Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>U=664(075.8)<.>
Загальна кількість знайдених документів : 9
Показані документи с 1 за 9
1.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 664(075.8)/З-14
Автор(и) : Товажнянський Л. Л., Бухкало С. І., Капустенко П. О., Орлова Є. І.
Назва : Загальна технологія харчових виробництв у прикладах і задачах : навч. посібник
Вихідні дані : Київ: Центр навч. л-ри, 2005
Кільк.характеристики :496 с.: рис., табл.
Примітки : Літ.: с. 485-487
ISBN, Ціна 966-364-093-6: 35.20 грн
УДК : 664(075.8)
ББК : 36.81я73
Предметні рубрики: Харчове виробництво-- Технологічні процеси-- Розрахунки
Харчові продукти-- Технологія-- Рецептура
Географіч. рубрики:
Анотація: Викладено основи технології харчових виробництв, її фізико-хімічні, біохімічні та технологічні закономірності, характеристика сировини, асортимент виробів.
Примірники : всього : ВВ(2), ФОНД(1)
Вільні : ВВ(2), ФОНД(1)
Знайти схожі

2.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 664(075.8)/Х 22
Автор(и) : Товажнянський Л.Л., Бухкало С.І., Капустенко П.О., Арсеньєва О.П.
Назва : Харчові технології у прикладах і задачах : підручник для студ. вищ. навч. закл.
Вихідні дані : К.: Центр учбов. л-ри, 2008
Кільк.характеристики :576 с.: рис., табл.
Примітки : Бібліогр.: с.564-566. - Дод.
ISBN, Ціна 978-966-364-602-2: 069.60, 069.60, 072.50, грн
УДК : 664(075.8)
ББК : 36.81я73
Предметні рубрики: Харчове виробництво-- Технологія-- Задачі
Географіч. рубрики:
Анотація: Фізико-хімічні, біохімічні закономірності, сировина та асортимент харчових продуктів, апарати і технологічні процеси їх виготовлення.
Примірники : всього : ВВ(1), ФОНД(1)
Вільні : ВВ(1), ФОНД(1)
Знайти схожі

3.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 664(075.8)/З-14
Автор(и) : Товажнянський Л. Л., Бухкало С. І., Капустенко П. О., Арсеньева О. П.
Назва : Загальна технологія харчової промисловості у прикладах і задачах : підручник для студ. навч. закл.
Вихідні дані : Київ: Центр учбов. л-ри, 2011
Кільк.характеристики :831, [1] с.: табл., рис.
Примітки : Дод.: с. 809-831. - Літ.: с. 814-818
ISBN, Ціна 978-611-01-0208-7: 117.00 грн
УДК : 664(075.8)
ББК : 36.81я73
Предметні рубрики: Харчова промисловість-- Технології-- Задачі (навч.)
Географіч. рубрики:
Анотація: Технології харчової промисловості, її фізико-хімічні, біохімічні та технологічні закономірності.
Примірники : всього : ВВ(2), ФОНД(1)
Вільні : ВВ(2), ФОНД(1)
Знайти схожі

4.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 664(075.8)/Б64
Автор(и) : Бірта, Габріелла Олександрівна, Бургу, Юрій Георгійович
Назва : Товарознавство продовольчих товарів (спецкурс) : навч. посібник
Вихідні дані : Київ: Центр учбов. літ., 2012
Кільк.характеристики :424, [2] с.: табл., рис.
Колективи : Міністерство освіти і науки, молоді та спорту України, Вищий навчальний заклад укоопспілки "Полтавський університет економіки і торгівлі"
Примітки : Л-ра: с. 421-424
ISBN, Ціна 978-617-673-098-9: 81.00 грн
УДК : 664(075.8)
ББК : 36я73
Предметні рубрики: Товарознавство-- Продовольчі товари
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): продукція рослиного походження--дикоростущі плоди--дикоростучі ягоди--малопоширені овочі--гриби--ресурси молочних продуктів--ресурси м'ясних товарів--м'ясні копченості--ресурси рибних товарів--виробництво яєць
Анотація: Загальнобіологічні, споживчі та лікувальні властивості сировини рослинного та тваринного походження, їх використання для формування продовольчих ресурсів країни.
Примірники : всього : ВВ(1), ФОНД(1)
Вільні : ФОНД(1)
Знайти схожі

5.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 664(075.8)/Б 64
Автор(и) : Бірта, Габріелла Олександрівна, Бургу, Юрій Георгійович
Назва : Товарознавство продовольчих товарів (спецкурс) : навч. посібник
Вихідні дані : К.: Центр учбов. л-ри, 2012
Кільк.характеристики :218, [2] с
Колективи : Міністерство освіти і науки, молоді та спорту України, Вищий навчальний заклад укоопспілки "Полтавський університет економіки і торгівлі"
Примітки : Л-ра: с. 219
ISBN, Ціна 978-617-673-001-9: 49.00 грн
УДК : 664(075.8)
ББК : 36я73
Предметні рубрики: Продовольчі товари-- Товарознавство
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): продукція рослинного походження--симбіоз серед рослин--явище алелопатії--дикоростучі плоди--дикоростучі ягоди--дикоростучі горіхи--малопоширені овочі--плоди екзотичних рослин--їстивні гриби--отруйні гриби--продукція тваринного походження--ресурси молочних продуктів--ресурси м'ясних товарів--продукція другорядних тварин--м'ясні копченості--м'ясні напівфабрикати--рибні напівфабрикати--ресурси рибних товарів--ікряні товари--нерибні продукти моря--виробництво яєць
Анотація: Загальнобіологічні, споживчі та лікувальні властивості сировини рослинного походження, їх використання для формування продовольчих ресурсів країни.
Примірники : всього : ФОНД(2)
Вільні : ФОНД(1)
Знайти схожі

6.

