Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>U=664.6(075)<.>
Загальна кількість знайдених документів : 4
Показані документи с 1 за 4
1.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 664.6(075)/А 93
Автор(и) : Ауэрман, Лев Янович
Назва : Технология хлебопекарного производства : учебник для студ. вузов . -9-е изд., переработ. и доп.
Вихідні дані : С.Пб.: Профессия, 2005
Кільк.характеристики :414, [2] с.: табл.
Серія: Учебник для вузов
Примітки : Лит.: с. 406-410
ISBN, Ціна 5-93913-032-1: 80.00 грн
УДК : 664.6(075)
ББК : 36.83я73
Предметні рубрики: Хлібопекарське виробництво
Географіч. рубрики:
Анотація: Процесс производства хлеба, обобщены достижения отечественной и зарубежной науки, передовой производственный опыт.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

2.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 664.6(075)/Т-38
Автор(и) : Петько, Володимир Феодосійович, Гапонюк, Олег Іванович, Петько, Євгеній Володимирович, Ульяницький, Анатолій Володимирович
Назва : Технологічне устаткування хлібопекарського, макаронного і кондитерського виробництв : підручник
Вихідні дані : К.: Центр учбов. л-ри, 2007
Кільк.характеристики :432 с.: табл., рис.
Примітки : Л-ра: с. 423-424
ISBN, Ціна 978-966-364-488-2: 64.80, 67.50 грн, грн
УДК : 664.6(075)
ББК : 36.83я73
Предметні рубрики: Хлібопекарське виробництво-- Обладнання
Макарони-- Виробництво-- Обладнання
Кондитерське виробництво-- Обладнання
Географіч. рубрики:
Анотація: Класифікація, будова, принцип дії і правила експлуатації технологічного устаткування хлібопекарського, макаронного і кондитерського виробництва.
Примірники : всього : ФОНД(1), ВВ(1)
Вільні : ФОНД(1), ВВ(1)
Знайти схожі

3.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 664.6(075)/Ц 94
Автор(и) : Цыганова, Татьяна Борисовна
Назва : Технология и организация производства хлебобулочных изделий : учебник . -2-е изд., испр.
Вихідні дані : М.: Академия, 2008
Кільк.характеристики :448 с.: рис., табл.
Серія: Среднее профессиональное образование
Примітки : Лит.: с.441-443
ISBN, Ціна 978-5-7695-4800-0: 236.00 грн
УДК : 664.6(075)
ББК : 36.83я73
Предметні рубрики: Хлібопекарське виробницство-- Технології
Географіч. рубрики:
Анотація: Виды и хлебопекарные свойства муки, способы выпечки, хранения, упаковки и транспортировки хлебобулочных изделий.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

4.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 664.6(075)/К 89
Автор(и) : Кузнецова, Людмила Семеновна, Сиданова, Муся Юрьевна
Назва : Технология и организация производства кондитерских изделий : учебник . -2-е изд., испр. и доп.
Вихідні дані : М.: Академия, 2009
Кільк.характеристики :480 с.: рис., табл.
Серія: Среднее профессиональное образование
Примітки : Лит.: с.475
ISBN, Ціна 978-5-7695-6086-6: 252.00 грн
УДК : 664.6(075)
ББК : 36.86я73
Предметні рубрики: Кондитерські вироби-- Виробництво
Географіч. рубрики:
Анотація: Технология переработки пищевого сырья в сахарные и мучные кондитерские изделия.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)