Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>U=663.1(075)<.>
Загальна кількість знайдених документів : 3
Показані документи с 1 за 3
1.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 663.1(075)/Ж 41
Автор(и) : Жвирблянская, Адельгейда Юльевна, Бакушинская, Ольга Анатольевна
Назва : Основы микробиологии, санитарии и гигиены в пищевой промышленности : учеб. для сред. проф.-техн. училищ . -2-е изд., перераб. и доп.
Вихідні дані : Москва: Легкая и пищевая пром-сть, 1983
Кільк.характеристики :312 с.: рис., табл.
Серія: Для кадров массовых профессий
Примітки : Лит.: с. 309
Ціна : 0.65 р.
УДК : 663.1(075)
ББК : 36-1я72
Предметні рубрики: Харчове виробництво-- Мікробіологія-- Санітарія-- Гігієна
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): микроорганизмы в природе--мікроорганізми в природі--патогенные микроорганизмы--патогенні мікроорганізми--санитарная бактериология--санітарна бактеріологія--санитарная вирусология--санітарна вірусологія--пищевые отравления--харчові отруєння--гельминтозы--гельмінтози--дезинфекция--дезинфекція--дезинсекция--дезинсекція--дератизация--дератизація--микробиология сырья--мікробіологія сировини--микробиология хлебопекарного производства--мікробіологія хлібопекарного виробництва--микробиология дрожжевого производства--мікробіологія дріжджового виробництва--микробиология сахарного производства--мікробіологія цукрового виробництва--микробиология кондитерского производства--мікробіологія кондитерського виробництва--микробиология пивоваренного производства--мікробіологія пивоваріння--микробиология производства безалкогольных напитков--мікробіологія виробництва безалкогольних напоїв--микробиология винодельческого производства--мікробіологія виноробного виробництва--микробиология спиртового производства--мікробіологія спиртового виробництва--микробиология ликерно-водочного производства--мікробіологія лікеро-горілчаного виробництва--микробиология крахмало-патокового производства--мікробіологія крахмало-патокового виробництва--микробиология макаронного производства--мікробіологія макаронного виробництва--микробиология рыбоперерабатывающего производства--мікробіологія рибопереробного виробництва--микробиология производства растительных жиров--мікробіологія виробництва рослинних жирів--микробиология животных жиров--мікробіологія виробництва тваринних жирів--микробиология консервного производства--мікробіологія консервного виробництва--микробиология соления и квашения овощей--мікробіологія соління і квашення овочів--микробиология чайного производства--мікробіологія чайного виробництва--микробиология табачно-махорочного производства--мікробіологія тютюно-махоркового виробництва--микробиология парфюмерно-косметического производства--мікробіологія парфюмерно-косметичного виробництва
Анотація: Рассмотрены морфология и физиология микроорганизмов, их роль в производстве пищевых продуктов, причины отравления, требования санитарии и гигиены на предприятиях пищевой промышленности.
Примірники : всього : ФОНД(1), ВВ(1)
Вільні : ФОНД(1), ВВ(1)
Знайти схожі

2.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 663.1(075)/М 89
Автор(и) : Мудрецова-Висс, Клавдия Алексеевна
Назва : Микробиология : учеб. для товаровед. и технол. фак. торг. вузов . -5-е изд., перераб. и доп.
Вихідні дані : Москва: Экономика, 1985
Кільк.характеристики :256 с.: рис., табл.
Примітки : Предм. указ.: с. 252-254
Ціна : 1.00 р.
УДК : 663.1(075)
ББК : 36-1я73
Предметні рубрики: Харчові продукти-- Мікробіологія
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): морфология микроорганизмов--морфологія мікроорганізмів--физиология микроорганизмов--фізіологія мікроорганізмів--влияние факторов на микроорганизмы--вплив факторів на мікроорганізми--анаэробные процессы--анаеробні процеси--аэробные процессы--аеробні процеси--патогенные микроорганизмы--патогенні мікроорганізми--пищевые инфекции--харчові отруєння--пищевые отравления--харчові інфекції--профилактика пищевых отравлений--профілактика харчових отруєнь--микробиология воздуха--мікробіологія повітря--микробиология почвы--мікробіологія грунту--микробиология воды--мікробіологія води--микробиология пищевых продуктов--мікробіологія харчових продуктів
Анотація: Учебник содержит сведения о роли микроорганизмов в переработке пищевого сырья и производстве продуктов питания.
Примірники : всього : АБ(1), ФОНД(2), ВВ(1)
Вільні : АБ(1), ФОНД(2), ВВ(1)
Знайти схожі

3.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 663.1(075)/М 21
Автор(и) : Мальцев, Петр Михайлович
Назва : Технология бродильных производств : учебник . -2-е изд., перераб. и доп.
Вихідні дані : Москва: Пищевая пром-сть, 1980
Кільк.характеристики :560 с.: рис., табл.
Примітки : Лит.: с. 548-549. - Предм. указ.: с. 550-555
Ціна : 1.50 р.
УДК : 663.1(075)
ББК : 36.870я73
Предметні рубрики: Бродильні виробництва-- Технології
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): бродильное производство--спиртовое брожение--спиртове бродіння--сырье бродильных производств--сировина бродильних виробництв--технология этилового спирта--технологія етилового спирту--спирт из мелассы--спирт із меласи--технология пива--технологія пива--технология хлебного кваса--технологія хлібного квасу--технология вина--технологія вина--технология коньяков--технологія коньяків--кальвадос--технология рома--технологія рому--виски--віски--технология водки--технологія горілки--технология ликеров--технологія лікерів--газированные напитки--газовані напої--безалкогольные напитки--безалкогольні напої--производство уксуса--технологія уксусу--технология молочной кислоты--технологія молочної кислоти--технология лимонной кислоты--технологія лимонної кислоти
Анотація: Излагается технология бродильных производств.
Примірники : всього : ФОНД(1), ВВ(1)
Вільні : ФОНД(1), ВВ(1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)