины--млинці--пиріжки--пирожки
Анотація: Приведено около 1700 рецептов, позволяющих при рациональном расхождении пищевых продуктов приготовить наиболее популярные блюда.
Примірники : всього : ВВ(3), ФОНД(1)
Вільні : ВВ(3), ФОНД(1)
Знайти схожі

9.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.55(083.12)/Ц 58
Автор(и) : Циганенко, Віктор Олексійович
Назва : Куховарська книга
Вихідні дані : Київ: Техніка, 1994
Кільк.характеристики :206 с.: рис., табл.
ISBN, Ціна 5-335-008121: 22000.00 крб.
УДК : 641.55(083.12)
ББК : 36.997
Предметні рубрики: Харчові продукти-- Характеристика-- Рецептура
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): продукти харчування--оформлення страв--гарячі закуски--страви з овочів--страви з крупів--страви з яєць--кондитерські вироби--солодкі страви--переробка продуктів харчування--зберігання продуктів харчування
Анотація: Вміщено багато корисних і цікавих відомостей, маленьких таємниць і порад, якими досвідчені кухарі діляться з господарками.
Примірники : всього : ВВ(2), ФОНД(3)
Вільні : ВВ(2), ФОНД(3)
Знайти схожі

10.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.55(083.12)/Н 74
Автор(и) : Новоженов, Юрий Михайлович, Сопина, Лидия Николаевна
Назва : Советская национальная кухня : практ. пособие
Вихідні дані : Москва: Высш. школа, 1990
Кільк.характеристики :319 с
ISBN, Ціна 5-06-000957-2: 2.50 р.
УДК : 641.55(083.12)
ББК : 36.997(2)
Предметні рубрики: Кухня-- Національні традиції-- Народи світу
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): кухня--национальные традиции--народы мира--русская кухня--російська кухня--украинская кухня--українська кухня--белорусская кухня--білоруська кухня--молдавская кухня--молдавська кухня--грузинская кухня--грузинська кухня--армянская кухня--вірменська кухня--азербайджанская кухня--азербайджанська кухня--казахская кухня--казахська кухня--узбекская кухня--узбецька кухня--киргизская кухня--киргизька кухня--таджикская кухня--таджицька кухня--туркменская кухня--туркменська кухня--литовская кухня--литовська кухня--латвийская кухня--латвійська кухня--эстонская кухня--естонська кухня
Анотація: Рассмотрены особенности национальных кухонь народов Советского Союза, технология их приготовления и рецептура наиболее распространенных блюд.
Примірники : всього : ВВ(1), ФОНД(2)
Вільні : ВВ(1), ФОНД(2)
Знайти схожі

11.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.55(083.12)/Н 12
Назва : На все вкусы
Вихідні дані : Киев: Реклама, 1988
Кільк.характеристики :248 с.: рис.
ISBN, Ціна 5-88520-002-5: 2.90 р.
УДК : 641.55(083.12)
ББК : 36.997
Предметні рубрики: Кулінарія-- Раціональне харчування
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): кулинария--рациональное питание--холодные закуски--холодні закуски--горячие закуски--гарячі закуски--бутерброды--бутерброди--первые блюда--перші страви--вторые блюда--другі страви--соусы--соуси--блюда из черствого хлеба--страви з черствого хліба--сладкие блюда--солодкі страви--напитки--напої--изделия из теста--вироби з тіста--блюда национальных кухонь--страви національних кухонь--питание детей--харчування дітей--питание подростков--харчування підлітків--диетическое питание--дієтичне харчування--домашние заготовки--домашні заготовки
Анотація: Излагаются основы рационального питания, организованного с учетом физиологических потребностей человека, пищевой ценности продуктов, качества и количества пищи.
Примірники : всього : ВВ(1), ФОНД(1)
Вільні : ВВ(1), ФОНД(1)
Знайти схожі

12.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.55(083.12)/К50
Автор(и) : Клопотенко, Євген
Назва : Зваблення їжею : 70 рецептів, які захочеться готувати
Вихідні дані : Київ: Книголав, 2021
Кільк.характеристики :191, [1] с.: іл., фот.
Серія: Полиця нон-фікшн
Примітки : Покажч.: с. 179
ISBN, Ціна 978-617-7563-76-0: 225.00 грн
УДК : 641.55(083.12)
ББК : 36.99(4УКР)
Предметні рубрики: Кухня українська-- Культурна спадщина-- Традиції
Географіч. рубрики:
Анотація: Добірка смачних рецептів, випробуваних практикою, але з власною філософією кулінарії. Харчуватися усвідомлено, відмовлятися від звичних продуктів і просто насолоджуватися готуванням вдома - це рух вперед до буденного щастя.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)