Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>U=663/664(075.8)<.>
Загальна кількість знайдених документів : 6
Показані документи с 1 за 6
1.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 663/664(075.8)/Д 69
Автор(и) : Дорохіна, Марія Олексіївна, Капліна Т.В.
Назва : Технологія продукції харчування у таблицях і схемах : навч. посібник
Вихідні дані : К.: Кондор, 2008
Кільк.характеристики :280 с.: табл.
Примітки : Спис. використ. л-ри: с.277
ISBN, Ціна 978-966-357-148-1: 043.00 грн
УДК : 663/664(075.8)
ББК : 36я73
Предметні рубрики: Харчові технології
Географіч. рубрики:
Анотація: Нові підходи до викладення технології продукції харчування.
Примірники : всього : ФОНД(1), ВВ(1)
Вільні : ФОНД(1), ВВ(1)
Знайти схожі

2.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 663/664(075.8)/С 40
Автор(и) : Сирохман, Іван Васильович, Завгородня В.М.
Назва : Товарознавство харчових продуктів функціонального призначення : навч. посібник
Вихідні дані : К.: Центр учбов. л-ри, 2009
Кільк.характеристики :544 с.: табл., рис.
Примітки : Л-ра: с.528
ISBN, Ціна 978-966-364-803-3: 091.00, 104.00, грн
УДК : 663/664(075.8)
ББК : 36-9я73
Предметні рубрики: Товарознавство-- продовольчі товари
Географіч. рубрики:
Анотація: Проблеми функцій їжі, інгредієнтний склад, створення, виробництво та характеристика асортименту функціональних продуктів харчування.
Примірники : всього : ВВ(1), ФОНД(1)
Вільні : ВВ(1), ФОНД(1)
Знайти схожі

3.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 663/664(075.8)/Р 78
Автор(и) : Ростовський, Володимир Сергійович, Олейник Н. В.
Назва : Прогресивні ресурсозберігаючі технології в харчовій промисловості : навч. посібник
Вихідні дані : К.: Кондор, 2009
Кільк.характеристики :136 с.: рис., табл.
Примітки : Бібліогр. на початку розд.
ISBN, Ціна 978-966-351-234-1: 028.00 грн
УДК : 663/664(075.8)
ББК : 36я73
Предметні рубрики: Харчова промисловість-- Ресурсозбереження
Анотація: Впровадження безвідходних технологій в харчову промисловість, зокрема в громадське харчування.
Примірники : всього : ФОНД(1), ВВ(1)
Вільні : ФОНД(1), ВВ(1)
Знайти схожі

4.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 663/664(075.8)/О-75
Автор(и) : Малигіна В. Д., Титаренко Л. Д., Породіна Л. В., Лихоніна Г. О., Лазарєва Н. Т.
Назва : Основи експертизи продовольчих товарів : навч. посібник
Вихідні дані : К.: Кондор, 2009
Кільк.характеристики :296 с.: рис., табл.
Примітки : Дод.: с. 286-292. - Л-ра: с. 293. - Авт. зазначено на звороті тит. арк.1068725
ISBN, Ціна 978-966-351-285-3: 50.00, 60.00, грн
УДК : 663/664(075.8)
ББК : 36-1я73
Предметні рубрики: Продовольчі товари-- Експертиза
Географіч. рубрики:
Анотація: Конкурентоспроможність товару, виявлення і розпізнання неякісних, фальсифікованих товарів.
Примірники : всього : ВВ(1), ФОНД(2)
Вільні : ВВ(1), ФОНД(2)
Знайти схожі

5.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 663/664(075.8)/Т50
Автор(и) : Бровко, Ольга Гаврилівна, Булгакова, Олена Валеріївна, Гордієнко, Ганна Степанівна, Дятлов, Володимир Васильович
Назва : Товарознавство. Продовольчі товари : навч. посібник
Вихідні дані : К.: Кондор, 2015
Кільк.характеристики :729, [1] с.: рис., табл.
Колективи : Міністерство освіти і науки України, Донецький національний університет економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського
Примітки : Л-ра: с. 726-729. - Авт. зазначено на звороті тит. арк.
ISBN, Ціна 978-966-351-302-7: 350.00 грн
УДК : 663/664(075.8)
ББК : 36-9я73
Предметні рубрики: Товарознавство-- Продовольчі товари
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): зерноборошняні вироби--хлібобулочні вироби--кондитерські товари--смакові товари--овочі--плоди--гриби--молочні продукти--харчові жири--м'ясопродукти--рибні товари--яйця--харчові добавки
Анотація: Товарознавство з усіх груп товарів, відомості про класифікацію різних товарних груп, основи виробництва, асортимент і умови зберігання.
Примірники : всього : ФОНД(1), ВВ(1)
Вільні : ФОНД(1), ВВ(1)
Знайти схожі

6.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 663/664(075.8)/Т50
Автор(и) : Мицык, Владимир Ефимович, Коробкина, Зоя Васильевна, Рудавская, Анна Богдановна, Власенко В. И.
Назва : Товароведение продовольственных товаров : лабораторный практикум : учеб. пособие
Вихідні дані : Киев: Выща шк. Голов. изд-во, 1988
Кільк.характеристики :416 с.: рис., табл.
Примітки : Прил.: с. 402-412. - Авт. зазначено на звороті тит. арк.
ISBN, Ціна 5-11-000157-X: 1.00 р
УДК : 663/664(075.8)
ББК : 36-9я73
Предметні рубрики: Харчові виробництва-- Товарознавство-- Лабораторні дослідження
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): организация лабораторных занятий--методы исследований--методи досліджень--исследование зерномучных товаров--дослідження зерноборошняних товарів--исследование хлебных товаров--дослідження хлібних товарів--исследование плодоовощных товаров--дослідження плодоовочевих товарів--исследование крахмала--дослідження крохмалу--исследование сахара--дослідження цукру--исследование кондитерских товаров--дослідження кондитерських товарів--исследование вкусовых товаров--дослідження вкусових товарів--исследование пищевых жиров--дослідження харчових жирів--исследование молочных товаров--дослідження молочних товарів--исследование мясных товаров--дослідження м'ясних товарів--исследование рыбных товаров--дослідження рибних товарів
Анотація: Описаны методические основы организации лабораторных занятий по товароведению продовольственных товаров, методы их исследования.
Примірники : всього : ВВ(2), АБ(1), ФОНД(1)
Вільні : ВВ(2), АБ(1), ФОНД(1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)