Форма документа : Багатотомне видання
Шифр видання : 664(075.8)/Н19
Автор(и) : Назаренко, Валентина Олексіївна
Назва : Формування якості товарів: навч. посіб./ В. О. Назаренко, О. П. Юдічева, В. А. Жук ; М-во освіти і науки, молоді та спорту України, Вищ. навч. заклад укоопспілки "Полтав. ун-т екон. і торг.". Ч. 1
Вихідні дані : Київ: Центр учбов. літ., 2012 -
Кільк.характеристики :385, [1] с.: табл., рис.
Колективи : Міністерство освіти і науки, молоді та спорту України, Вищий навчальний заклад укоопспілки "Полтавський університет економіки і торгівлі"
Примітки : Літ.: с. 384-385
ISBN, Ціна 978-611-01-0295-7: 63.00 грн
УДК : 664(075.8)
ББК : 36-9я73
Предметні рубрики: Харчове виробництво-- Якість-- Товарознавство
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): якість зерноборошняних товарів--якість овочів--якість овочевих консервів--якість фруктів--якість швидкозаморожених фруктів--якість крохмалю--якість цукру--якість кондитерських товарів--якість смакових товарів
Анотація: Наведено чинники, що впливають на якість продовольчих товарів рослинного походження, вимоги до сировини, що використовується переробними підприємствами.
Примірники : всього : ВВ(1), ФОНД(1)
Вільні : ВВ(1), ФОНД(1)
Знайти схожі

7.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 664(075.8)/З-32
Автор(и) : Заплетніков, Ігор Миколайович, Мирончук, Валерій Григорович, Кудрявцев, Володимир Миколайович
Назва : Експлуатація і обслуговування технологічного обладнання харчових виробництв : навч. посібник
Вихідні дані : К.: Кафедра; Київ: Центр учбов. літ., 2012
Кільк.характеристики :341, [1] с.: табл., табл.
Колективи : Міністерство освіти і науки, молоді та спорту України, Національний університет харчових технологій, Донецький національний університет економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського
ISBN, Ціна 978-617-673-054-5: 76.00 грн
УДК : 664(075.8)
ББК : 36.81-5я73
Предметні рубрики: Харчове обладнання-- Експлуатація-- Обслуговування
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): обладнання харчових виробництв--експлуатація харчового обладнання--технічний стан обладнання--просіювачі--розмелювальні машини--овечерізки--хліборізки--м'ясорубки--фаршмішалки--котлетоформуючі машини--мийне обладнання--універсальні кухонні машини--рибоочисні пристрої--картоплечистки
Анотація: Розглянуто питання обслуговування та експлуатації технологічного обладнання на підприємствах харчової промисловості.
Примірники : всього : ВВ(1), ФОНД(1)
Вільні : ВВ(1), ФОНД(1)
Знайти схожі

8.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 664(075.8)/П57
Автор(и) : Поперечний, Анатолій Микитович, Потапов, Володимир Олексійович, Корнійчук, Володимир Григорович
Назва : Моделювання процесів та обладнання харчових виробництв : підручник
Вихідні дані : К.: Центр учбов. л-ри, 2012
Кільк.характеристики :309, [1] с.: табл., рис.
Колективи : Міністерство освіти і науки України, Донецький державний університет економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського, Харківський державний університет харчування і торгівлі
Примітки : Л-ра: с. 297-299. - Дод.: с. 300-309
ISBN, Ціна 978-611-01-0335-0: 63.00 грн
УДК : 664(075.8)
ББК : 36.81я73
Предметні рубрики: Харчові виробництва-- Обладнання
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): фізичне моделювання--математичне моделювання--статистичні математичні моделі--моделювання механічних процесів--моделювання гідродинамічних процесів--методи моделювання--моделювання гідродинамічних процесів--методи статичної оптимізації--моделювання теплообмінних процесів--моделювання масообмінних процесів--моделювання хімічних процесів--моделювання біохімічних процесів
Анотація: Моделювання процесів і обладнання харчових виробництв, роль моделювання в проведенні науково-дослідницьких і конструкторських робіт.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

9.

Форма документа : Багатотомне видання
Шифр видання : 664(075.8)/Н19
Автор(и) : Назаренко, Валентина Олексіївна
Назва : Формування якості товарів: навч. посібник/ В. О. Назаренко, А. П. Кайнаш. Ч. 2
Вихідні дані : К.: Центр учбов. л-ри, 2013
Кільк.характеристики :296 с.: табл.
Примітки : Л-ра: с. 268-271. - Дод.: с. 272
ISBN, Ціна 978-617-673-215-0: 86.00 грн
УДК : 664(075.8)
ББК : 36-9я73
Предметні рубрики: Продовольчі товари-- Якість-- Властивості
Товарознавство-- Продовольчі товари-- Властивості
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): якість харчових жирів--якість молочних товарів--якість ковбасних виробів--якість м'ясних копченостей--якість м'ясних консервів--якість м'ясних напівфабрикатів
Анотація: Наведено чинники, що впливають на якість продовольчих товарів тваринного походження та харчових жирів, вимоги до сировини, що використовується переробними підприємствами.
Примірники : всього : ВВ(1), ФОНД(1)
Вільні : ВВ(1), ФОНД(1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)