Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>U=664.1<.>
Загальна кількість знайдених документів : 4
Показані документи с 1 за 4
1.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 664.1/М 54
Автор(и) : Вітвіцький , Володимир Валентинович, Ковальчук, Василь Ілліч, Солошонок, Алла Леонідівна, Полонська О. М.
Назва : Методичні положення та норми продуктивності на виробництво цукру
Вихідні дані : Київ: НДІ "Украгропромпродуктивність", 2008
Кільк.характеристики :263 с.: табл.
Серія: Бібліотека спеціаліста АПК "Економічні нормативи"
Примітки : Дод.: с. 239-259. - Авт. зазначено на звороті тит. арк.
ISBN, Ціна 978-966-8785-68-9: 30.00 грн
УДК : 664.1
ББК : 36.84
Предметні рубрики: Цукрове виробництво
Географіч. рубрики:
Анотація: Методика розрахунку, норми часу, продуктивності та нормативи чисельності у виробництві цукру.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

2.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 664.1/Ж34
Автор(и) : Жарик, Борис Николаевич, Марочко, Иван Александрович, Цюкало, Юрий Федорович
Назва : Механизация трудоемких процессов на сахарных заводах
Вихідні дані : Киев: Урожай, 1988
Кільк.характеристики :160 с.: рис., табл.
Примітки : Лит.: с. 157
ISBN, Ціна 5-337-00030-6: 0.70 р.
УДК : 664.1
ББК : 36.84-5
Предметні рубрики: Цукрове виробництво-- Обладнання
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): цукрові заводи--сахарные заводы--виробництво цукру--производство сахара
Анотація: Даны рекомендации по выбору оборудования для механизации трудоемких погрузочно-разгрузочных и транспортно-складских работ.
Примірники : всього : ВВ(1), ФОНД(1)
Вільні : ВВ(1), ФОНД(1)
Знайти схожі

3.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 664.1/С 74
Автор(и) : Белик, Владимир Григорьевич, Зозуля, Станислав Андреевич, Жарик, Борис Николаевич, Усатый, Юрий Борисович
Назва : Справочник по технологическому оборудованию сахарных заводов
Вихідні дані : Киев: Техніка, 1982
Кільк.характеристики :304 с.: рис., табл.
Примітки : Лит.: с. 301. - Авт. зазначено на звороті тит. арк.
Ціна : 1.70 р
УДК : 664.1
ББК : 36.84-5я2
Предметні рубрики: Цукрове виробництво-- Обладнання-- Схеми
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): сахарное производство--буртоукладчики--буртоукладачі--свекломойки--бурякомийки--свеклорезки--бурякорізки--оборудование для извлечения сока--обладнання для видалення соку--сокоочистительное оборудование--сокоочисне обладнання--выпарные аппараты--випарні апарати--вакуум-аппараты--вакуум-апарати--утфелемешалки--уфтелезмішувачі--оборудование сушки сахара--обладнання сушіння цукру--жомосушильные машины--жомосушильні машини--смесители-дозаторы--змішувачі-дозатори
Анотація: Приведены кинематические, гидравлические, электрические другие схемы технологического оборудования сахарных заводов.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

4.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 664.1/К 84
Автор(и) : Крутошикова А., Угер М.
Назва : Подслащивающие вещества в пищевой промышленности
Паралельн. назви :Prirodne a synteticke latky sladkej chuti
Вихідні дані : Москва: Агропромиздат, 1988
Кільк.характеристики :158 с.: рис., табл.
Примітки : Библиогр. в конце разд. - Предм. указ.: с. 150-155
ISBN, Ціна 5-10-001261-7: 1.70 р.
УДК : 664.1
ББК : 36.98
Предметні рубрики: Харчові виробництва-- Інгредієнти
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): пищевое производство--ингредиенты--природные подслащивающие вещества--природні підсолоджуючі речовини--синтетические подслащивающие вещества--синтетичні підсолоджуючі речовини--сахарин--цикламаты--цикламати--сахариды--сахариди--моносахариды--моносахариди--дисахариды--дисахариди--оксатиацинондиоксиды--оксатіацінондіоксиди--аспартам--смешанные подслащивающие вещества--змішані підсолоджуючі речовини
Анотація: Систематизированы данные по природным и синтетическим веществам, рассматриваются свойства и способы получения подслащивающих веществ, их энергетическая ценность.
Примірники : всього : АБ(1), ВВ(1)
Вільні : АБ(1), ВВ(1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)